7

Пожар

преди 3 години

Починалата се казва Калинка Веселинова Павлова. Родена е през 1977 г.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Не се хаби, някои не могат да четатСъболезнования на близките!

5

Анонимен

преди 3 години

До ..Това ли Ви направи впечатление в инфото, а не фактът, че е загинала наша сънародничка?Мир на праха й на тази жена!А Вие, когато палите колата си, кажете непременно, че сте запалили само двигателя й. Даже, когато колата Ви пламне, кажете, че е горял само моторът! За да е съвсем точно! И за да стане ясно, че когато горят само няколко апартамента от една кооперация, дял в това нямат пожарникарите, ограничили огъня само в един сегмент на сградата!Хубав ден, мал о умнико мъдри!

4

Анонимен

преди 3 години

Тъй става, като пламне топлоизолацията. Малко огън трябва за големия пушек. Жената е спала и се е задушила. Никой не заслужава така да си замине, ама вече нищо не може да се направи. Големият ужас е за близките.

3

Анонимен

преди 3 години

Ало анонимния Лека и пръст на починалата в пожара.Тя е напълно нормална и невинна.Пожара е тръгнал от долния етаж.Мислете и четете преди да пишете глупости.Много лоши хора.

2

Анонимен

преди 3 години

Тази 43 годишната е направила пожара в апартамента си защото сигурно е трябвало да е в психиатрично заведение. Но тъй като Бибитко ги унищожи тези заведения психичните ги оставиха на произвола на съдбата. Нали не си мислите че 43 годишната си запали апартамента нарочно.

1

..

преди 3 години

Горя кооперация, или жилище в кооперация?Защото първото значи, че е горяла ЦЯЛАТА кооперация, което не е вярно.