162

Анонимен

преди 3 години

Горките депутати-ще карат само на рушвети и представителни от 7 бона.

161

ДУПЕТАТ

преди 3 години

Туй ни моа ту пувервъм и понисъ. Утивъм да съ гръмнъ.

160

Анонимен

преди 3 години

Двойно увеличаване и ужесточаване санкциите------Върни се във втори клас, герпке.

159

Сат Н

преди 3 години

Ами щом има парламентарни мерцедеси, те трябва да се ползват. Лойко как казваше - самолетите така и така са купени, треа се возиме на тех....

158

Ма ма

преди 3 години

Нали са там заради големите заплати тези спящи депутати, какво намаление . Мизерстващите българи могат и с 200 и с 600 лв да живеят на месец.

157

ФАКТ-ХА,ХА,ХАААА

преди 3 години

М.Манолова искала копия от фирмените документи на Газовата ни Компания , и вътрешно -фирмените и тайни , до понеделник!ЕДИН АБСОЛЮТЕН ОПИТ , ЗА СЛАГАНЕ НА РЪКА ВЪРХУ БЪЛГАРСКА ФИРМА , ОТ СТРАТЕГИЧЕСКО И ОБЩО-ЕВРОПЕЙСКО ЗНАЧЕНИЕ И ДОКЛАДВАНЕ ПОДРОБНОСТИТЕ ЗА НЕЯ НА ВЪНШНИ СИЛИ , ВРАЖДЕБНИ НА ЕНЕРГИЙНАТА НЕЗАВИСИМОСТ НА СТРАНАТА.ТОВА Е --"ПРЕДАТЕЛСТВОТО" , КАТО ТОЧНА НАУКА!

156

Бузов

преди 3 години

Това е популизъм които ще доведе до задълбочаване на корупцията.Единствено правилно решение е,намаляване броя на депутатите наполовина ,с двойно увеличение на заплатите и придружено с промени в законодателството за корупция.Двойно увеличаване и ужесточаване санкциите.И не на последно място същото да важи за съдебната система и прокуратура.

155

Анонимен

преди 3 години

Гърбави Тролчета свирете отбой,самият кандидат премиер от ГЕРБ Даниел Митов го заяви публично тая вечер,Борисов се е "объркал"подавайки фалшивата опорка за повишаването на депутатските заплати!

154

Анонимен

преди 3 години

*** фабриката на Герб начело с главният Крадец Борисов пускат фалшиви новини,заплатите на депутатите не само не са увеличени а са ЗАМРАЗЕНИ!

153

Крейзи

преди 3 години

Тя настоява намалението да важи до края на годината, хахахаха майче важното е да а лапнем кокала май а от първи януари 22г вече заслужавате 7000+ лева ей ама сте хитри майче!

152

до 173

преди 3 години

Е нали са реформатори,"против" корупцията,"народни"но първо повишиха заплатите,сега популизъм да се намалят.Това ли е новия дневен ред ,първо за тях,че и с/у 50-те лв. за пенсионерите приказки.И какво общо има МС,министрите работят ,а тези само привилегии и се чудят как да заобиколят закона и опорочат изборите.Какво е това 100% машинно ,машини се повреждат,т.е. гласуването спира и може и да не се възобнови.И никой не го интересува здравната и икономическата криза,дори през ум не им минава

151

Анонимен

преди 3 години

Простотии!

150

Тодар Правешки

преди 3 години

Абе сестра Галева, а заплатата на президента защо не трябва да се пипа?Защо ще бъде същата както досега???Доколкото си спомням, сме парламентарна, а не президентска република. Значи премиера - 1400, президентът - 12 000? Баси червената простотия!!

149

Анонимен

преди 3 години

Бидонът от ромски произход от село Банкя отново лъже.Нищо различно от досега.

148

Анонимен

преди 3 години

Другарката много добре знае ,че няма да и приемат предложението.И ще си остане положението така.Що гласува въздържала се като е против увеличението.Щото да продължи да ***.Ясна ни е.Както и всички други.

147

Анонимен

преди 3 години

А да видим ,герба ДПС и БСП ,все милионерчета )

146

Сат Н

преди 3 години

и още 6 000 за участие в комисии и още по 4 000 за пътни разходи, т. 20 000 лв месечно-------Герберите досега не са ли взимали такива пари?

145

Жалко за народа

преди 3 години

Манолова е закърмена с червен популизъм.Ако иска да предложи реално заслужено възнаграждение трябва да се спре на една минимална заплата. И пак звучи много на фона на това което депутатите симулират че правят.

144

sofeto

преди 3 години

Е затова е ясно че от тези в момента в паламента, отиваме на нови избори!

143

сминдух енд чесън

преди 3 години

Казано от Бойко Борисов ,следователно пълна лъжа,колкото до адвокатите на мутрите ,че са в парламента,явно човека без менискус се оглежда да си хареса някой.