12

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо "Измамници винаги...."Точно така! Докато има балъци да дават пари без да мислят, измамниците ще се роят!Не може по обява само с мобилен номер да извикаш "майстора" и да му снесеш 3 хилки! Как се изкарват толкова пари, че да ги дадеш на непознат?!?Преди години, един, представяйки се като Гунди, беше ошушкал няколко кооперации в квартала за олуци. А домоуправителите - все с титли и големи длъжности.Не може до всеки балък да стои милиционер, или контролен орган

11

Анонимен

преди 3 години

Още измамени от Рефърниш ООД и скъпия Камен! Имат няколко сайта и няколко телефона, да е сигурно, че няма да ги пропуснаш да им дадеш парите си!

10

Анонимен

преди 3 години

Тези не са единствените шарлатани за жалост! Бъкано е с такива в София! Рефърниш ООД са същите изманици, на който им дадохме капаро за да възтановят дограмата ни и поле изчезнаха! Господинът КАМЕН ИВАНОВ КАМЕНОВ не отговаряше на нито един от телефоните си!

9

Анонимен

преди 3 години

Измамници винаги е имало и ще има. Въпросът е, защо обществото, държавата, държавните органи допускат тези неща. Отговорът на държавата трябва да е моментален и не двусмислен, че измамничеството няма да се толерира. А така излиза, че тия могат да си виреят необезпокоявани.

8

Анонимен

преди 3 години

Хора , вече има едно силно оръжие - камерата на телефона Като дойде да правите договора , снимате всичко на видео и ще имате още едно доказателство пред прокуратурата

7

Бай Ганьо

преди 3 години

До Дядо ЙоцоЗаради келепира дедо Йоцка, заради по-тънкото..............

6

Анонимен

преди 3 години

Това изобщо не е майстор, а майстор на лъжите и измамите. Емблематични случаи като този са симптоматични за гнилата ни правосъдна система и прокуратурата. Докато майстори като този си веят байряка и тържествуват над справедливостта, мир и ред в тази държава няма да има. Конфискация на всичкото му имущество и обесване на площада за назидание на другите.Иначе няма оправия.

5

Анонимен

преди 3 години

Докато има балъци, ще има и тарикати.

4

Мен

преди 3 години

Българина си пати винаги от тарикатлъка. Все гледа да мине тъкно, да плати под масата и после реве. Ми няма как да стане, сами сте си виновни. Как па няма ни един прецакан когато се работи с утвърдени фирми. Да ама тогава се плащат данъци и цените са леко по-виски. И после *** реве що държавата е зле - зле е заради такива като вас - тарикатчета.

3

Анонимен

преди 3 години

тоя бих го намерил и ще му тегля такъв бой..

2

Дядо Йоцо

преди 3 години

Добре де, при наличието на толкова много големи и утвърдени фирми, хеле пък в София.От какъв зор отиваш при "майстор Горчев"??Не го разбирам.

1

Анонимен

преди 3 години

"Топло" - 1978г.