50

Дора

преди 3 години

Аз пък едва сега с учудване разбрах, че имало такъв зелен коридор. Мислех, че е отпаднал отдавна. В нашия град такова нещо не е имало последните месеци.

49

тТт

преди 3 години

Любимата ми мила родна картинка - голяма верига с промоция, примерно, на домати. Влизат пенсионерите преди 10 часа и като се почне едно избиране, опипване, стискане, местене и изсипване на шайги... Купят 5-6 домата, а повредят 50 от тях. Смешно и тъжно, понеже после ние, работещите, обираме *** и бракуваната стока след тях.

48

Анонимен

преди 3 години

Пълна каша стана. Коридори за възрастни, пък как ще учат учениците. Къде е връзката между двете?

47

Гиб Мелсън

преди 3 години

Аз тоя коридор го приемах със смесени чувства. От една страна гадно, че потивам примерно в 9 часа и ме връщат обратно. От друга страно е готино да те връщат, защото си млад. Един вид напомнят ми, че съм млад. Живота е пред нас. Имаме време да сменим Винету, да доживеем да видим България без Винету начело а после и ако Слави се издъни и него ще изгоним.

46

На черното-бяло

преди 3 години

НЕКАДЪРНИЦИ ЛИ СТЕ ИЛИ НАРОЧНО ПРАВИТЕ?Каква е тази логика,дискотеки отварят,а не ходят всички на училище.Умират по 100-200човека на денонощие,вие ни говорите как успешно се справяте.Мисля,че го правите нарочно за да създадете хаос.Изобщо не ви пука.Започнаха и лекарите да се бият и стоят с часове за ваксини.Давате и по едно флаконче.Такова чудо ,което е последните 10години,у нас не е имало.

45

Беновска пипа

преди 3 години

Поредното политическо решение. Трябва да се харесат на простите хора и да ги оставят спокойно да се заразяват по Великден. Пък след това ще мислят какво да правят с повишения брой нови случаи и не стихващата смъртност от по 100 случая на денонощие.

44

123

преди 3 години

Махайте фереджетата от учениците. Стига гавра с децата.

43

Анонимен

преди 3 години

Отгоре наредиха, край на пландемията. Наесен пак.

42

Анонимен

преди 3 години

И на всичкото отгоре 6 и 11 клас са най-много присъствено - 3 седмици, вместо да са 7 и 12, на които им е по-важно! Какви са тия изпълнения сега? Тая заповед да не е защото БСП ще получат мандат, и ся дай да ги прецакаме като омaжем пейзажа?

41

Анонимен

преди 3 години

Къв е тоя график за училищата пък сега? Това някакво отмъщение, че не спечелихте изборите ли е? То само 3 класа са онлайн, а 5 са присъствено? Преди беше обратното и макар че пак имаше много заразени, горе-долу биваше. Ама сега ги пращате да се заразяват масово! Това е нагло!

40

Ами

преди 3 години

Нищо добро не чака държава, в която нощните заведения са по-важни от учениците.

39

Totenkopf

преди 3 години

Хахах какви маски, какви ваксини, барове и дискотеки отварят, стадиони, там маски не искат, вие за магазините и транспорта искате. Важното е да си получава мъжките *** и коката нищо друго не го интересува мазника с очилцата.

38

Анонимен

преди 3 години

Махайте и парцалите,наречени маски, никаква работа не вършат...дори вредят.

37

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 49Още един неосъзнал значението на промоция с главно И!

36

да,да ама не

преди 3 години

До анонимен 40Браво! За 20 минути - 5 минуса за един бъзик! Тука има наистина много неосъзнати! И само думата примоция с главно И сигнализира отдалече! Ама бутай! Кликане да става!

35

анонимен

преди 3 години

До ДискриминациятаКак да нямат пари пенсионерите!? Те като нямат - младите имат! Като види внучето, че свършват парите в картата веднага се обажда на майка си и баща си и тараша пристига онлайн! Има пари как тъй да няма!? Пък ти като го вадиш късно никой не ти е крив! Те прИмоциите ги има до 11.30 най-много!

34

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая, че с този коридор бяхме всички по едно и също време и на касите ставаше мазало. А пък те работят и само няколко, та по-сигурно да се навираме един в друг.

33

хххх

преди 3 години

До ЗатворетеПак ли ти, ЗЛАТЕНО!? Що не ни пратиш доброволци в някое КОВИД отделение пак?! Що не ни прокълнеш за нещо пак?!

32

Анонимен

преди 3 години

Махайте маските че няма никаква полза от тях. Преди маските да станат задължителни нямаше никакви болни.

31

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Не съм съгласен, колега! Много добре си ми е в Кауфланд с прИмоциите! Точно ги изкарат по щандовете към 9.00 и аз хоп - "налазвам"! Още от събота младите дават списъка и аз действам бързо щото като се изчерпят количествата и няма!