65

Анонимен

преди 3 години

ДУпЕтатите от трите "стари" (системни) партии показаха, че ако заедно се обадят, стават голяма сила. Със своите 148 гласа не приеха дневния ред на заседанието на НС и опозицията в лицето на питомците на Гологлавия, ДБ и "Мутрите вън" се изнизаха от сградата като пoпиkaнo мушкато. Така и не се разбра кои са старите и кои - новите мутри.

64

Анонимен

преди 3 години

"Като чели досега не сме изпадали в такава ситуация"... Като че ли не сте ЧЕЛИ достатъчно в училище, скъпи "журналисти". Да се смее ли човек, да плаче ли... На цялата ни държава нивото е такова КАТО ЧЕ ЛИ...

63

Много правилно

преди 3 години

Работиха цели 2 дни! Днес е сряда почивка! Утре е Велики Четвъртък почивка! После е разпети петък почивка! И идват 1 седмица великденски празници почивка! След почивката ще бъдат изморени и ще дремят в парламента неадекватни! Една седмица ще плямпат глупости и ето ти пак ще има празници балове и докато свършат ще свърши и месец май! Ще си вземат големите заплати и юни време е за отпуски! Ще запеем НЕКА ДА Е ЛЯТО, САМО ДА Е ЛЯТО, ТОПЛО И ГОРЕЩО! УФ как се работи в тези горещини!

62

Евроатлантик

преди 3 години

Ами за 10 бондака, депутатите няма зор да си дават я !

61

Ха

преди 3 години

За 10 минути работа 10 000,00 лв. заплата,да се радваме ,че не работят по 20-30 минути.....

60

Анонимен

преди 3 години

Гербави трикове.Щом не работят, вън всички от с Парламента!!!

59

Анонимен

преди 3 години

Почиваш - събота неделя понеделник вторник и днес СРЯДА пак си гласуваш да почиваш Два дена се явявашПет дни си почиваш Взимаш си 7-8 бона возиш се в с -класи Кво му плащашДгд народа и най вече тея дето са гласували за ГЕРБ БСП и ДПС - партиите на мафията статуквото

58

Мутри вън

преди 3 години

Аз ако днес си гласувам да не ходя на работа ще бъда ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНЕТО ЗАЩО ТЕЗИ БО:/-КЛУЦИ - ГЕРБ БСП И ДПС ще бъдат сега дисциплинарно уволнени

57

Анонимен

преди 3 години

Голяма пародия е това Народно събрание. Като ти гледам депутатите чак ме срам, че са там.

56

Анонимен

преди 3 години

Да се закриват и да се разпускат, умориха се явно, да ни върнат на нас мандата и повече да не се кандидатират ако имат морал.

55

Анонимен

преди 3 години

До Калеко Алекоза кви мутри говориш, като баш показната мутра е бивш министър-председател?

54

Наблюдател

преди 3 години

Тук някакви пишман политолози приписват някакъв висш замисъл на палячовците от ИТН ( Има тежка наглост) ! Ей, пикльовци, тези клоуни имат 7/8 мозък , не е цял мозъка им ! Доста по-малко е дори от 7/8 !!! Кой от тия татуирани клоуни ще ръководи държава ??? И народът ни ли е толкова със 7/8 мозък ???

53

изнервен

преди 3 години

Най-смотаният парламент на всички времена. Закривай.

52

Калеко Алеко

преди 3 години

Защо да е прецедент ? ... според товарищ радеф това е работещ парламент, така в началото мислеше и лидерката на Вигенин, както и тези със свинските ушички и пъдпъдъчиге запъртъци ... така мислеше и Тошко африкански, че най-после имаме работещ парламент ... Опазил ни господ от подобни работещи пчелички, като Мая Костинбродска и Татяна дончева, които превърнаха НС в адвокатска агенция на Мутрите ... !!!

51

Анонимен

преди 3 години

ПАРЛАМЕНТА СЕ СГОВНЯСА ....И "ПРОМЯНАТА" ЗАМИРИСА ЯКООО.....ТОВА Е ЗАВЪРШЕКА , НА ЕДНО ДОЛНОПРОБНО ШОУ...ВРЕМЕ Е ДА ИЗПРАТИМ НЕКАДЪРНИТЕ АРТИСТИ ....С ЕДИН СИЛЕН ШУТ В ЗАДНИЦИТЕ.ЗАЩОТО --ВРЕМЕТО Е НАШЕ....НА БЪЛГАРИЯ!

50

Анонимен

преди 3 години

"Като чели...", "барометричните данните", "Председателстващият обяни..."Нямам силата да чета докрай.

49

Хаахх

преди 3 години

Така е като хората гласуват за простите и ***.

48

Анонимен

преди 3 години

Нелепо е оправданието на ИТН - няма мнозинство за правителство, но има мнозинство за приемане на лобистки закони. Айде улево.

47

Анонимен

преди 3 години

Празници, сър.Трябва да си ходят на село.

46

Ха

преди 3 години

Много добро решение. Като не успеят да променят изборния закон - няма да си получат паричките от спонсорите.