8

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Възхищавам се на далновидността на сръбският народ. В България нито Борисов, нито който и да е било друг от политическата мафия не намери разум и сърце да покани ултракоректната в отношенията с всеки Държава Китай да създаде нещо прекрасно на наша земя. Китайците са единственният народ в света днес, който дължи богатството си на честен труд. Браво, сърби. Поне Вие отсрамете Балканите. Ние пък си каним евреи да правят казина и публични домове. Че са много убави.

7

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните със Спутник V и тях ли ги броят за ваксинирани?

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Руската ваксина е векторна като астрата,дори заедно си сътрудничиха. Има също много бъгове от руската ваксина.

5

Анонимен

преди 3 години

До няколко години може да има бум на автоимунни заболявания от тези РНК ваксини. РНК ваксините имат по-бавни странични ефекти от векторните, но много по-коварни. След 2-3 години хора ще падат по улиците и ще умират само че не от Коронавирус, а от страничните ефекти от РНК ваксините.

4

Менте ваксини

преди 3 години

В Чили 80 % от населението е ваксинирано вече с китайската ваксина и в момента болниците в Чили са пълни. Гробарите не могат да смогнат да копаят гробове. Има 3 пъти повече болни на 100 хиляди от България. Китайската ваксина е неефективна. В Сърбия в момента има два пъти повече болни от България, а имат 4 пъти повече ваксинирани хора. Самите китайци внасят ваксини от чужбина, щото китайската е неефективна.

3

Добре

преди 3 години

че някой от нашите "умници" не е внесъл още Спутника у нас.

2

На фона на

преди 3 години

масовата ваксинация в рассията която тече от доста дълго време, броя на новозаразените расте от 7 -8- 9000 на ден и повече, по официални данни, значи най малко двойно повече реално , което говори за ефективността на т.нар. им. ваксина, това ги чака и сърбите с тия руски ментета

1

Ваксинират, да

преди 3 години

Но с ментарски китайски и руски ваксини чиито ефект опеделено не е сигурен и се върти около плацебо