10

Томов

преди 16 години

Ако не искате да взимате ниски заплати - започнете собствен бизнес, емигрирайте в чужбина, или станете политици (бандити). Решение винаги има, стига да го потърсиш. Мина времето, когато се живееше от заплати. Сега трябва да се живее от предприемчивост, акъл и умения.А колкото до правителството - то може да вдига заплатите само на държавните служители и чиновници, които и без това не вършат никаква работа. Заплатите в частния сектор се вдигат в зависимост от печалбите и производителността на компаниите и от наличието на персонал. Ако няма кадри, фирмите вдигат заплатите, както е във високо-технологичните фирми. Ако нямате квалификация, не знаете езици, нямате опит, не може да претендирате за висока заплата.

9

tomi

преди 16 години

ura!131.lv pensiq znachi shte mi dadat oshte...........abe s matematikata ne sam mnogo dobre ama kato dqdo Йоцо shte chakam i az posle shte vi kanq na banket...........samo malko pochakaite de.aaaaaaaa nema da burzame sega ........

8

преди 16 години

Чудесна новина мисля да емигрирам пак в посока България.,,,

7

Emo

преди 16 години

Цели 600 лева, направо човек да се чуди за какво би могъл да ги даде...

6

преди 16 години

super ve4e sme bogati hahahahahaah

5

преди 16 години

Среден доход 245,13-среден разход 229,83 =15,30 лв. в спестовна книжка.Направо се подиграват с нас,средностатистическите българи.

4

НФБ

преди 16 години

Нещо, като нищо..."За декември средният общ доход на домакинство беше 844,75 лв.""Средният общ доход на домакинствата за януари 2008 г. е 611,59 лв. "Цените се вдигнаха! Но сега явно са взели да смъкват и заплатите?

3

axaxax

преди 16 години

средния месечен доход е 600 лв. а средния месечен разход на домакинството за януари е 200 лв ток,от там вода,телефон,и остват 200-250 лв за храна... мм семейството ако е от 1 член може и да преживее...а ако е от 4 , 2 от който са ученици с 250 лв какво правим ? ? ? искам да питам Станишев,Доган и Царя ??? да си подават оставките докато българина не е полудял и не е излязал на улицата да ги нарита че тогава и жандармерията дето ги пази няма да им помогне... не са виждали бесни българи как вилнеят по улиците и им палят хотелите по морето дето си купиха с наши пари!!! да се махат сами да не им помогне народа:Средният доход на човек през януари е 245,13 лв., а средният разход 229,83 лв.... аре бе как ги изчислихте само... 65 лв. ток,34 лв карта за градски транспорт,топла и студена вода 20-30 лв.,сметка за телефон... и до тук са 200 лв... мм 29 лв ли ми остават за храна ?? по левче на ден... ви *** *** гадни !!!!

2

DevilishSoul

преди 16 години

Приемаме го със съчувствие и признателност към майката-партия и пляскаме с ръце, под погледа на "Големият брат"...

1

преди 16 години

най-после нещо реално