410

Борисов

преди 3 години

Борисов

409

Хакерчо...

преди 3 години

Ами , чети "Мечо Пух"439....ега понаучиш нещо от "електронното гласуване".Познавам поне 3-фирми които с това си изкарват хляба и взимат луди пари от такива балъци , като тебе!

408

Анонимен

преди 3 години

... Борисов предупреди: Избори се касират заради пощите, отказват е-вот заради хакери...И още да се забрани карането на леки коли заради опасността от катастрофи!Господина да прочете останалите два(три) тома на Винету и да си направи тест за интелигентност! Уреда да има скала от 1 до максимално 10!

407

Анонимен

преди 3 години

Борисов не е в позицията да предупреждава нищо!Разбираемо е, че е нервен, защото усети че властта му се изплъзва.Но той просто няма избор.Подобни избирателни закони има по света. Как ще ги организираме у нас е друг въпрос.Но Борисов е последният човек, който може да ни дава акъл - защото няма опит с такъв вид избори.

406

Гост

преди 3 години

СТИГА С ТОЯ БОРИСОВ , БЕ !!!!Днес ( неделя , Цветница ! ) го споменавате 6 ! пъти ! Тоя вече е НИКОЙ ,разберете го !!!

405

Началото на края

преди 3 години

АМИ НАПРАВЕТЕ ИЗБОРИТЕ ЯВНИ . ИЗНЕСЕТЕ СПИСЪЦИТЕ ПУБЛИЧНО и никакъв хакер няма да може да ги "хакне" и нито една "мъртва душа" няма да влезе там и нито един *** няма да може да гласува повече от един път... ЛЕСНО Е .УПС, то нямало как да стане. Точно заради изброените три причини някои търтеи все още са във власта . Манипулациите на вота ... фалшиви бюлетини... фиктивни адреси на гласуващи ... предварително попълнени бюлетини... купени гласове... ТАЙНИЯ ВОТ ВСЕ ОЩЕ Е НУЖЕН на управляващите.

404

Анонимен

преди 3 години

А Хасан и Айше!Ще им вземете хляба на хората с това машинно гласуване.

403

Баххъ

преди 3 години

Ще следят кой за кого е гласувал електронно. И ще настанят масови уволнения в държавния и силовия сектор.

402

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ имат много пари всеки ден в всяка медия имат поне по 10 статии.В телевизиите са поне по три пъти във всяка една телевизия.Това са поне по 1.000.000 евро на ден за медии.Това са нашите пари,не на ГЕРБ.За месец минимум 30.милоона евро.За кампанията която както казаха била скромна,колко похарчиха?

401

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ТРЕБВА ДА СИ ПЪЛЕН .... , ЗА ДА СИ МИСЛИШ ЧЕ , С ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ , ГЛАСУВАНЕ ПО ПОЩИТЕ И МАШИННОТО ТАКОВА ....ЩЕ СИ ЗАПАЗИШ ВЛАСТТА И МНОЗИНСТВОТО В НС!ХАОСА И КАСИРАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ Е ГАРАНТИРАНО!ПЕЧЕЛЯТ ОТ "ХАОСА"--ЕДИНСТВЕНО ХАКЕРЧЕТАТА....ХА,ХА,ХААААААААААА

400

Страх тресе

преди 3 години

До като банкирате или докато он лайн копувате. Или гласувате ще ви Дебнат да ви излъжат.Но все пак ползите са повече от риска на някой да му откраднат гласа. Но всеки ще може да провери за кого е гласувал. Мушеничествата трудно . Затова герб ни страхуват.

399

Анонимен

преди 3 години

Когато е прав- да.Вместо автобуси да обикалят,на Ахмедцветните,само се слагат в торбата,предварително написаните имена и такавъв всеки район.Отделно,арнаутите наЕрдо,ще бъдат вписани,вместо да лашкат рейсове от анадола.Другото е,че на място те отсвирват.Ставаме 10млнКой подшушна, това maloumie на Длъгото.Казват, акъл на високо невирее.Имаме си ориентир,но си нямамепастир.Върлини сър.

398

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за Излъгах Този Народ - получаваш хаос. Гласуваш повторно за тях - получаваш катастрофа. Вярно Славчо си е написал на гърба какво ще ви донесе.

397

Анонимен

преди 3 години

Проблемът хора е че ДПС винаги ще извади пари за да купи изборите, защото тези пари идват от Турция. Руснаците ще ни хакнат машинките и току виж се оказало че ти гласуваш за един, то ти изписва друг! Искахте справедливост, получихте Азиатски кючек с водка и пелмени! Да благодарим на "умните и красивите" дето седят в Европа, а нас ни продадоха на Азия.Време е за всенародна любов, като ще е азиатски коктейл, поне да е ***!

396

Анонимен

преди 3 години

Вчера в детската градинаспам-а тръшна двама-трима.Две дечица пък от снощинямат лични пощи.Оня ден пък CIH намина,тръшна май че двайсетина.Дисковете като нови -празни до основи.На Иванчо за играчкаДядо Мраз дарил търсачка:бързо диска тя му рови,файлчетата трови.Днес пък сървъра пострада,няма си той веч преграда,sysadmin-a до обядоптиката ряза с яд. Гаден хакер се промъкна,всичките пароли смъкна.А сега, деца, кажете,де са часовете?

395

Анонимен

преди 3 години

Поп Зарята - хакер след нощна запивка отива рано сутринта на проповед махмурлия и с премрежени очи започва:- И F1 да ти помогне , и F2 да те спаси в името на Ctrl-a , Alt-a и светия Del, така да бъде Enter.

394

Анонимен

преди 3 години

До 424Комунистите и взривителите на църкви винаги са били саботьори на демокрацията! Само дето днес използват вместо бомби -чалга и взривяват най-красивият храм, този на човешките умове и души!

393

Анонимен

преди 3 години

Във връзка с изгубеното доверие в Тръмп, руските хакери получиха нареждане да се готвят за предсрочни избори в САЩ.

392

Анонимен

преди 3 години

Толкова мразите тоя и оня че не се осъзнава към каква пропаст тласкате държавата! Искате Радев да ви назначи служебен кабинет и да управлява с наредби-закони като едно време, когато дълго не сме имали Парламент! Искате тоталитарен режим! Но не разбирате последиците от това! А именно - никакви закони, в това число и за важни за народа неща. Няма и кой да надзирава разпределението на евро парите. Ако поискат да ни направят руска губерния, ставаме такава. Ако обявата война-няма контрол и Радев я об

391

Анонимен

преди 3 години

Гласуване по пощата - голяма глупост.Формацията антиГЕРБ ми прилича на саботьори против демокрацията в България. Не работят по спешните въпроси за държавата. Занимават се с реваншизъм. Връщат ни 30 години назад.