6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Kaто ги гледам повечето 20 годишни на какво приличат, нищо чудно че мъжете вече почнаха да заглеждат и търсят 40 годишни, че дори и по-възрастни жени...

5

До 2:

преди 3 години

Забравяш, че тя е актриса, а в Холивуд никой няма да наеме дебела жена или такава със занемарен външен вид, освен ако не става въпрос за филми на ужасите или комедии.Освен това, поддържането на здравословен начин на живот често се преплита с нашите разбирания за красота.Не може да очакваш от професионален актьор да бъде като нашите политици - нали си спомняш как имаше един майтап да ги претеглят на кантарче в началото и края на един парламент.

4

Виктор

преди 3 години

Страхотна е ,аз съм на 22 обаче няма да и откажа ☺Супер секси жена бих правил всичко с нея ❤

3

Анонимен

преди 3 години

Тя не беше ли се снимала в порното преди да стане актриса?

2

Анонимен

преди 3 години

Натърква редовно катерицата с мъжки сос

1

Анонимен

преди 3 години

Не виждам даже намек за нещо перфектно във фигурата й...Толкова ли е трудно на жените да свикнат че на 20-25 им е пика във външния вид?!? После зор, стягане, замазване - и пак не е като преди. След 35 направо забрави в масовия случай, тотал щета. Пък тръгнали някакви на 40 да се мерят с тия на 20... освен с пари не знам с какво друго биха блеснали, щото акъл никой мъж не е тръгнал са търси от жена.