36

Анонимен

преди 3 години

Колкото хаосът в Народното събрание е по-голям толкова бедността се увеличава в геометрична прогресия, а богатите стават все по- богати и по- малко на брой. Страхувам се от пропагандни блясък, който е опиум за народа и чрез него се прикриват и престъпленията.

35

Анонимен

преди 3 години

За моите шейсе годин това е най предателското народно събрание и заседание. Всичката им работа се върти около това как да удвоят, че ако може да очетворят етническия вот и броя на депутатите на етническата партия, като само по себе си съществуването на етническа партия ми се струва незаконно и недупостимо и това е причината на всички злини в нашата страна. Тук не става въпрос за правата на хората а за това че всички ние живеем в една лъжа етническо гласуване се нарича тя. Вчера е разпети петък

34

Анонимен

преди 3 години

До 40Никъде в държавите с мажоритарна система няма такова нещо което си представяш, а някой от тях са развити демокрации многото преди нас. Мажоритарната система води до двупартиен модел.

33

Анонимен

преди 3 години

Рев рев мажоритарни избори и после друг път. Няког но не сега... Това в парламента надмина цирка ако направят платен канала, който излъчва заседанията може да направят пари от гледаемост... Това бързане на новите управляваши и на президента е съмнително дано не ни закара някъде където не желаем.

32

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Нема как мойте ора в парламата да не спазят главния ми принцип,а той енезнам ка а,*** неа така!!Ногу им съ радвам!Такъв тюрлю гювеч забъркаха от Курица не птица,че на американците ша им е трудно да са оправят 10 години с таз измислена държавка!!Попилюх ю *** ми цата и ***!!Само още един път да ги метна тез *** й мунюци по шкембе и директно ще я поднеса на масичката за завтрак на началника Пу тя!!С тез ба лъ ци окулу мен ,мисля че съм на 70%та класиран за 2ри мандат!!

31

Анонимен

преди 3 години

Мажоритарния вот като цел - добре е замислен, но като изпълнение-с много недостатъци. Избрани по този начин депутатите трябва да не зависят от политически партии, а да защитават интересите на всички избиратели. Това означава, че не трябва да бъдат предлагани от тях, а от граждански обединения и сдружения, от народа. Догога ще се заигравате с истинските правила за демократични избори, докога ще разсмивате света с глупостите си?! А, иначе заявява е на всеслушание, че искаме промяна.

30

АНОНИМЕН

преди 3 години

Тежко и горко на българите . Някой иска да ги стопи и да останат невежите, простите и невъзпитаните хора и да правят с тях каквото си искат! Само докъде се докарахме!

29

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНкашкавала го крадат от бсп, понеже прегладняха, обрахо собствената си партийна касичка и като не остана друго за крадене, тръгнаха отново по мандрите!

28

Руски Боклук

преди 3 години

Как така кой е по-мажоритарен ?!Ами,... НАЙ-мажоритарният е !

27

Анонимен

преди 3 години

Олеле ,до полунощ с кобрата деса да спориш !!!- отврат -сигурно са оповръщали тоалетната !

26

Анонимен

преди 3 години

И за кого ще гласуват мажоритарно избирателите на ИТН? Пак за Трифонов, който е по-голямо *** и от Радев, защото Радев не може да мисли, но поне може да ходи, а Славчо се показва веднъж в годината за пет минути като някаква свещена крава и пак се скрива.

25

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

1Нямаш право да казваш на колко градуса да държа климатика в къщи! Ако живееш в нас - да, вземай дистанционното... Но да ми звъниш по телефона и да ми казваш Намали температурата, АЗ знам коя е полезна за теб!... ИЗВИНЯВАЙТЕ!

24

до 30

преди 3 години

:D Ей, само за ядене мислите.

23

Анонимен

преди 3 години

Телевизията на Слави Трифонов върти по няколко пъти на ден реклама на фирмата за бързи заеми Кредисимо, чиито собственици са същите като на скандалната фондация Хелпкарма. Има такъв компот.

22

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ И ИТН СА ЕДНО И СЪЩО

21

АнонимеН

преди 3 години

До до 2238 ТОНА КАШКАВАЛ ОТ РЕЗЕРВА!!!! И ВЕРОЯТНО НЕ Е КРАДЕН САМО 1 ПЪТ :D

20

Dido

преди 3 години

На скедващия редовен вот ще се прилагат правила приети от следващото НС! Не разбирам защо парламент на който му остава седмица живот, не се занимава да се проведат наистина, честни и прозрачни избори и да мотивират възможно най-много хора да гласуват!? А се приемат спорни решения и машинно гласуване,доказано неработещо и мислят за по следващите избори!!!

19

до 22

преди 3 години

Дайте едно доказателство за кражба!Какво са откраднали?

18

Радев е публикувал

преди 3 години

Радев спешно през нощта е публикувал промените в ИКв Държавен вестник, бр. 36, 01.05.2021 г./извънреден/.Интересното е, че там е публикуван и Указ 121 за връчване на мандатна Антоанета Андонова Стефанова за съставяне на правителство!??Това е върхът на беззаконието и пълзящ държавен преврат!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Могат ли гласувалите за Слави да кажат името на някой депутат от ИТН , изключваме няколкото сценариста и евентуално Митева . Ако не успеят , какъв мажоритарен вот искат да налагат