386

Анонимен

преди 3 години

Каква е отговорността на пресзидента, затова че партии, чиито членове не са участвали в протестите, усетиха "авантата" и се наредиха на опашката да яхнат държавата? И че ИТН се оказа "празен въздух под налягане", а на Боце му хареса 11 години да яха държавата, довеждайки я до просешка тояга? И ако първата изборна победа на ГЕРБ беше с призива да махнат корумпетата, то следващите две победи бяха на герберските структури, овладяли държавната администрация, Народното събрание, съдебната власт.

385

Биволъ

преди 3 години

Бойче,каквато и промяна да правят пак няма да гласуваме за бесепарското ***, каквато и промяна да правят пак ще гласуваме и машинно за ГЕРБ.

384

До 409

преди 3 години

Това да не ти е да местиш кончетата по шперплата.

383

Последно:

преди 3 години

Верно,ли е руснаците са помлели Шиши от бой?

382

Анонимен

преди 3 години

Антоанета стефанова щеше да бьде добьр премиер жалко , че слави избяга от отговорност да сьстави кабинет , на предсрочни избори ще гласувам вече само за - бно

381

Бай ВарвАр

преди 3 години

Бре , Бокича взел да поумнява ?! Браво !!!Ама малко късничко , май ?! (може и юни)

380

Анонимен

преди 3 години

до Някой знае ли...Ти собствените сметки направили ги вече ?! Не , нали ? Щото е трудно , а най-лесно се правят ЧУЖДИТЕ сметки !Това ли ти сътвори кухата герберастка тиква или днес опорката е такава ?

379

Анонимен

преди 3 години

Поръчано и платено пак от Божков. Славчо старият ерген и чалгар, не бе на протестите, защото е полусляп и куц години вече, което не означава, че не е участвал в тях. Сега се вижда, че ментор и спонсор му е черепа, както и на търкалящите се с бира в ръка, по площадите клоуни от компанията на Мая. Големият пай е, за чалгаря и руския човек Радев, а вие, които го избрахте, пийте по една студена вода.

378

Някой знае ли...

преди 3 години

Хора, някой замислял ли се е Антоанета Стефанова какво всъщност е работила?Да изчислим- до 18 г е учила в обикновено школо, после учила 4 или 5 г за икономист(не казаха бакалавър ли е или магистър), и после? На 38 забременява и после 2 г майчинство! Задачата е какво е работила от 23 до 38 год възраст, той.е. 15 години? Нали не искате да кажете, че човек седял 15 г пред шахматна дъска знае как да се бори с кризи в икономиката и здравето? Кой е плащал сметките? Божков? 15 години?

377

Анонимен

преди 3 години

Моето виждане от последните избори е , че - бьлгарските турци си имат - дпс и масово гласуват за неяБьлгарските роми припознаха - герб като своя партия и масово гласуваха за нея

376

Толкова си можете

преди 3 години

Стана ми интересно колко имена е предложил господин Митов от обявените кандидат министри ? Дали щеше да управлява с пълномощно от Тиквун ? Колко пъти е спечелил служебно избори по неговите правила ?ГЕРБ може ли да се определи като етническа партия след изясняване на електоралната подкрепа ?

375

Анонимен

преди 3 години

правят така закона, че да е удобен на турците, а не на гражданите в България! Правят го удобен за турците,а не в полза на държавата от ЕС - България-----Кой точно член от закона визираш?Или някой така ти каза да пишеш?

374

помнещ

преди 3 години

АЗ който никога не гласувах за тази бивша мутра,но съм гласувал за др Живков.Май схващам страховете на това жалко човече,колкото и " мачо" да изглежда в очите на много млади българи и не чак толкова млади! Това говорене всеки ден,и "желание" от негова страна да има на всяка цена "правителство" и "кабинет" цели друго май а? Този трепери от "служебно правителство" май че а?Такова има големи ПРАВОМОЖИЯ ОТНОСНО ПОСЛЕДНИЯ УПРАВЛЯВАЛ! От както е на власт,НИКОЙ НЕ ГО Е ПРОВЕРЯВАЛ 12 г вече! СТРАХ А?-:)

373

dj-1

преди 3 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааДа го духаш и ти и бате Бойко

372

Анонимен

преди 3 години

Тоя пак дрънка. Замяза на Плевнелиев. И навсякъде му се привижда Радев. Сигурно го е страх да заспи, че да не сънува Радев.

371

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

САМО ГДЕТО НЕ ЗНАМ--КАК "СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ" НА РАДЕВ , ЩЕ ТЕГЛИ ЗАЕМИ ...И ЩЕ ПРЕГОВАРЯ С ЕС , ПО ПЛАНОВЕТЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ...!МНОГО Е ОПАСНО ДА СИ ПРЕЗИДЕНТ НА БЕЗРАБОТЕН ,ГЛАДЕН И УМИРАЩ НАРОД ОТ ПАНДЕМИЯ!ДАНО ДА СКОЛАСА ДА ГО ИЗДУ ХА ПО ВЪЗДУХА.....ХА,ХА,ХААААААА

370

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКогато ГЕРБ правят промени в изборния кодекс тогава всичко е честно.Другите като правят - измама!Герберска логика.......Да, измама е, защото правят така закона, че да е удобен на турците, а не на гражданите в България! Правят го удобен за турците,а не в полза на държавата от ЕС - България.

369

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Конфуций твърди,че който не напредва всеки ден, всеки ден изостава, много правилно за нашата политическа класа. Радев да дава на Манолова мандата, да прави правителство и после като направим партията на безпартийните, ние ще управляваме.

368

Анонимен

преди 3 години

Когато ГЕРБ правят промени в изборния кодекс тогава всичко е честно.Другите като правят - измама!Герберска логика.

367

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

До 385Разбирасе, но винаги има изключения на това правило :))))