29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Определението, което давате за този ... е изключително меко! Аз бих се изразил значително по-"каруцарски"...

28

Анонимен

преди 3 години

Щом и такъв тъ...ер като "Странджата" започна да дава мнение по образованието правете сисметка до къде сме стигнали...

27

6

преди 3 години

Ами тогава защо севръщат в училище ?За онлайн формат ли ?Това за мен не е обучение , а нещо помощно , което ощетява вече два випуска!

26

Анонимен

преди 3 години

Супер си е! Не се подиграват с мен, не ме заплашват с нож, не ме бият ...

25

Ае Баста!

преди 3 години

Нормалното си е нормално, а туй - новото, не е никак нормално. Наврете си го отзад!

24

Анонимен

преди 3 години

До Изследвате лиНикой не те спира да се движиш дали си във ВУЗ или вкъщи, но ИТ не вземат заплата от чорбаджията ако почиват повече и не работят на компютъра.

23

Изследвате ли

преди 3 години

Дали се получават негативни резултати върху здравето, конкретно на очите, но и на нервната система, от обездвижване и др.?

22

Анонимен

преди 3 години

До До Няма съкращенияЩом си поел ангажимента - ЩЕ БАЧКАШ!АААА! Слаба държава от предатели станахме! Няма ДОСТОЙНСТВО! Няма ВОЛЯ! Събдата ни накзва! Младите страдат! Време е за промяна!

21

Saki

преди 3 години

В началото прочетох за обрязването ,ама то заглавието важи и в този контекст.

20

Тап,

преди 3 години

по-***, най-***... Експрет!

19

"Неравенството

преди 3 години

обаче се задълбочи още повече при дистанционното обучение по технологични причини, заради нисък социално-икономически статут, достъпа до качествен интернет и дигиталните умения, както на учениците, така и на техните родители."Неравенство винаги е имало, но едва сега отваряте дума за него. И "ученици", които не знаят български, минават от клас в клас и продължавате да им раздавате дипломи. Как за 1 г. ще "наваксате порпуснатото" не само от учениците, а и от поколенията преди тях? Няма шанс!

18

Анонимен

преди 3 години

Ще им се!

17

Анонимен

преди 3 години

До Ааааа 17Децата ви отдавна са дебилни каквито сте и вие.Образованието не ви е виновно!!!То винаги е наоколо но не въф Фейсбук и Инстаграм, нито в чалготеките.Каквито родителите такива и децата, дебилни изтърсаци.

16

До Няма съкращения

преди 3 години

"2 години от начало на короната и ГЕРП не могат да направят качествено образование а дигнаха заплатите на учители и професори и точат бюджета."Ами тогава да им направим заплатите пак 600 лв., може пък да повишим качеството на образованието... Щото ГЕРП, с корона или без, и след 20 г. няма да може да го направи качествено.

15

Ааааа

преди 3 години

Идиотизма няма край! Масово неграмотни *** словоблудстват на теми, които не разбират! Децата са *** и зорлем се мъчим да ги направим тотални д.***.ли!

14

А какво става навън?

преди 3 години

Частните уроци вървят повече от всеки друг път, цените са други вече!Не съм чул НАП да е съобщил за посъпили суми от данъци на суми от частни уроци!

13

Shark

преди 3 години

Това беше целта на пандемията, нали? Да бъде съсипано образованието. И не само в България, а навсякъде. Не са необходими знаещи и интелигентни хора!

12

Аз

преди 3 години

Тези, така наречени експерти бъкел не разбират от образование, само дрънкат глупости и усвояват европейски пари за нищо правене. Тези проекти са абсолютно безполезни, и никому не помагат. Аман от мързеливи некъдърници в тази държава.

11

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Комунисти прости! БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ Е НА ЕВРОПЕЙСКО НИВО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИВАН КОСТОВ И БОЙКО БОРИСОВ!

10

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКОСТОВ НАПРАВИ ПЛАТЕНО ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУЧИ ХОРАТА ДА РАБОТЯТ А УНИВЕРСИТЕТИТЕ ДА ПЕЧЕЛЯТ!