48

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Половин милион коли - поне четвърт милион нищоправещи чиновници. Сега отиват да харчат откраднатото през последната седмица..

47

Гошо

преди 3 години

До АнонименНа кого 30лв пенсия са давали след като е работил бе Тези пари ги даваха като сега социалната пенсия и най често ги взимаха жени който не са работили защото някога така беше ,мъжът работи а жената си гледа децата и къщата

46

предложение

преди 3 години

половин милион селяния ,простотия , чалгия и хикс мутрия да се внесат по второ направление ! който не разбира - да е чел ! простотията иде с всяка минута !

45

Анонимен

преди 3 години

ТИР-овете спряха ли ги или чакаме да стане някой сакатлък

44

Мен

преди 3 години

До АнонименНе знаеш колко си прав. И само да добавя - родното място на *** е основно в сегашният център на софия, а преди 100 години отделни шопски села.

43

179

преди 3 години

Хаоса във който живеем прави илюзията ,че във България живеят много хора. Истината е съвсем друга. Българското население намялава по естествен начин и по-този показател е на първо място в света. Смъртността в ннякой области е по-висока от държави в които се водят военни конфликти. Бъдете доволни ,че все още има хора...

42

Бай Иван

преди 3 години

Бойко е "виновен",че ежегодно подобрява живота на хората,за да пътуват и се забавляват!🤩

41

Пепи

преди 3 години

Тези дни София е прекрасна. Има места за паркиране, спокойно е, приятно и с по-чист въздух.А дано всеки ден да е великден.

40

Анонимен

преди 3 години

Имах един близък възрастен човек, който казваше -"Има селяни и селендури. Селяните са прекрасни хора, работят, услужливи са и са разбрани.Има селендури, дето могат да се родят и в центъра на София. Но родиш ли се селендур, такъв си умираш"

39

Анонимен

преди 3 години

Ей, що не си останат там закъдето са тръгнали....

38

До 44

преди 3 години

Прав си.Но голяма част от софиянци се отнасят с пренебрежение с хората от другите населени места в България. С какво някой бакшиш от София превъзхожда лекар от Ямбол?

37

СелАнин про3д

преди 3 години

Казано направо-1 милион натурализирани столичани организирано осъществават износ на парвенющина към родните си места ! Помощни средсва и мателиали : дърти бангии "нов внос" ,чалга фул, газ-спирачки , няма мигачи , клаксони нонстоп и още куn npocmomuu с болната цел да се покажат колко са "велики" и преуспели !

36

Анонимен

преди 3 години

Всички сме българи. Защо трябва да се делим кой от къде е и какъв е.? Никой не си избира родното място :)

35

Матей Граматик

преди 3 години

Средец се намира недалеч, в пределите, така да се каже, на Голяма Европа. Около себе си има и превисоки планини. С тях е обкръжен като с крепост и се напоява обилно от сладките води, изтичащи оттам. Има и много свежест на въздуха, особено по време на жътва; тя чудесно разхлажда знойното бреме и прогонва от всичко живо голямото зло на болестта. Но в полите на неговите преславни планини заедно със студените води, както се каза, извират обилно и горещи води. Много пъти обхванатите от различни страдания се избавят чрез Христовата благодат с потапяне в тях. И не малко други подобни неща ще откриеш,

34

Анонимен

преди 3 години

София е гетото, но ако не сте мърдали оттам няма как да го знаете.

33

Сат Н

преди 3 години

А после компирджийкята от Самоков се сърди, че въздуха бил мръсен.

32

Сат Н

преди 3 години

*** от Нанки вече 15 години ляга и става с идеята да докара цяла България в Софийската котловина

31

София диша

преди 3 години

Да не се връщат!

30

Нема такава държава

преди 3 години

Сяляндури #Stayhome !

29

Анонимен

преди 3 години

Ако ще си говорим за земеделие, дали някои помнят или са много млади как им отнемаха нивите и добитъка на хората.И така съсипаха хубавата дземеделска страна.За да ги набутат в ТКЗСта и да им плащат надница по 30 стотинки на ден.А като се пенсионират им даваха 30 лева пенция.По оново хубавото комунистическо време.