22

и пак

преди 3 години

https://xvideos.es/video59409659/mariabakalovaborat2nudetitsassnipples-transgression-toplesswetboobsпачата е клозетна гавра набарали са я от горното порно -ефтина и ***.брат пит яко я подигра и направи я за смях.а преведоха ,каво ли не че била звезда спомена м, монро друга пробила с политически поръчки и с шунада без грам талант що триете?

21

ЕГАТИ

преди 3 години

До Брад Питкогато да си покажеш терлика в някакво поръчково псевдо филмче е Голямо изкуство значи си закоравял ***, а брат изгони пачата джоли резнала си бозките,че било я страхпростотията не впечатлява а отблъсква.завист няма лелчето участва със себе си ефтина и дашна...

20

Диана

преди 3 години

Аз не мисля, че някой може да се гордее ако го сравняват с Мерлин Монро - известният секс-символ, забъркала се с политици и дрога и стигнала до самоубийство! Никъде в нейната кариера на присъства изкуството като средство за достигане на дълбините на човешкото същество с цел решение на проблемите и помагането му да живее по-добре...Опасявам се, че Брат Пит иска да посочи нещо в изказването си за Мария, което не мисля, че е много положително за нея като актриса...

19

Инспектор

преди 3 години

До До 20 И нспектор Сулъо,разбирател,писател що не си в Холивуд ,а дращиш глупости в бг,форум? М? И не налагай цензура как кога и какво ще пиша,***,селски.Подактрисата за нищо не става.Факт.

18

До 20 И нспектор

преди 3 години

Е,и ?! Какво общо има личния живот на даден актьор с талантът изпълнението му ,А?! Не пиши за неща от които нищо не разбираш , защото не си оригинален , а по скоро си като долнопробна махленски клюкарка. Ха ха ха жалко парвеню.

17

Инспектор

преди 3 години

До Брад ПитРазбирач изритан от А. Джолито лее кофи с мозък и въпреки ,че е изритан като псе продължава да лее мозък.Брадчо успокои се ще ти прималее,джанъм.

16

Брад Пит

преди 3 години

Към Бакалова " Добре дошла". Факт за 6 месеца Мария впечатли Холивуд , световните медии и милиони хора . Тук разни драскачи които нищо не разбират от кино , а да не говорим за изкуство като цяла , се изявяват кото критици. Жалки злобни драскачи , борещи се за + сте вие. Точно критиците от двете страни на океана я оцениха и видяха срахотният и талант и за 6 месеца тя спечели 32 престижни награди и не преставаше да говори за България. Адмирации и успех !!!

15

Анонимен

преди 3 години

Тая обра всички награди на САЩ и ЕС)))то кви артисти с много стаж и много филми има,тя с един филм стана велика актриса ,ако участва в порно може да успее повече ,много извесни артиски са минали от там

14

мак

преди 3 години

Да речем, не е малко българин да получи номинация, това е рядкост. Но не смятате ли, че Бакалова и ролята й се раздухват прекалено? Ще речеш, че става дума за филм-шедьовър и неземна роля. Прекалени емоции и величаване на момичето.

13

читател

преди 3 години

Гнусничка роля в долнопробен филм.Нищо повече.

12

Хьцбг

преди 3 години

Е стига сте ни занимавали с това недоразумение

11

Щерю

преди 3 години

Филмът за Борат е пародия - слаб филм. Не е за Оскар. Демократичната партия го използва в предизборната битка с/у човека на Тръмп - Джулиани. Затова левите сили в САЩ му надуха рейтинга до небесата...

10

Инспектор

преди 3 години

Каква история твори тая,бе?На българчетата все нещо не им достигнало и в спорта и в музиката и в всичко,забравихте ли че са били и на три морета,а сега са на едно укензано.Другите две ги загубили защо ли?Че и тая,да се скрива в дън горите ,не става,не взе оскар,с една дума много шум за едно голямо нищо.Нищо.

9

Горд Българин

преди 3 години

Браво, браво, браво!В последните 30 години се гордеехме с титана на мисълта и интелектуалеца Доктор Хонорис Христо Стоичков.Сега се гордеем с неговата духовна дъщеря Мария. Тя така умело псува във филма, че безспорно е наследила неговата вътрешна красота и интелект.

8

Всички кавали

преди 3 години

Със странни коментари, ако това те кара за Оскар номинация, майките ви отдавна да са го спечелили ;)

7

Анонимен

преди 3 години

Мара поемащата

6

Анонимен

преди 3 години

Мен лично изобщо не ме интересуват Оскар'ите,нито Холивуд.

5

Анонимен

преди 3 години

Никои не е научил къде била България , американския зрител е пр0ст и в акъла му е че Борат и дъщеря му са от Казахстан . Голяма гавра и с държавата Казахстан , не го заслужават там хората , сигурно са по измъчени и от нас

4

Потрес

преди 3 години

Политическа простотия.Като се сменят,тая *** роля няма да види.

3

19:54

преди 3 години

Твори едва ли история,сапунка някоя вероятно ще сътвори....