13

ББ

преди 3 години

До АбеПредставете си матрьошки...изразяваме мнение като Свободни граждани,вие *** на путин...има ли още спирт...или плюете гладни?

12

Абе

преди 3 години

Колко ви плати Шорош за тази статия?

11

Анонимен

преди 3 години

Памперсът днес не се ли е изсипал по някои стълби,да се посмеем малко?

10

ББ

преди 3 години

Поздравления г-н Президент,устояхте на атаките на расисти,мафиоти и руски служби в отстояване Свободата и Справедливостта в САЩ след атаката на путин,тръмп и престъпници над Капитолия,даваща надежда и вяра на милиарди човешки същества по-света,че трябва да отстояваме и да се борим за Свободата си...и,че Народа на САЩ са наши приятели...Бог да пази САЩ!!!

9

А сега сериозно

преди 3 години

Докато тия смешни лъжи не ги препишете поне 100 пъти, - няма да заприличат на истина.Много още работа ви чака- за жълти стотинки. Иначе истината е, че чрез един сенилен старец и фалшиви избири, глобалистите марксисти са на път да съсипят САЩ и Света

8

Анонимен

преди 3 години

Този е с най-ниски рейтинги в историята. Успешно са, ама само в марксистките леундерски медии. Разбира се и в нашите клакоьрско медии, които всички до една са все едно официоз на пишмандемократите. Бакдънчо е пълен тотален проеал! Изхарчи 7 трилиона за първите си 100 дни. Толкова изхарчи Обяма за 8 години и толкова озхарчиха всички президенти преди обама общо! Смятайте за какъв успех става въпрос!

7

как да не са успешни

преди 3 години

Слипи Джо успя да оцелее три пъти по стълбите на самолета!успя непоправимо да прецака дипломацията с Русия!успя да покаже деменцията си на показ!по -голям успех, здраве му кажи!

6

ww

преди 3 години

толкова са успешни че докарва третата световна война този изк.уф.ял старец

5

Анонимен

преди 3 години

Личи си къв е специалист тоя аналлизатор.

4

Ами...

преди 3 години

Така е,всичко след Тръмп е успешно, но за съжаление този и.род все още не си е отишал...докато републиканците не се отърсят от него....няма да да има мир.

3

Анонимен

преди 3 години

Първите 100 дни на Байдън са успешни...и други измислици които може да си разказвате преди да легнете да спите.

2

Анонимен

преди 3 години

Кой ти помни кво имаше на закуска, тея за 100 дни говорят...

1

Анонимен

преди 3 години

Всичко след идийота Тръмп е успешно.