369

Съдия

преди 3 години

Махай се мутро крадлива!!! В затвора!!!!

368

Необслужен

преди 3 години

Ще плаща ли неустойки Информационно обслужване за фиаското с машинното гласуване? Докога тази паразитна фирмица ще продължава да съществува?

367

Анонимен

преди 3 години

това с Алепу мн хитър ход - хем измихте ръцете на крадлата захариева , хем злепоставихте имв . Колко платихте на тоя предател от Приморско ?

366

Iozeff

преди 3 години

До АнонименБорисоффф скоро ще бъде на бунището на историята! Никога България не е била управлявана от толкова *** и алчен човек!Господин ПРЕЗИДЕНТА Радев му го наби с триста /300/! Слава на Бога!Не съм злобен ,но ще бъда щастлив ако такива като тебе умират от ЯД от чистата победа на Г-н Радев!

365

Анонимен

преди 3 години

ИТН и ИМВ обслужват ДПС и Радев. Слави е страхливец - можеше да направи правителство. Радев е комплексар - защо не направи партия при 2.5 милиона гласували за него. Без коментар за пискливите 6 партийки, обединили се в ИМВ. При следващите избори ще са изтекли в канала.

364

Ваня

преди 3 години

До Анонимен-123: Точно обратното! Борисов наследи реален фискален резерв от 10.3 милиарда!!! Друго няма да пиша!

363

Ваня

преди 3 години

До Категорично-121: Аргументи ще ти дам поне 100 !!! Само: златото, ст.вода, тока, минералните извори, земед.земя, сливането на властите, неуважението към Парламента, къде са парите от АЕЦ Белене, за тръбите от потока, от Здр.каса на Дянков, Ф-16 ги няма, ама са дадени 3 милиарда, Нарушава всички закони, дори този на НСО, подмазва се на европейските чиновници,за да го държат на власт....! Стига толкова! ПП: Питам , къде са му аверите от групировките?! Нещо много бързо умряха...!?

362

Милият

преди 3 години

На всяка снимка вече е полу разплакан.......

361

Ваня

преди 3 години

До Анонимен-89: Има един принцип: Никога бедният не трябва да гласува за богатият! Добавям и за предателят!

360

Новият ЦИК на Радев

преди 3 години

Няма никакво значение дали фигуранта Радев ще бъде преизбран да президент или няма да бъде преизбран, защото дори да бъде преизбран, дори той да извади България от ЕС и НАТО, дори да я направи член на Евразия и дори да обяви европейските българи извън закона, всичко това ще бъде за много кратко време, защото скоро ще настъпи Новото време- време без крепостен комунизъм.

359

Ваня

преди 3 години

До Последния Софиянец-82: ББ е по звание -- майор!!! Нито е бил подполковник, нито полковник, а направо /по милост/ - ген.майор! А после се разплака, платиха на царя и..стана ген. лейтенант?! Пък вие му казвайте и генералисимус, ако искате!

358

Анонимен

преди 3 години

До 376Не се притеснявай, възрастните образовани при " комунизма" хора се справят по- добре с машините от интелЕгентните модерни избиратели на бб от ромейските квартали, и тези на крАдедаята са същите неграмотници, та затова геПи и дпс са против машините

357

Ваня

преди 3 години

До Анонимен-26: Кьорчо, ти не знаеш ли, че ББ продаде всички минерални извори на България, на Израел?! Както и най-плодородната ни земя! Плюс - водата, тока, златото итн! И държи българите с най-ниски заплати и пенсии, умишлено,по заповед на господарите му!? А може би и ти си на държавнната хранилка, А ?!

356

Maduro

преди 3 години

ДЕМЕК ТИКВО ПРОСТА СИ ПРИЗНАВАШ,ЧЕ ЦИК е БИЛ ПРИ ВАС :D

355

Просто Бърборино

преди 3 години

Той си приказва сам. Следите ли мисълта му? Безсмислено е. И той не си я следи, освен изприказвайки я. Психопатолог би могъл да напише и защити докторска дисертация по неговия случай. Освен ако преди защитата не го набара Гешев. Макар че пък Гешев ... Уффф ...

354

До Бай Иван 2

преди 3 години

По скоро на Радев много, ама много му трябва нова ЦИК. При положение, че е избран със старата...става неясно защо? Очевидно старата е била достатъчно честна да го определи за победител. Защо тогава иска да я сменя? Това е МНОГО подосрително за ГЕРБ - така го разбирам.

353

Бай Иван 2

преди 3 години

Ама защо толкова се карат за ЦИК?Комисията не трябва ли просто безпристрасно да брои бюлетините? Явно на ГЕРБ много ,ама много им е нужна предишната ЦИК ,която до последно се бори да няма видео заснемане на броенето.

352

дедо от село

преди 3 години

А бре, човеко вече не ти ли светна лампата, че отвъд океана не им си удобен,колкото и пари да плащаш!? Ама май белите ти са доста и май ще следва наказание и съд за тях!

351

Христомир

преди 3 години

Бойко не разбра че никой не мже да се бори срещу държавата и че той не е държавата. Неговият път е само един - към историята. Всчко което прави само му утежнява ситуацията. От позиция на историята след време ще има реална оценка на неговата власт. Бойко израсна от нищото и по точно от рекетьорските фирми и се отъждестви с държавата. Затова го асоциират с мутрите. Слави обратно - когато влезе в политиката вече бяеше Някой и всички го познваха дори и враговете му. Затова бойко няма шанс

350

Любо

преди 3 години

Целта на Главатаря на ГЕРБопитеците в пропаганден, агитационен и информационен план е постигната. В резултат на дивашката му агресия месеци наред да не излиза от телевизионните екрани, Главатаря успя да концентрира общественото внимание така, както никой друг не е успявал да го направи. Главатаря сигурно е предоволен от постигнатото. Но Главатаря поради невежеството си и неграмотността си не познава историята и нейната жестока логика. Историята е безпощадна и не ни дава да забравим съдбата на диктаторите от ХХ в. Знаем и как са завършили житейския и политическия си път. Главатаря не знае това