241

Анонимен

преди 3 години

До Генерал де ГолГенерал дьо Гол е стоял часове наред прав пред гроба на Сталин в знак на признателност към Русия(СССР), рунаците винаги са спасявали Франция от немците,не веднъж,а цели три пъти - от Средновековието до ВСВ включително, заради Франция , руснаците влизат в конфликт с немците,англичаните,така че глупавия ти текст не срува пукната пара!Руснаците са помагали и на Австрийската империя и са вовали за тях,но по-късно австрийците им отговарят с подлост и агресия през 18 век и през ВСВ

240

ЕВРОПЕЕЦ

преди 3 години

Всъщност Запада взривява Балканите, а ние от глупост им помагаме.

239

Анонимен

преди 3 години

Адолф не е протестант, а католик. Ама гербавото си пее по зададени опорки инай-мрази Путин, *** не знае защо.

238

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 287Руснашки тъпотии не понасям. По този глупашки начин няма как да заоби(аме Русия и да намразим запада.

237

Анонимен

преди 3 години

До АнонименУкраинският народ 60 млн. с богата територия не иска да живее по руските правила и мизерии.И кой им превзе територията.И как да обичат Русия след гладомор 38 г. и мизерията до сега.Друг е въпросът че и тези от запад ги предадоха.Както навремето и Чехословакия.Та народите винаги са били жертва а богатите винаги са се договаряли.

236

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКатолиците са укривали нацисти и са им помагали да избягат от правосъдие, а католическата църква е била подпомагана от Хитлер и до ден днешен немците-католици плащат данък на католическата църква,който Хитлер е въвел,католиците са извършвали варварската инквизиция над мирно население,немските католици са взривявали църкви в Полша и Украйна,които са били православни християни и насилствено са въвели католицизма в Полша,преди това Полша е била православна!

235

Анонимен

преди 3 години

Не виждам строителя на руски газопроводи в България с наши пари господин Борисов как ще обърне острия си иначе език за да обвини в каквото и да било Русия за взривовете в България. Ще предпочете да мълчи и да остави мижитyрката Трифонов да се оправя с руснаците.

234

Анонимен

преди 3 години

Престанете с русофобията, хората от Украйна жадуват за мир, ние също искаме мир и изгодни търговски взаимоотношения, а не непрекъснато да се изправят на нокти и се стресират държавите в Черноморието! Захващайте се с туризъм и търговия, а не с конфликти, всички ще имат по-голяма изгода от търговия и спокойствие ,отколкото от конфликти!

233

Анонимен

преди 3 години

Русия е вековна терористична държава. България е жертва на руския тероризъм, но тя е русолюбива и предпочита да оправдава палача си.

232

Анонимен

преди 3 години

Я пак? Русия ли бомбардира Сърбия и се намеси директно в дела, които не са и работа? А помним как "случайна"натовска ракета падна в квартал на София-Горна Баня и по чудо не уби сума народ.

231

Анонимен

преди 3 години

Видя ли, че статията е написана от Дойче Зеле, спирам да чета. Тези бълват само ефрейторска пропаганда пълна с лъжи, но немците я поглъщат и вярват. Дори да вмъкват нещо вярно в статиите си, самият начин, по който е написана статията, е 100 % пропаганда в стил Гьобелс.

230

Анонимен

преди 3 години

От 48 часа чешката полиция активно арестува руски агенти по цялата територия на страната. България обратно, активно се опитва да шикалкави и оправдава Русия за 5 взрива през 2014-2015 год. със седемнадесет жертви.

229

V

преди 3 години

Гледай ко пишат свободните медии за дойчвелето - Има една правилна наука, има един правилен фундамент, има врагове срещу него, а ние, идеологическите наследници на Гьобелс, отричаме и воюваме срещу самото им съществуване. Както в исторически, така и в съвременен план.Поредно мое пророчество: Остават броени дни, месеци, най-много година-две, преди в Дойче Веле да четем, че антропософите трябва да бъдат събрани някъде и закарани някъде, за да им се случат разни неща. Все едно какво.

228

Анонимен

преди 3 години

Правилното заглавие е "Русия взривява България"Взривява я зящото Русия е терористична държава и защото Русия органично мрази България.

227

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Там е работата, че няма нито едно доказателство"Все едно че слушам любителите на аржентинско брашно Сергей Лавров и Маша Захарова.

226

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 270"Полша получи от запада над 500 млрд евро кредити, 120 млрд евро безвъзмездни помощи и й бяха опростени 40млрд задължения,защото е католическа страна."А слабия ти русофилски мозък не може ли да включи защо запада работи с Полша и отбягва русофилите от София?

225

Анонимен

преди 3 години

До 262 "Къде са Полша, Чехия и изостанала Румъния..;" - Полша получи от запада над 500 млрд евро кредити, 120 млрд евро безвъзмездни помощи и й бяха опростени 40млрд задължения,защото е католическа страна. Същото е и с Чехия. За България такива мащабни помощи не се предвиждат. Орбан има добри отношения с Русия, там тя строи атомна електроцентрала и т.н., но Орбан не пълзи по корем пред новите господари, а си гледа интереса

224

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТези от запад имаха цялото влияние и можеха да помогнат на българите да се отърват от руските слуги в Бг щото държаха и техните крадени пари и пр.Но не просто не ги интересуват народите ако не пречат.Сега българите са там и им работят,През Бг минават всички техни далавери Русия държи всички позиции тук та дори и плаща на *** по форумите.Народа се предаде и стана още о ***.Така народите изчезват бавно и си продават територията на други.По умните може и да се спасят напр. сърбите

223

Анонимен

преди 3 години

До 256 България нехае - През 2008 Г. складът за боеприпаси в Челопечене тресна и на половин София й изпопадаха стъклата от прозорците; Причината за взрива - професионална небрежност. "Българската прокуратура укри руските шпшони и агенти" - бе, ти ли ще ни правиш на *** - къде са ти доказателствата?Там е работата, че няма нито едно доказателство. Същото е и с чехите - не са публикували нито едно доказателство. Сетили се да побарат след седем години.

222

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 260Не са тези от запад, а са старите мутри от изток които 30 години взривяват надеждите на България за по-добър живот. Който изгони руския шпионаж навреме сега е далече пред България. Къде са Полша, Чехия и изостанала Румъния къде сме ние. Мислете с главите си а не с yшанките си.