9

Анонимен

преди 3 години

от агнешкото пръцка ли се?

8

Анонимен

преди 3 години

Стига с това ядене и пиене!След това не се чудете защо един вирус уби толкова много хора у нас.

7

Анонимен

преди 3 години

пропусналите сте едро смляната био чия с пъдпъдъчи яйца и шпиковката със спирулина.

6

чарли

преди 3 години

Сложете му и банани, може и пуширани яйца..........Егати и простотията.

5

Анонимен

преди 3 години

Днес е Разпети Петък, бе!!!Днес не е яде месо и месни продукти, дори млечни продукти не се консумират!!!

4

Анонимен

преди 3 години

само олио и червен пи ер.пече се 2 часа на 170 градуса като се обръща и полива със соковете които пуска.отдели ли се месцето под крачето .има ли хубава коричка.готово е 2 часа печене и наблюдаване.дробсърмата в отделна тава с ориз.пресен лук и гюзум.

3

Анонимен

преди 3 години

Да отидат в някое селце в което все още има селска фурна за печене на агнета да видят на какво се кзва агнешко печено. Традиция беше за Гергьовден да пекат агнета. Агнето се пълни с дроболии мерудии и ориз поставя се в голяма тепсия и се пече цяла нощ във фурната. Сутринта се вади и е готово за консумация. Такава вкусотия става че ще си изядете пръстите. Но едно време агнешкото беше по 2.50 лв за кг. Цяло агне 10 кг излизаше 25 лв. В държавата имаше 7 милиона овце а сега има от трите най дългото

2

Анонимен

преди 3 години

Агнешкото винаги ми е било гадно, мазно и мирижливо.

1

Tupo

преди 3 години

По- гадно агнешко не бех ял