19

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо по-деградантско от това това да храниш мързели!

18

тигъра

преди 3 години

Няма как.Хладилника ми е препълнен и не мога да планирам кой колко ще изяде за няколко дни.50 грама лепнеща шунка не мога да я планирам.Тя трайността е 3 дни.Икономията е майка на мизерията.Ти планирай,щом не можеш да си позволиш.

17

На ресторантите

преди 3 години

Ги продават

16

Догтор Снагълс

преди 3 години

мениджър корпоративна и социална отговорност в голяма компания у нас--------Някой съмнява ли се, че човек на тази позиция няма да си измисля разни социално значими проблеми, за да си оправдае заплатата? Между другото, такава измислена длъжност може да има само в държавно предприятие след 12-годишно управление на една партия.

15

лека нощ

преди 3 години

работил съм в кауфланд и била,до последния ден на трайноста на продукта се държат едни цени не намалят стотинка после идва камиона и къде ги карат не знам

14

ЕГАТИ

преди 3 години

не може да се полза това са 100 развалени храни 4 пъти сменени срок з а годност и препакетирани.

13

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Макар да съм убеден и неразубедим туркофоб ще кажа,че турците в България, заедно с Българите почитат храната и не я изхвърлят. Това е достойно и честно към Майка Природа. Мразя Турция,но съм помагал на турци в беда,така както двама турчина ми помогнаха в изключително тежки за мен момента. Всички знаеха,че мразя Турция. Нямаше никакъв проблем да се разберем в конкретиката на доброто дело. На бойноно поле обаче бих ги заврял на Мохамед в пъделника. Моля да се направи разликата.

12

Търговец

преди 3 години

Понеже съм минавал по този път, нека ви обясня че ми е с пъти по евтино да унищожа, утилизирам храна, от това да е даря. Сърцето ми се къса, но си гледам и сметките! Върху всяка дарена храна плащате данъци и акцизи!

11

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се направят места, където остатъци от храна могат да се оставят. Дали за храна на животни, дали за биоразграждане или за производство на почва, все за нещо ще има приложение. В ЕС само в България всичко се изхвърля в общия ***.

10

Анонимен

преди 3 години

До 3Ми планирай по добре да не мухлясва и лепне.

9

Анонимен

преди 3 години

До 6Не си прав. Супер много хора купуват повече храна, от колкото им е нужна и я изхвърлят като се скапе. Промоции...лакомия...;))

8

Венсеремос комради!

преди 3 години

У дома хладилника е винаги полупразен. Освен яйца , кисело и прясно мляко , някой салам и сготвено ястие , друго няма . Така нищо не се изхвърля.

7

мишо бирочето

преди 3 години

а кво ще кажете да спрете да я продавате три пъти по скъпо от колкото у дойчистаня. и да забраним вноса на неща които можем сами да произвеждаме. какъв е приноса на веригите. той не е принос а относ. десетки милиарди евра годишно изтичат към собствениците на лидъл, алди, дм и т.н. в чиито вериги в дойчистаня цените са в пъти по ниски. спрете монополите. спрете унищожаването на българското земеделие. спрете продажбата на субсидирани стоки!

6

НИКОЙ

преди 3 години

Никой не изхвърля годна храна. Това са измислици.

5

Анонимен

преди 3 години

Ами на запад събират част от нея сложена в биоразградими пликчета. Кажете ми къде мога да си изхвърля стара или развалена храна? За Студентски град знам,но не може цяла България да ходи до едно място, поради безброй причини.

4

Анонимен

преди 3 години

Само пушени риби и телешки суджук няма как да се изхвърлят. За Коледа си купих едно синьо сирене и вече е като суперконцентрат

3

тигъра

преди 3 години

Глупави статистики.Кой изхвърля качествена храна?.Изхвърлям от хладилника, когато почне да лепне и мирише.На кой ще я дадете?

2

Анонимен

преди 3 години

Ами може би с тази развалена храна трябва да се хранят фалшивите журналисти.

1

Анонимен

преди 3 години

Храната сиии моа и ша правя с нега кво си искам. РАЗБРАХТЕ ЛИ УЕ! ШШШТ! Айде! Марш! Бъъърррч!