67

Христо Христов

преди 3 години

Точно при първата вълна в Белгия отчитаха супер високи нива на смъртност спрямо предходни години.Факт достатъчен да обявя информацията за лъжлива.

66

До 74 (0)

преди 3 години

....Така на 100 000 души у нас се падат 338 починали повече, което е два пъти над жертвите от COVID-19....Къде тук виждаш "ако приемем, че тази извънредна смъртност е от ковид"?Имаме 20000 починали в повече през 2020 година, от които 7576 са от Ковид-19.

65

0

преди 3 години

Ако приемем, че тази извънредна смъртност е от ковид .... няма какво да ни изненада. Не можем да го лекуваме , нямаме оборудвани лечебни заведения за лечението му, нямаме и кадри , нямаме мерки, защото нямаме пари , за да компенсираме затворени бизнеси . На фона на всичко това ... малко градче с малко училище - директорката , новото е и предподавателка с положителна проба , но се покрива случая, децата на които предподава не са карантинирани , защото няма кой да ги гледа - това е България !

64

Анонимен

преди 3 години

И с какво тази статия ще реши проблема. Нещо което си го знаем.Ние сме номер 1

63

Анонимен

преди 3 години

Как бе, това не е ли благоденстващия рай на Кюлчев Чекмеджиев, който си купиизбирите с по 25 Верона пенсионер и 50 евро на ром.И то не с негови пари а с такива на българските данъкоплатци.

62

Скруч

преди 3 години

300 лева пенсия = 200 хляба. Точно толкова пенсия получаваше и дядо ми преди 40 години 52 лева = 200 хляба по 26 стотинки.Да си умреш с кеф .

61

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ще се разширяват гробищата, за +1000 лв коронавирусни, бялата мафия се старае.

60

Сат Н

преди 3 години

Много се стараят българските лекари да оправдаят "пандемията", затова...

59

Циган

преди 3 години

Герп победь

58

Анонимен

преди 3 години

Как така извънредни смъртни случаи?А останалите планирани ли са?

57

ВАГИНИР

преди 3 години

СЛАВКА ОТ УЖКИМДОЛ УЖКИМБАИР Е ПОЕЛА ЦОЦИАЛИСТИЧЕСКО СЪРЕВНОВАНИЕ ЗА ЗАВОЮВАНЕ НА ПРИЗОВОТО ПЪРВО МЯСТО. ПОВСЕМЕСТНО ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЧАЛГА ПАТРИОТИЧНИ ДЖУМБОРЕТА В ПРОСЛАВА НА СКЪПИЯ НИ ПОЖИЗНЕН КРЕМЪЛСКИ ВОЖД,КОЙТО С ТОЯГИ НЕУМОРНО СЕ БОРИ ЗА МИР И НОВИ ТЕРИТОРИИ... ВЕЧНА СЛАВА НА СЛАВКА!!!...

56

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да пишем,показателя който е цитиран от "Икономист" е много точен и не може да подведе.Той не гледа от какво са починали хората, а колко са починали на 100 000 без значение каква е причината. Този показател показва ,че само в Перу умират повече от нас.А всички останали страни в света умират по-малко. Какво е причината аз не мога да Ви кажа ,правете изводи сами.

55

Анонимен

преди 3 години

При управление на мутродемократи е така - умират много хора.

54

Анонимен

преди 3 години

Който не вярва на информацията ,като мине през някое гробище ,случайно избрано и да погледне новите гробове ,страшно е...... ! Разширяват се невероятно

53

Анонимен

преди 3 години

По време на войните не сме дали толкова загинали и млади и стари хора ! Защо на никой не му пука бе хора ???

52

Анонимен

преди 3 години

В България няма здравеопазване !

51

Анонимен

преди 3 години

Така е, след като в България сега, всички настанени в болниците са болни от корона вирус. Крак да ти отрежат, пишат, че си с корона. За това и като почине някой пациент го отчитат, че е умрял от корона. Всичко това е заради допълнителните пари, които се отпускат за лекарите на първа линия.

50

Анонимен

преди 3 години

Отговорност незабавно за всяка една човешка трагедия !? Забравихме ,че живота е висша ценност ,Бойко трябва незабавно да бъде съден в Хага

49

Анонимен

преди 3 години

Вече виждам и статии с критика към ВМРО и ГЕРБ,явно журналистиката вече е по-свободна.Честито освобождение на журналистите.

48

Анонимен

преди 3 години

Индия нямат Бойко и Ангелов, имат по-добро здравеопазване,няма как да ни настигнат.