209

С.В.

преди 3 години

Това че си добър шахматист не значи че си държавникСтига глупости, като че всички велики владетели в България са били шахматисти и са владеели езици. Някои сигурно не са знаели и да пишат правилно Това не им е попречило да бъдат велики пълководци. А и кой жертва шахматистката,да не би някой насила да я е накарал да се съгласи.Политик -трябва да го имаш отвътре,както лекар или учител. Или го имаш или не. Колкото и на някои да им е неприятно,ББ също има висше образование.А и го може.Съжалявам

208

ДРУГИ СА ЗА КАРЛУКОВ

преди 3 години

До Анонимен 233! Не го оприличаваме, не си разбрал - той сам го е казва ,че е гей, в една полицейска преписка - сам го казва и говори пред ТВ-екран! Колкото до жената на г-н Борисав, който се опитваш да хапиш с още млечните си зъбки - за твое сведение, има дъщеря и внуци! Къде е жената, децата, внуците на твоя любим както го наричаш Славчо?! При него, не идва на гости и дори Мата Хари! Така, че ти се успокой комунистическо пале, почакай да ти поникнат здрави зъбки и тогава се опитвай да хапеш!

207

Сат Н

преди 3 години

Не знам как може да се квалифицира истерията му от последните дни, когато си показваше гьзо пред телекамерите на услужливи телевизионери-путтки и му слушахме теснопартийните разсъждения по никое време. Да се урива и да си Е П М заедно с цялата си пасмина.

206

Сат Н

преди 3 години

Силата на Боко беше в несметните евромилиарди, които му се наливаха, за да открадне половината и да плаща на продажни интелектуалци-куррви. За всеки що годе самостоятелен човек е унижение да го управлява такъв нагъл нарцистичен ***. Той собствено вече си е изпял песента, ако си мисли, че ще превърти ЕГН-то си с 15 години назад - трудно...

205

Анонимен

преди 3 години

да се внушава,ч е световна шампионка оп шах е по- некомпетентна от селски бек милиционер , е направо смешно, другари от геп!

204

Електра

преди 3 години

Чалго-мутринския и Импексово-османския модели се сгромолясаха. Сега Кому-османлиите и чалго-мутринските еничари, ще сменят съдията на мача, и ще се молят за десетина дузпи белкем бият Борисов най накрая. А дано но надали, от тая ситуация Кауна Радеф, ше най доволен, защото ще е господин за един ден, с много екскурзии за сметка на народа ни...

203

Анонимен

преди 3 години

Хубаво че оприличавате Славчо на гей, ама се запитайте, Бокича има ли жена до себе си, или само Мата Хари му идва на гости :))) Тролчетата да се успокоят малко, Боко ще го вкараме в Карлуково, нема да го пращаме при дедо Господ :)))

202

Анонимен

преди 3 години

Всичко това работи за ГЕРБ. В крайна сметка този хаос ще накара хората да се ориентират, че няма по-добър вариант за България от този, който беше до 04.04.2021г.

201

Анонимен

преди 3 години

Аз гласувах за ИТН като очаквах промяна на модела Борисов а то какво стана? Единия не ходи в парламента и другия също пък било то и онлайн, единия прави лайфове от джипа другия пуска постове от тях, единия имал проблем с минискуса другия пък - Ковид го одарил в кръста !?!?! Единият се крие зад жени, другия също. Имам гадното чувство, че дълбоко съм се заблудил кото съм си мисил, че Слави е нещо по-различно от тиквата!!!

200

До 228

преди 3 години

Всички в ГЕРБ са мутри и крадци!Крадат като за последно и яко стискат кокала.Никой не е незаменим,най-малко пък крадците.

199

Обективно

преди 3 години

Да кажеш, че ВСИЧКИ в ГЕРБ са мутри и крадци, е ЧИСТ БОЛШЕВИШКИ НАЧИН ДА ВЗЕМЕШ ВЛАСТТА!!!!

198

До 221

преди 3 години

От неграмотният ти пост се разбира какви са феновете на ГЕРБ.

197

Анонимен

преди 3 години

ТАЯ КИФЛА ОТ ШАХА И ДРУГИ СПЕЦИАЛИСТИ се продават с високите си позиции на диванчето пред учиндолеца градейки си личният имидж на гърба на такива достойни хора. само да се видят по бтв.

196

Обективно

преди 3 години

Да кажеш, че ВСИЧКИ в ГЕРБ са мутри и крадци, е ЧИСТ БОЛШЕВИШКИ НАЧИН ДА ВЗЕМЕШ ВЛАСТТА!!!!

195

Анонимен

преди 3 години

Стига бе,как може да мислите,че един пожарникар и бодигард е най-способния да управлява тази държава?Не ви ли е обидно?Не ви ли е унизително?

194

Анонимен

преди 3 години

Цял народ го манипулира един шут. Такова нещо в цивилизована държава никога не може да се случи. Народ магаданс.

193

До 214

преди 3 години

Ти даже и от машини за гласуване хал хабер си нямаш! Машините НЕ СА ВЪРЗАНИ В МРЕЖА. АМА ТИ ОТКЪДЕ ДА ЗНАЕШ?!!

192

Анонимен

преди 3 години

тоз предател президента радеффф продължава да противопоставя българския народ с изказванията си. едно е ясно ГЕРБ няма да бъде изчагъркана от един чалга комитет и някакви лай кучета като ДБ. САМО ГЕРБ

191

пияница мистик

преди 3 години

Гея Славуца го раздава като Тръмпунгера. Управлява през Фейсбук :)))

190

Сата НАТО

преди 3 години

Най-прекрасното е, че Българинът изби зъбите на Държавата, точно когато беше почнала да го мачка и затваря. Западните идьоти пъшкат под игото на медицинския фашизъм, но продължават да поемат. Разбира се, в идеалния случай нощаджиите трябваше да бъдат публично набити на кол или изгорени, но може би в това ни е душевната красота - махваме с ръка и продължаваме напред :))) Ех, моя страна, моя България, най-прекрасната и с най-мъдрия народ, а освен това е и пролет!!!