309

До али

преди 3 години

Ти още малко и ще изкараш, че жертвите всъщност са турците, бе човек, хайде малко по-скромно ! А можеш ли да обясниш какво са правили тия цивилни турци там, и защо Армения изобщо е била част от османската империя, при условие че е първата християнска държава в света ? Наглостта ви край няма на вас, това се знае открай време, безсрамник !

308

ПОП Грую

преди 3 години

ТА ПО ВЪПРОСА АКО ЧОВЕЧЕСТВОТО СИ ГУБИ ВРЕМЕТО И ЕНЕРГИЯТА ПО ВЪПРОСИ ОТ МИНАЛОТО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ ЧАК ДО ФАРАОНСКО ВРЕМЕ С ТЕЗИ ВЪПРОСИ СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ ДНЕШНАТА УЖАСНА КРИЗА И БЕЗИЗХОДИЦА БОГ Е КАЗАЛ ДА СИ ПРОСТИМ И ДА ВЪРВИМ НАПРЕД СПАЗВАЙКИ БОЖИИТЕ ЗАПОВЕДИ НЕ КАТО САЩ АНАДЪНМУ

307

Анонимен

преди 3 години

ББ КАЖИ СИ АДРЕСА ДА ТИ ИЗВИКАМЕ ПСИХИАТЪР ТИ СИ Л УД ОПРЕДЕЛЕНО

306

Анонимен

преди 3 години

ЗА 30 годиниСЪС САЩ БГ УМРЕ ПА ВИЕ ОЦЕЛЕЛИТЕ *** СТЕ СЛЕПЦИ И АНТИБЪЛГАРИ

305

Анонимен

преди 3 години

ББ *** НА ЛЕКАР ЖИВ БИЛ ДОРИ И ДА СИ *** ОПРЕДЕЛЕНО СИ ЗА ПСИХИАТЪР

304

ББ

преди 3 години

Различният,Смелият,Справедливият...Достойния Президент на САЩ...Благодаря ви г-н Президент...за надеждата която давате на милиардите живеещи в несправедливости...Бог да пази САЩ!

303

ББ

преди 3 години

Настоятелно моля приятелите ни от САЩ да насърчат младата и талантлива Мария Бакалова!Справедливо е да получи заслужено признание за таланта си...страхотна е...Мария България те обича и подкрепя!!!

302

ББ

преди 3 години

До Анонименнеподготвена...Хирошима и Нагазаки...може би предпочитате хитлер...китайският и европейски народи още да копаете камъни в мините на райха,уау ирак...не нападна ли кувейт и запали нефтените им,предизвикал екологична катастрофа?удобно не питаш за СССР,да убихме ги!САЩ винаги са действали решителн...основна ценност са Свободите и Правата на Човешките Същества населяващи Планетата ни,Бог да пази САЩ!

301

ББ

преди 3 години

Настоятелно моля приятелите ни от САЩ,справедливо да насърчат прекрасната актриса Мария Бакалова със статуетка!!!Статуетка за Мария...единственото справедливо решениеи!!!

300

ББ

преди 3 години

До алилакум ага...некои не може безнаказано да отнема човешки животи...и в племето ти може би го правите но не е справедливо,та няма как душевно болни присвоили си титли с които се кичат да се разпореждат с животи дадени от Бог...ама султани...ама хитлеровци,ама джуджета с олигарси...объркали сте света...Поздравления за Президента на САЩ за Справедливата позиция...Бог да пази САЩ...султана ви обеща атака,г-н Президент...изтеглете инвестициите и преместете базата...и приятелят му путин да плати

299

ББ

преди 3 години

Моля,моля,моля,моля...приятелите ни от САЩ отдайте справедливо признание на талантливата г-ца Бакалова...Мария е прекрасна!!!Бъдете Справедливи моля!!!

298

ББ

преди 3 години

Моля приятелите ни от САЩ да гласувате за Мария Бакалова...млада,талантлива,красива...бъдите искренни и подкрепете Мария!!!

297

Анонимен

преди 3 години

Баташкото клане и то ли е измислено?

296

Анонимен

преди 3 години

А 45г. съветски геноцид кога?

295

Анонимен

преди 3 години

Шоу партията,БСП,ДПС,жабока,Хамстера и мутрата маяще са новото Българско правителство

294

Анонимен

преди 3 години

Братския Турски Народ на Слави Трифонов

293

Анонимен

преди 3 години

САЩ каквото си иска това правят понякога оцелват

292

Анонимен

преди 3 години

Защо ние или който и да е народ от Османската империя не се е претопил за толкова стотин години? Защото никой не иска да бъде част от тая азиатска диващина. За всичкото това време не сме видели нищо друго освен насилие и убииства. Давам паралел с Римската империя. Преди разпадането й през пети век всички народи в нея вече са се чувствали като римски граждани.

291

Анонимен

преди 3 години

Не бойся -сега Султана ще ви тури сатъра. Води ви на заколение....

290

Анонимен

преди 3 години

До Атаман Сирко, Грешиш, руснаците 45 години ни учеха да мразим турците и затова отделни тъпигьози все още ги мразят. Нормалните хора не мразят турците. След 500 години българите си запазиха и езика и вярата. След 45 години руско робство българите сме увредени за сто години наред. Руското робство нанесе повече щети.