68

Iwajlo

преди 3 години

Може също така да се поинтересувате от инвестиция в криптовлаута и най-вече БИТКОЙН!Уверявам ви,че до няколко години ще съжалявате ако не го направите!Ако не другопоне се запознайте и направете проучване за криптовалутата Биткойн!

67

Анонимен

преди 3 години

Някакъв журналист седнал та написал съчинение по картинка. Нито обяснил откъде си събрал данните, нито нищо. Просто писал.Отдолу се засилили да се карат кой колко пари има.Цър-ву-ли тръгнали да се надлъгват едни други. Нищо ново под небето.

66

Левон Хапарцумян

преди 3 години

Тук цените само ще растат нагоре. Догодина ще е по 5000 евро/кв.м. в София. Аз ги разбирам тия неща. Който си мисли, че цените ще падат е болен.

65

Туск

преди 3 години

айдееееее, антиброкерските *** се събраха, ама и ние не оставаме по назад, вече и ние си имаме зачислени списвачи по форумите дето да дават акъл и отпор на тия безделници, работата ни е да формираме позитивна нагласа към имотния бизнес и да караме хората да си мислят че правят добра сделка, аре бе тролчета аре бе волчета аре да ви видимеее

64

Случаен минувач

преди 3 години

За консултация се обърнете към агенция за недвижими имоти Цв. Цв. Там ще получите най-добри оферти за продажби на жилища.

63

Истината

преди 3 години

Само да вметна, че в банките има милиарди спестовна влогове, под дюшека също. Преди Герб нямаше толкова много пари в с пестовни влогове.

62

Анонимен

преди 3 години

София е ***, много хора сме тук само заради работата, която обаче вече е дистанционна, така че ще работим от където си искаме.

61

Анонимен

преди 3 години

До 47А я ми кажи колко получават българите и колко лесно се намира работа?

60

Анонимен

преди 3 години

ДА ЖИВЕЕШ В КЪЩА Е НАИСТИНА ПО-СКЪПО И ПРИВИЛЕГИЯ,НО БАЙ *** Е ДЪРВЕН ФИЛОСОФ И ПРЕДПОЧИТА ДА ПЛАЩА ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА АПАРТАМЕНТ,ОТ КОЙТО ДА ПЛЮЕ И ПСУВА ПО СЪСЕДИТЕ И УПРАВНИЦИТЕ.

59

Вътко

преди 3 години

Варна си е 350 и Пловдив си е 350 хил. И просто са малки като територия и винаги са били сгъчкани. Като Хвърляте цифри поне мислете колко са реални. Има си данни, всичко друго е "една жена каза". Проста сметка сочи, че е глупаво да се говори, че София е 2 млн. Варна и Пловдив са 1,6 млн. Демек 3,6 млн. при положение, че България има малко под 7 млн. население. Само Русе, Бургас, Ст. Загора и тн. още 10 града и минаваме милион и така ще излязат хората 9 млн.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Софето ясно ама къде забрави Варна и Пловдив :)) Във Варна не може да се диша, все пак разбирам хората които се преселват в големите градове, там е работата, там са и услугите, доколкото ги има разбира се :)) Варна от 350 к стана 800, Пловдив и те некаде там, Софето е отдавна пренаселено, всичко живо там мърда (по празниците намаляват драстично), те такива работи в кочинката :))

57

xaxsasб

преди 3 години

До 57 е да за довършителните работи се дават пари, но за програмист с 4бона заплата това са джобне пари за 2-3 месеца. Самото вдигане на къщата е много приятен и забавен процес, петима приятели я построихме с родителите му. На по долните коментари директно им казвам че брат ми е архитект и че не всичко струва пари, а подобни къщи се строят във всички напреднали държави - от САЩ и Канада та чак до Швейцария и са последен писък на модата. В 21ви в. младите работим за да се забавляваме.

56

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕТО КАКВО КАЗАЛИ РОМИТЕ НА БАЙ ТОШО,КОГАТО ИСКАЛИ ДА ГИ ИНТЕГРИРАТ СРЕД БЪЛГАРИТЕ В ПАНЕЛКИТЕ:АЗ ИСКАМ КЪЩА С ДВОР И ГАРАЖ БЕ!ЕХ КОГА ЛИ ЩЕ ГИ СТИГНЕМ РОМИТЕ?

55

Анонимен

преди 3 години

В София цените скочиха почти двойно точно, заради Вас, защото всички искате да живеете в София! Който изкара пари в чужбина идва и не си купува в родния Пловдив или Стара Загора, а си купува жилище в София ! Това е истината

54

Анонимен

преди 3 години

За съжаление законите в България са такива, че просто те принуждават да си купиш стара панелка или *** ново строителство на замазка и шпакловка, на баснословни цени от мафията. Разходите за еднофамилна къща са убийствени - проекти, такси за да си сложат подписа чиновниците в общината, подарък трафопост и други оборудване, за да си пуснеш ток, вода и т.н. Така стойността нараства в пъти само заради бумащина. И не може сам да строиш, трябва да е фирма, понеже ако някога продаваш къщата...

53

Anonymous

преди 3 години

Покажете ми го лудия, дето ще даде 100к еврака за 60 квадрата панелка. Ей, брокерчета, осъзнайте се! Дори не дометох статията.. поредната платена реклама на брокерите..

52

Lina

преди 3 години

Всеки с избора си - едни с гараж мечта в Сф , друг - с къща на село. Всяка опция си има грижите , но и дава. С безумното застрояване строителните фирми постигнаха точно това. Къщите около София да се продават и то на разумна цена. До сф пътувам да си наоазарувам специални неща, които на село няма- като боя за коса , зехтин и др " градски екстри ", с които се глезя. Но тишината си е местно производство - безценна .

51

Анонимен

преди 3 години

Интерестното е защо в БГ нарочно държат цените високи в големите градове? В Америка 2006 година, видях как няма и 100 хиляден град, общината разшири регулацията с 2 нови квартала, инвеститора продаваше нови, по евтините със сингъл гараж почваха от 100 хил долара. Когато мин часова ставка бе около 6 долара на час ако съм запомнил правилно. Защо столицата не обособи нови зони в регулация за квартали, да свали цените, или сторителните мафиоти не позволват?

50

Анонимен

преди 3 години

до 54Как кои са тези които ще платят 60 хил. евро за гарсониера, ами ще ти кажа кои са 80-90 % процента от населението на България иска да живее в София! Не знам ти от кои си и от къде си. А на мен ми е добре в центъра на София в панелката, и не бих си купил къща в Долни Богров или Чепинци, примерно! Не искам всеки ден да изминавам по 40-50 км. в двете посоки до работа и обратно!

49

дфф

преди 3 години

До xaxsasбЗа къща с дървена конструкция ми е ясно, че скелета се вдига бързо - аз в такава живея. Ако трудът е ваш също разбирам - аз разчитам на други хора. Но само като смятам подовите настилки - гранитогрес и паркет за 95 квадрата са 8-9 000 лева.