11

Анонимен

преди 3 години

Oт поне година сме в края на пандемията. От време на време даже обещават, че ще унищожим Ковид. После се оказва, че има нови видове. Например. Ту се дава малко надежда на овцехората, ту нов страх. Тези локдауни никога няма да спрат, докато хората не решат да кажат "не".

10

Анонимен

преди 3 години

Премахват в заглавието, и обмислят премахването в първото изречение - две коренно различни твърдения. Ако днеса, пратете Нийчето да си доучи!

9

Анонимен

преди 3 години

Разбрахте ли бе? Разбрахте ли че в Израел съобщават за все повече случаи на миокардит след новата ваксина, на Пфайзер?!Всичките са един дол дpeнки!

8

Анонимен

преди 3 години

Значи аз като не съм имунизиран и го карах ковида на крак съм от ония, малкото 10 процента?

7

gg

преди 3 години

И да се ваксинираш пак нема да одиш оти требва 4 месеца да чекаш за сертификат.И как го земиш оно ки е минало летото зимата шо ки тераш на Гърция освен за риба.Ама тогава ки дои 4 вълна,и пак ки дремиш кат патарок дома.

6

Малакис Кукус

преди 3 години

"Лекари съобщават, че 90% от пациентите, заразени с COVID-19 и в тежко състояние, не са имунизирани."Ами останалите 10%?

5

Пенсия

преди 3 години

Ние пък сме на влизане в тунела - с по 100 на ден (почти като по 100 на нож както в оня химн). Тук идеята е друга - надостигът на средства в пенсионния фонд да бъде ударно преодолян и да се подпомогне следващото правителство с бюджета.

4

Анонимен

преди 3 години

Ами ако 10% от гърците са "ваксинирани"... Не е странно, че 90% от пациентите в тежко състояние са "неваксинирани"... А виж, странното е, че 10% от тежките състояния са от "ваксинираните"... Ама що така бе, нали гарантирано предпазва... от тежко боледуване и тн... 94% ефективни... Дръндрън...

3

Анонимен

преди 3 години

И след това ще влезнат в следващия. Егати цирка за да се нарпавят на неонождани моми за да привлекат туристи...

2

Анонимен

преди 3 години

Това с есмесите беше голяма идиотштина напълно подобаваща за тях.

1

Шопен

преди 3 години

Гърците огладнеха и тражат ефтини пари от туризмъ.Ама язе нема да одим, оти нема да се васкинирам