6

Анонимен

преди 3 години

До С какво оръжие?САЩ точно в космоса отстъпват. Години наред изстрелваха с руски ракети а руснаците няма да ти дадат да сложиш електоромагнитни оръдия на сателитите си. Дори Китай има повече оръжия в космоса от САЩ .Лазерите са само за много малки разстояния щото няма достатъчно енергия за мощни лазери .При свалянето на нисколетящи сателити Русия пак е едни гърди напред .

5

С какво оръжие?

преди 3 години

Много е важно една държава с какво оръжие се въоръжава. Феодалните диктаторски режими на Китай, Русия, Иран и Северна Корея нямат високи технологии и се въоръжават с конвенционални оръжия, които стават за музейни експонати, защото не вършат никаква рабата в една Космическа война, каквато предстои. Крепостните използват такива оръжия единствено за заграбване на чужди земи от съседите си. Космическа Америка е властелинът в областта на оръжията и тя ще управлява човечеството до свършека на Света.

4

SS

преди 3 години

До 5. Та кой не разбрах прави далавера ? Този който продава или този който купува ? И само с оръжие ли се прави далавера ? С друго не може ли ? .Що пишете глупости?

3

Анонимен

преди 3 години

През 2020 г. Бразилия и Русия са похарчили много по-малко от приетите си и утвърдени военни бюджети.

2

SS

преди 3 години

Светът удърно се въоръжава.ЗАЩО ? Би следвало да си зададем въпроса А какво бъдеще ни очаква ? 1 Има толкова междудържавни дългове които не могат да бъдат изчистени освен чрез война.2 В един свят с намаляващи природни ресурси, ще трябва ново прекрояване на границите и сфери на влияние.Как ще стане това ? С война ! А къде сме ние ?

1

SS

преди 3 години

Si vis pacem,para bellum (ако искаш мир готви се за война)!!!