71

Анонимен

преди 3 години

Да се сърди на Шарл Мишел. Не могат да решат кой е по-главен.

70

Анонимен

преди 3 години

Що жена върши мъжката работа? Няма ли да пере, да глади, да простира, да чисти, да готви ?

69

Случаен минувач

преди 3 години

Фон Дер *** започна да става смешна вече.

68

Гугуля

преди 3 години

До 999Този Мишел може би е от бившите колонии

67

Гугуля

преди 3 години

До В 21 ВЕККой я е канил там. кой

66

Гугуля

преди 3 години

До ОбективноРавенство, ханъм, равенство. нали сте за.

65

Гугуля

преди 3 години

До ПроСоТозащо се оплаква от всекиго и всичко. Ако е имало мъже те е трябвало да ѝ отстъпят стол.

64

ПроСоТо

преди 3 години

може би дамата се чувства "сама", защото е свикнала да споделя диваните с..други?..Демонстрацията,която турчина направи, е изключително неприемлива за дипломацията на свободния свят,но ..тая..но колко трябва да си самоуверен и самовлюбен, за да ПРЕНЕБРЕГНЕШ ориенталските ТАБИЕТИ на Ердо?!../не отиваш в тоалетната в очакване да ти сервират закуската,нали?!/

63

999

преди 3 години

Мишел доказа, че европейците са по турци от самия Ердоган!!!

62

Обективно

преди 3 години

Хора, всеки ТРЯБВА да има чувства!!! БЕЗЧУВСТВЕТИЯТ човек е ОСАКАТЕН човек!!! ЧУВСТВАЙТЕ, ЗАЩО СЕ СРАМУВАТЕ ОТ ТОВА??? СЪРЦЕТО И УМА ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИВАТ В ХАРМОНИЯ, КАКТО ПРИ МЪЖЕТЕ, ТАКА И ПРИ ЖЕНИТЕ!!!

61

В 21 ВЕК

преди 3 години

УНИЖЕНИЕТО НА ЖЕНАТА Е ЕЖЕДНЕВИЕ. ПОНЯКОГА СЕ ОТИВА В ДРУГАТА КРАЙНОСТ -НЕЗАСЛУЖЕНИ ХВАЛЕБСТВИЯ И ДОРИ СЛУГИНАЖ НА ЖЕНАТА. НО ТОВА Е САМО ЗА МНОГО КРАСИВИТЕ ЖЕНИ. ЖЕНАТА НЕ Е САМО ЖЕНА, А ПРОСТО ЧОВЕК. ДА СЕ УВАЖАВАМЕ ВЗАИМНО. ЛЕСНО Е И ИМА ПРЕКРАСЕН ЕФЕКТ И ДОБРА ЕНЕРГИЯ ВЪРХУ ВСИЧКИ НАОКОЛО . Ако не понасяте някого - по- добре е да се разделите, а не взаимно да се унижавате.

60

седниМИнаУЯ

преди 3 години

Ох горкичката...жива да я оплачеш...нямала на какво да седне...

59

И.Б.

преди 3 години

Г-жа фон дер Лайен е трябвало веднага да напусне залата, след като е била унижена по този начин. Неуважение срещу неуважение. Крайно време е ЕС да осъзнае, че с този турски манталитет спрямо жените не се прави политика на сътрудничество по които и да било теми - независимо от икономически приоритети.А г-н Мишел сигурно се бил парализирал от тази постъпка на турския президент, та затова е останал на стола си. Срам за двамата.

58

ЕЛИ

преди 3 години

ВИНОВЕН Е САМО МИШЕЛ,ТОЙ СИ БЕШЕ ИЗПЪНАЛ КРАКАТА И ГЛЕДАШЕ ТЪПОЕРДОГАН НЯМА И КАПКА ВИНА--ТАКА Е ИЗИСКАЛ ШЕФА НА ПРОТОКОЛА ,ТОЕСТ УРЕДНИКА ОТ ЕВРО СЪЮЗА-ЯСНА ЧЕ ТАЙ Е *** ,НО ЕРДОГАН НЕ Е ВИНОВЕНМИШЕЛ ИЛИ Е ГЛУПАВ ИЛИ СЕ БЕШЕ ПАНИРАЛНО УРСУЛА БЕШЕ УНИЖЕНА

57

До 52

преди 3 години

Бе не виждаш ли, че тия коментари са предимно от тур,чаля ?! Те на статиите за Ердоган накацват като мухи на ....о !

56

Позор

преди 3 години

Това на днешно време не са европейци, а еврог,ейци !

55

Анонимен

преди 3 години

Политиката е мъжка работа. Жените носят кафе .Шарл знае, че ще стане за смях пред Ердоган, ако стане да седне Урсулата.Урсулата се прави на мъж, не трябва да и се отстъпва.

54

българка

преди 3 години

А колко много драми щяха да бъдат спестени, ако Шарл просто беше станал да отстъпи място, за да седне дамата на стола. Но Шарл е мека китка, настани се самодоволно до Ердоган - никакво кавалерство, никакъв МЪЖКИ жест на внимание към дамата ! Сега тук критикуване Урсула, че се чувствала наранена - не можело така да говори политик. Ами Шарл - големия мъж - се оплакваше след срещата, че не можал, горкия да спи. Ах, да - той е с мъжки атрибути, на него му е позволено да има чувства!

53

Ха-ха

преди 3 години

Тая работа не е за ***,ама Сорос ни ги натресе!Къде са Титаните отпреди 2000-та година????С истински мъже политици ЕС отдавна да е поставил Турция на мястото и!

52

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега, седнала.... пак, че не беше легнала.