280

Анонимен

преди 3 години

До 114: Запомнете добре тези две лица!Един ден те ще бъдат лицата на вашата бедност и проваленото бъдеще на вашите деца........................Да ги запомнят от *партията* Има Такива ***, които гласуваха за тях. Всеки си кове бъдещето - младите да внимават, защото провалят всичко с малоумието си.

279

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 301 Той си постигна целта - приеха предизборните правила за Турция и за президента, забави развитието на страната с месеци и дано не е с години. А на избори трябва да гласуват само живеещите в БГ - освен децата ни за тоя *** гласуваха и хората, които яростно и с радост плюват България. Защо да си го причиняваме ? А и повечето от тях са отрочета на ***.

278

Анонимен

преди 3 години

Заради некадърността на ИТН ще имаме и трети избори за Парламент тази година.Толкова много безмислено похарчени пари.

277

Анонимен

преди 3 години

Защо му трябваше на Слави да влиза в политиката?Да не би да не знае, че там се правят компромиси и договорки, за да се вземат полезни за държавата решения.Той искал да има мнозинство и да управлява сам.Невъзможно е да спечели една партия 121 депутатски места.Загуби ореола си.Всички видяха, че царя е гол.

276

Щерю

преди 3 години

На онзи как му ходеше прякора Барни - а на този на снимката вдясно - Шебек...

275

ч

преди 3 години

До Анонимен48: Мух..ъл, това с чекмеджетата беше по сценарий на агитката на Слави и маймунека. Още ли има същества подкрепящи ИТН !? Отврат

274

ч

преди 3 години

До Анонимен 24 Напълно съм съгласна с Вас, но моля Вас и хората използващи чуждици да ги заменят с българските ни думи - ъпдейт / редакция. Нека се съберем и да ги изметем възможно най бързо. Отровата на скапаното му шоу отвя мозъците на децата ни - ние като техни родители да поправим грешката им. И СИЛНО СЕ НАДЯВАМ вече да са пораснали - да си НАПРАВЯТ ИЗВОДИ да имат имунитет към чалгарското мислене.

273

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15: Много кратко и точно - ИТН са каймакът на утайката

272

Мдааа

преди 3 години

На тия им е изпила чалга мазъка....!

271

Мария

преди 3 години

Замълчете безсра-ци!

270

Men

преди 3 години

Истината е, че комунистите, които не понесоха влизането в ЕС и НАТО от 20 години саботират държавата. То не бяха подслушвания на уж най-голямата мутра ББ и пускане на записи по команда. Не беше платени протести, няколко пъти през годините, ама някак случайно ескалира ли след като Васил Божков бе обвинен най-накрая след 30 години кожодерстване. И поведоха българите. Сега ще теглим.

269

4epa

преди 3 години

НАЛИ ТОШКО АФРИКАНСИ ЗАДАВА ДНЕВНИЯ РЕД НА ДЪРЖАВТА - ВТАСАХМЕ Я ЗДРАВАТА !!!!!!!!

268

Анонимен

преди 3 години

Тия мошеници много народ излъгаха ,но на другите избори че хванат мукаря заедно с макарите )нещо ми мирише на милионпчета и уговорки от герба ,то беше голямо мълчание и тайна че от 4 април до 26 април ,славуня каза че ще връща мандата )нещастници

267

teo

преди 3 години

Страстната седмица отмина и шоусценаристите на сЛавчо ще съжаляват с фесове, като видят резултатите след предсрочните избори, ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ДПС ! Сега не можем да викаме дядо Иван да ни спаси, защото ИТН даде БЕЗБРОЙ СЕКЦИИ и право да гласуват тези еничари за БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ! България е въведена в най-разрушителното шоу на сЛави ! Българино ????

266

Ха, ха!

преди 3 години

Този Тошко, е като един друг Тошко, но в ролята му на Пурко от "Господин за един ден"! Но докато оня Тошко /Тодор Колев, Бог да го прости!/ си остава един от великите български актьори, този Тошко си остава един Пурко!

265

Анонимен

преди 3 години

Чудото отново се случи. Партията ни поздрави с настъпването на Великден. Да живей, живей, живей. Да не почне в скоро време и други неща да ни прави.Бъдете живи и здрави!!!Тошко и Станислав, и Вие също.

264

Анонимен

преди 3 години

АЛАА АКБАР, ХАДЖИ ТОШКО

263

Анонимен

преди 3 години

Изпълнявате сценарият на Осман Октай даден в едно интервю на 05 април. Дали е случайно-едва ли? Смешни и жалки кукли на конци сте:https://actualno//osman-oktaj-s-prognoza-koga-da-ochakvame-predsrochni-izbori-video-news_1579028.html

262

Христо Петров

преди 3 години

Пълни шльокатарници!

261

до тука бяхте.

преди 3 години

Господин Тошко, и да честитите и да не честитите Великден , с вас е свършено. Балъците , дето ви повярваха, се освестиха, че и за *** за зеле не ставате. Защо се взе толкова насериозно, бе момче? Да не мислиш, че света се върти около тебе? Тази сбирщина дори не е партия, а клуб по интереси или кръжок. До тука бяхте, вие сте еднодневка.