9

Вярваме Ви

преди 3 години

Герб и пицата реформираха тази форма на управление и сега я връщате покръстена и с други лица. Ръста в икиномикатА Кога ще го промените?? От #% на + #% =2##%

8

Анонимен

преди 3 години

Как ще се децентрализира ВУЗ например с ВУЗ във всеки град и село ли ще има. Трябват много пари и да се почне от равен старт а сега С офия е много напред и всички ВУЗ и хора са там.

7

Анонимен

преди 3 години

Децентрализацията ще разкъса България на феодални кметства както през 1300 г. и ще има няколко Българии които падат лесно под гръцко, сръбско или турско упрваление. София ще стане още по-богата а останалите области ще се обезлюдат и откъснат от България местни беюве на ГЕРБ или СДС.

6

За шест

преди 3 години

Понеже обичаш да пишеш една и съща глупост навсякъде. премиер на избори организирани от служебния кабинет на Радев.Тия следващите избори дето идват някой друг ли ще ги организира?

5

House M.D.

преди 3 години

Анисийче, думата "гост" е в мъжки род.

4

Ех

преди 3 години

Данъчната реформа няма никакво място в този план.Преразпределението на данъците трябва да се направи със закон, така както сегашното положение е направено пак със закон.

3

9

преди 3 години

Направете хората богати, гледайте Китай. Не е нужно да мислите -копирайте. Когато хората са богати, и вие ще сте. И трябва да си промените мисленето, от Аз, за мен, Мерцедес служебен, към Нас за всички - Ние Всички сме свързани - разберете го,Беден народ - Бедни депутати. Мисленето е само за МЕН. Така ще сте само до там където сте. Най-много след година в Брюксел и до там.

2

Анонимен

преди 3 години

Публикувано във факти.бг: гербавите жабоци се окопават във властта , за да крадът и саботират всяко нормално правителство. Крастави жаби.....ква ква гербави ква!!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Общинарката се е объркала! Не е това начина ,мястото и времето да се направи тази данъчна реформа. По добре ще е да чете и се интересува повече при Мая ***.