15

Анонимен

преди 3 години

Човека е бил пребит брутално и след като не е видял правосъдие от псевдо-държавата е решил да вземе нещата в свои ръце, дори психично-болните имат чувство за справедливост.

14

А от къде има оръжие

преди 3 години

Уж луд, а знае да се барикадира, че и заложник си има, май не е много луд!? Има нещо което се крие от народа, явно има има чадър, затова ще го изкарат луд!

13

Анонимен

преди 3 години

Не на домашното насилие и на агресивните шезофреници.

12

Анонимен

преди 3 години

В българия има много не усвидетелствани шизофреници къде си седът вкъщи и тормозят хората и се правят на нормални.и само чакат някои да им каже нещо и скачат на бои започват да чупят да хвърлят да зеят да викат става страшно.трябва да се вземат някви мерки за агресивните шезофреници.

11

Анонимен

преди 3 години

Правителствотонтрябва да работи и ния хората за домашното насилие изнудване на родителите за пари от децата им защото са наркомани или на 40 години не работят.има луди и луди как викат хората но такива които чупят врещът блъскат врати прозорци налитат на бои това е агресия.агресията е първи признак на шизофрения.агресията е шизофрения кагато го псуваш някои обиждаш и биеш това е шизофрения.излизаш на улицата и се заяждаш с хората без нищо.

10

Анонимен

преди 3 години

До 12 защо аз да го екзекотирам трябва да се създадът институции за това.тва е положението не ми пожелаваи ванга почина в цяла българия има болни хора.има и много психопати изнасилвачи убиици това пак са психично болни хора

9

Брей

преди 3 години

Стахме като америка бре.

8

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля че трябва е тези малко да ги вкараме в лудница и в затвора психолози психиатри измислени в тази сътворена и измислена държава.

7

Анонимен

преди 3 години

Вижте сега българи никои него познава човека тука от нас.аз немога да разбера като е болен защо се занимават с него.то попринцип има кротки шезофреници ако е бил болен от тва може да е имал умствено изоставане това пак е болест има луди хора които ме закачат други хора ако неги настъпиш и такива агресивни които се заяждат и отмъщават.за такива агресивни хора трябва в българия да се върне евтаназия с инжекция спира му сърцето и готово.щот тези гора се мъчат.

6

Анонимен

преди 3 години

Държавата е абдикирала от задължението си да се грижи за най-онеправданите и рискови групи. Закриха психодиспансери и болници. Лекари няма. Кой да го лекува, къде да го приберат? ОСвен това има предистория - набили са го селските гаменчета. И това е човек с чувства и сърце. Ето, резултата е налице.

5

Анонимен

преди 3 години

Това не е кметът на Манастирище!!! На съседното село е!

4

до колегата

преди 3 години

Ам чи при повечето случаи с огнестрелно оръжие се оказва , че все разни криминални типове с висящи и настоящи дела имат законнопритежавано . Що пък един човек на село да няма незаконно.

3

Анонимен

преди 3 години

Нещо прикриват месирките Много неясно изложени факти защо ли

2

До 1

преди 3 години

Не се прави на интересен за лайкове. Оръжието е било незаконно.

1

Анонимен

преди 3 години

Освидетелстван, с оръжие?!?!