145

ха ха

преди 3 години

Ами то ще е смешно да приемат мандата.Никой не ги иска.

144

бг

преди 3 години

БСП е путинова кукла на конци .сбогом европа и безвизов режим за сибир.

143

какво се чудим

преди 3 години

ИТн и слафчу са изоретението на генерал Решетников от КГБ за да вкара БСП и Възръждане във властта и да станем колония на руснаците.

142

Анонимен

преди 3 години

Нинче да не си посмяла да го върнеш, само при БСП България през 1997 г. беше на първо място в СВЕТА по инфлация и този рекорд ( НЕНАДМИНАТ И СКОРО НЯМА ДА СЕ НАДМИНЕ ОСВЕН АКО БСП НЕ СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ ) е заслуга именно на БСП. Всички диктаторчета по света дори не могат да си мечтаят и наполовина да постигнат рекорда на БСП под заплаха народа да не ги помете. Но вие Нинче от БСП сте ненадминати в НАГЛОСТТА, ЛИЦЕМЕРИЕТО, БЕЗХАБЕРИЕТО и само народа страда от вашата компетентна наглост.

141

Читател

преди 3 години

Докато "Националния съвет" се събере,за да реши дали ще подкрепи Р.Радев за втори президентски мандат,"Съвета"остана в "чакалнята",а "влакът" замина.Това костваше 6-7 депутати по-вече за столетницата,но както ще каже Карадайъ,акъл парасъ.Същия "Съвет" ще решава,какво да прави с мандата който ще връчи президента Р.Радев на 5-ти май! Тромавата политика на К.Нинова,коварното гласуване с герб и дпс в НС,ще смъкне партията на четвърт,пето място след изборите през юли!

140

...

преди 3 години

1 май!От трибуната на мавзолея другарката Нинова поздравява хилядите манифестиращи с празника и обещава да им даде всичко.Стадото възторжено аплодира...

139

Да каже-и да не каже

преди 3 години

ВСЕ В ТАЯ...!По-добре е да управлява ...та да се усе ре целото червено войнство ..ха,ха,хааааа...ТЪКМО ЩЕ ЛЪСНАТ ЛЪЖИТЕ НА ВСИЧКИ!

138

дедо гого

преди 3 години

ами тя цялата галимация с тези протестни избори беше да създадат патерици на БСП защото партията-столетница вече не може сама да се пребори, проблема е, че с това абсолютно болшинство в 45 парламент не могат да създадат правителство тип орел-рак - щука защото са некадърни, злобни простаци ,можещи само злобно да се обиждат.

137

дедо иван

преди 3 години

Най-голямата смешка - др. Нинова, която неистово си мечтае да стане министър-председател сега и се падна, ама няма да може да стане защото няма с кого т.е никой не я иска...

136

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за Слави, получаваш Нинова

135

Анонимен

преди 3 години

До последен зов!Всички от БКП са се събрали в ГЕРБ, Нинова не е от БКП, нито си е стискала комунистическата книжка като Бойко, а за мен не е важно човека дали е от БКП или друга партия, а дали е истински патриот, а не само личен интересчия за сметка на България,която е в много лошо състояние и демографска катстрофа, заради една шепа олигарси,крадци и чужденци!Оказа се,че само БСП е българофилска партия и затова им пречи!

134

Анонимен

преди 3 години

До Сат НАма проблема не е БСП или Костов, проблема е,че сега ИНТ,ГЕРБ,ДПС ще работят заедно в полза на чужди интереси,а не за България, само БСП се оказа единствената реална опозиция и българофилска партия!

133

петолъчката

преди 3 години

До еврейски празникСимволизира петте деца на Ротшилд.

132

еврейски празник

преди 3 години

Рожден ден на първородния син на Рокфелер!

131

последен зов!

преди 3 години

До Бсп е в будна кома..БКП в предсмъртна агония!

130

ББ

преди 3 години

е не ...не актуализарате бюджета,...оставящи хората на произвола на съдбата...ама да сте купили ...спутник...не е държавническо...не е човешко г-жо,Народа ни и Историята ще ви съдят...децата ви...внуците ви...против Народ не се върви!!!Бог да пази България!...избори...ако се наложи и изход от ЕС финансиращ несправедливости,съсипващ икономики,отнемащ свобода.обслужващ путин и султана...Бог ни дава животите и правото да живеем Свободно...политиците ни го отнемат...за сребърници...продават децата

129

Dinosaurus

преди 3 години

Честито, Корни, Румене, ИМВ, спечелихте изборите, сменихте статуквото, изчегъртахте Герб, сега пийте нашата кръв, да ви преседне дано, за по 10000 лв и Сл.Тр. да ви обучи на чалга-шоу. И по- експедитивно, че идваме птед НС, викайте белия бус, желателно е целия гараж!

128

северомакедонец

преди 3 години

СИЧКОТО ПРОТЕСТЪР И ГЕРБАВ ТРОЛЕТАРИАТ ГО Е ГЕПИЛО ШУБЕТО. АКО БСП ПРЕДЛОЖАТ ПРАВИТЕЛСТВО И ПРОГРАМА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА КВО ПРАИМ - ВЕДНАГА СТАВА ЯСНО КОЙ Е ОТ ДУБАЙ, КОЙ ОТ РОСЕНЕЦ И КОИ ШУБЕЛАЦИ ОТИЧАТ В КАНАЛЕТО - А АКО РАДЕВ СЕ Е РАЗБЕРЕ С АМБАСАДАТА СИЧКОТО АТЛАНТИК ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ДА ИМ СЕ ПРЕДЛАГАТ. НА ГЕРБ ЩЕ ИМ ТЯБВА ВРЕМЕ ЗА ДА СЕ ПОТОПЯТ ГЕМИИТЕ НА БСП А ТОВА ЗНАЧИ ИЛИ ПЪЛЕН РЕЗИЛ ПРЕД НАРОДА ИЛИ ГЛАСУВАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. ПОСЛЕ САМО ГЕРБ МОГАТ ДА ИСКАТ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ САМОСТОЯТЕЛНО

127

Щерю

преди 3 години

Ако го вземат мандата, ще ги подкрепят да съставят правителство. От ЕС нарочно ще бавят милиардите евро. БСП няма да може да се справи добре с няколкото тежки кризи. Ще има смущения и наесен - избори две в едно...

126

Цола Драгойчева

преди 3 години

Защо на първи май бе миче?Първи май не е свързан с Партията.Девети септември е нашата дата, *** то седесарка и човек на Костов няма как да ги знае тия работи!