8

преди 3 години

Е може ли пък чак толкова да се недоволства от лоши пътища в Перник.Я се огледайте, вижте какви прекрасни магистрали е направил Бойко Борисов. Сам-самичик, с неговите две отрудени ръце.И колко обекти инспектира с джипката. А и нов водопровод прекара от София специално за Перник.

7

Анонимен

преди 3 години

Случая с Камерун е интересе , че след колонизирането 1911г. /от Фердинант /Другите две територии /френска и англииска/ се вдигат на възтание и камерунците искат и те да са колонизирани.

6

Анонимен

преди 3 години

Е у нас и улици и тротоари , къде ли не. Всичко се прави повърхностно , без детайлите.

5

Анонимен

преди 3 години

Да живеят ГЕРБерастите , слава на Бибитко и неговата хинта !!!

4

Анонимен

преди 3 години

Когато е Коломизирана една част на Камерун. Първото нещо което прави Германия е инфраструктората водопровод и пътища. Когато ни окупира СССР първото нещо ограби България, речни кораби ,фабрики , къде какво можа занина за Москва. Перник е винаги за БСП.

3

Анонимен

преди 3 години

Елате да видите по селата върнати сме в 19 век хората покрай асфалта осеян с дупки са направили черен път минават през нивите да не си трошат колите

2

аз

преди 3 години

Да гласуват пак за герп. Странни хора...

1

1234

преди 3 години

Че якой град не е така! На 129 място сме от 144 страни по инфраструктура. Отделно софия смуче всичко! Пълна децентрализация на областните градове