20

Анонимен

преди 3 години

За умниците , които се пишат по-големи доктори от героите, които работят цяла година в огнището на поражение, ще кажа, че толкова починали дневно не е имало досега и това е доста мрачно настояще.

19

Иван

преди 3 години

А кой ви каза, че теста лови новите щамове на вируса ... съдейки по загиналите хора ситуацията не се е променила значително.

18

м,да

преди 3 години

отваряйте всичко!!! В Германия имат локдаун при 150човека новозаразени за 1 седмица на 100 000 . У нас от 250 паднахме на 94 на 100 000 след разхлабване на мижавите верки!Кой кара грип у сред лето?!?!?

17

вече 1/6 ваксинирани

преди 3 години

от 6 милиона население, 1 милион докато си говорим вече са ваксинирани. Това е 1/6-та от населението. Достатъчно за да си заживеем отново спокойни и без страх от Ковид.

16

Анонимен

преди 3 години

DO 18 Аз се доверявам на статистиката, а ти се опитваш да манипулираш хората. Ако смъртността от ковид е 1 %, при 16500 починали, общо заразените са били 1 650 000 най-много два милиона. Отварянето на училищата не навреме ескалира на два пъти епидемията в БГ. Иначе 70 % от хората спазваха мерките. Но сега има ваксини, идва и лято. Изобщо мангърщината се провали тотално отвсякъде

15

Нико

преди 3 години

"неделните-празнични" статистики не са верни. АКо процента на заразени е намалял е защото народа масово го изкара това без да влиза в статистиката, а не заради ваксини или псевдо-мерки, които не се спазват от никого. Разиграха буквало мангъровия модел от 2020 да се заразяват всичко наред.

14

Кури

преди 3 години

Другаря Радев с вдигнатото юмруче се активизира "Вирос вън" - и някак си полека полека вируса се изплаши.

13

Анонимен

преди 3 години

Броят на починалите остава висок, но да не забравяме, че в настоящата ситуация се умира най-вече от ковид. Изобщо трябва ли да се доверяваме на официалните информации, след като знаем колко много лъжи и манипулаци се случиха в последните 14 месеца?!

12

Станишката

преди 3 години

Добро Утро Приятели, Свидетили на Ковид!

11

Анонимен

преди 3 години

DO 9 До наесен ще се появят и няколко нови лекарства срещу ковид и то много силни. Дано са и сравнително евтини. Ще се появят ваксини и срещу новите щамове. Така че едно боцкане в късната есен само ще е полезно и ще създаде по-силен и траен имунитет за зимата. При някои класически ваксинации боцканията са даже пет в рамките на две години. Така че да се надяваме , че пандемията ще бъде ликвидирана следващата зима

10

Анонимен

преди 3 години

до вторник другата седмица ще е така с благи данни. Гаранция във вторник че ще да над 1300.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Вируса е сезонен.Не мисля че има някакви вълни а има някакъв естествен ход на вируса

8

Анонимен

преди 3 години

Според мен сега е момента да се спре бавно и славно инфото за вируса в медиите.

7

Анонимен

преди 3 години

То по празниците лабораториите не работят. Само Пирогов и много малко цент.лаборатории. НЕ са паднали заразените, а няма къде да се тестват хората. За една седмица всичко е на самотек

6

Анонимен

преди 3 години

Вироса отшумява заедно с ГЕРП

5

Анонимен

преди 3 години

Сега гледам новина в 24 часа. Пише че във Великобритания наесен над 50 годишните ще получат и трета доза ваксина. И каква стана тя, на всеки 6 месеца ще се боцкаме ли?!

4

Анонимен

преди 3 години

637 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се наблюдават.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!

3

Анонимен

преди 3 години

Отивайте да се ваксинирате, за да не ревете.

2

Анонимен

преди 3 години

367 регистрирани заразени и 61 умрвли с ковид! В Англия 1946 заразени и 4 умрели с ковид.Сигурно сме световен рекордьор по неоткрити заразени.

1

УчудЕна

преди 3 години

Ама как само 11133 ваксинирани, Бойчето заръча на изпроводяк по 30000?!Иначе бройката "заразени" е чудесна!