18

ББ

преди 3 години

Поздравления и подкрепа собственика на магазина!!!Ако защитиш собствеността си и живота си в лицемерният ЕС...си престъпник...заетите да обслужват престъпници прокурори трябвало да сезирате...ако сте жив...Подкрепа на защитилия собствеността и живота си!!!

17

Анонимен

преди 3 години

3000 Евро часовници и бижута?!Тоз явно е продава часовници от Зрънчо, а черешката е Q&Q

16

м дааа

преди 3 години

Изказвам благодарност на колегата, сега забелязах че пише "3 000 хиляди".

15

Озадачен

преди 3 години

Егати и новината!Нищо против Русия ?!?Да не са се объркали 'журналистите'?

14

Некадърни журналисти

преди 3 години

3 000 хиляди евро на български се казва 3 000 000 евро. Обърквате хората и се чудят що за обир е това. Ама мислете като превеждате!

13

Анонимен

преди 3 години

И сега мизерният закон ще го вкара затвора на основание,че престъпниците вече били напуснали обекта и нямало предпоставки за неизбежна отбрана.. Опиц и него така го вкараха в затвора..

12

Кики

преди 3 години

3000 евро плячка е сега да се смея ли или да гледам с недоумение.Та нашата квартална бакалия върти по големи обороти бре.Егати бандитите егати бижутерийния магазин,това е сензация.Благодаря на сайта че ни информира за тази световна новина.

11

Анонимен

преди 3 години

Стрекямеее на месеееоооНа месооо стрелямеееее

10

глас от тъдява

преди 3 години

Един познат при пътуване в КИТАЙ си купи ИМИТАЦИЯ на "Картиер" за около 500?, миналата година влязохме в една бижутерия и този модел струваше 12 000?. Та дори магазин за китайски ментета да бяха обрали щяха да си докарат повече от 3000..

9

Анонимен

преди 3 години

Bravo

8

Анонимен

преди 3 години

До Сандо канМиии ... да нахаме систената гачи ....

7

Сандо Кан

преди 3 години

До АнонименТрябват доблестни мъже и кадърен лидер. Доблестните мъже ги има, но системата смазва всяка решителност за правилни действия и защита на Родината и нейният народ.

6

Анонимен

преди 3 години

Представете си, ако бепе така и у нас.Ако всяка нощ се чуваше симфония от изтрели!Ако сутринта улиците осъмваха с труповете на крадците, поставени пред вратите за назодане!Че вместо белезници и присъда, полицията поставяше медали, а съда ряздавашр грамоти!Еххх, колко бързо щепе да се реши проблема с кражбите. Като се избият една малка маса от 20-30000 крадце и ще настане ... Благодат!!!!Ами ... защо не го направим, а?

5

Анонимен

преди 3 години

"Екип на Спешна помощ е пристигнал на мястото почти незабавно, но било твърде късно."Ба баш на време ..

4

Corrado Cattani

преди 3 години

Аматьори. Продупчили ги за бижута за 3000 евро. Да дойдат у нас. Хората думкат инкаса за милион, палят колата и чао. Без изстрели, без насилие, чиста работа.

3

Анонимен

преди 3 години

В Италия има доста голяма престъпност.

2

Отмъст

преди 3 години

Това трябва да получат всички обирджии в България,които ограбиха държавата "ЗАКОННО" ТОЕСТ НАС БЪЛГАРИТЕ ЧРЕЗ ПРИВАТИЗАЦИЯТА !!!

1

пияница мистик

преди 3 години

"Тогава обирджиите успяват да избягат с голяма плячка от бижута и часовници за около 3000 хиляди евро."===Мухахахахахахахаа, егaти и "голямата плячка". Че на мен по-евтиния ми часовник е 5500$. Тези да не са обрали някаква панаирджийска сергия :)))