93

Бай Иван

преди 3 години

До 90, пращаш г.за си, моето момче/момиче, откъде накъде от моите осигуровки ще плащам пенсията на родата на разни парвенюта не платили един лев осигуровка тук и се връщат тук само да си правят зъбите и да си покажат 20-годишната печка немска ;) ????

92

He

преди 3 години

Никой не може да разбере колко са българите в чужбина . Но едно е ясно . И на тях им стана тежко като на всички хора по планетата .И Бойкотизма на държавата се разхлаби на тези избори и ще изчезне като мислене до няколко години .

91

анонимен

преди 3 години

Много ясно ви обясних защо съм против тях. Вие си имайте каквото си мнение искате, да съм ви забранил? Обяснявам, за разлика от вас. Всъщност мога и друго - да обясня - дори ги уважавах за куража да заминат, но до момента, когато започнаха с отвратителното си отношение тук какви сме бавнораззззвиващи се, как ни издържали, масово наричаха държавата кооочина, и край с моето уважение.

90

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 94Какво значи да си против тях?Аз пък съм против зебрите да са на раета.

89

Анонимен

преди 3 години

До Бай ИванЕмигрантите пращат докато имат на кого да пращат.Като измрат родителите, на кого да пращат повече?

88

Бай Иван

преди 3 години

Що така затвориха строежите, насажденията с ягоди, ресторантите и хотелите с червени фенери и умно красивите спряха да са богати и вървежни ;) ????

87

анонимен

преди 3 години

Аз пък съм против тях, защото отишли на готовото и уреденото, че и плещят да сме си оправяли страната, та да се върнели, тоест пак на метеното! Хайде без такива, да не би те да са допринесли за тези държави с нещо, та да стигнат до този просперитет, нима и те не са минали като нас през перипетии?

86

анонимен

преди 3 години

Я си направи справка колко е държавния бюджет и после говори гл.упости как тези пари са половината, съвсем си далеч от истината. Тези пари нищо не помагат, освен на близките им. По-скоро държавата е на загуба с излизането им.

85

Ретро чалга

преди 3 години

Нямам против емигрантите, 90% процента от тях са необразовани и трябваше да са на помощи или да крадът тук. В най-добрия случай да търкат анцузи по кафетата. Не са много важни такива хора за никоя държава. В чужбина им е добре, да не се връщат.

84

Фалирахме

преди 3 години

Лошо, половината от държавния бюджет е това. А и как ще преживяват бедните роднини? Не се маитапя. Това е истината.

83

Анонимен

преди 3 години

От край време не познавам нито един, който да праща пари от чужбина в България, но познавам десетина човека, които изпращат пари от България на децата си в чужбина.

82

един

преди 3 години

Престанете с тези пари! Който е тук, опира пешкира и точка! Пращал бил пари!? На кого си пращал бе, май май вече на никого! Не стига че сте си метнали старите родители тук заради пустите пари, че и мнооооооого знаете! И НЕМАЛКА ЧАСТ ЗАМИНАХА И ОТ АЛЧНОСТ, НЕ САМО ОТ ПРИНУДА!

81

До 87

преди 3 години

Пенсионен фонд в България няма, ама толкова ти е акъла. Демократите дошли на власт след 1989 година са виновниците за мизерните пенсии на пенсионерите в България, както и за мизерните заплати на работещите. Това е повече от ясно.

80

анонимен

преди 3 години

Като могат да пращат, добре е, защото помагат на близките си. Не е добре обаче да развяват това, и най-после да проумеят, че не те издържат страната, това е направо смешно. Сега, като не пращат, какво става, закриха ли страната, що ли? Бъдете по-скромни и по-толерантни и не се възгордявайте, не издържате никой освен кръга си!

79

Словянин

преди 3 години

Бях в Немско, в Северна Италия /най-богатите провинции - Ломбардия и Венетто/, Европа скоростно се африканизира и арабизира. Първо уволняват българите. До 10 г ще пращат 80 пъти по-малко. Докато сме в НАТО и ЕС, ще сме най-бедната и корумпирана държава в Европа. Най-ниско е запалащането на източноевропейците, от тях най-ниско на българите, въпреки че сме от най-подготвените.

78

Анонимен

преди 3 години

Напуснах България 1999 година, когато заводи и предприятия "фалираха"! Бях ПРИНУДЕНА да замина. Кой човек ще напусне дом, семейство, приятели ако не е принуден, най-вече по икономически причини. След първата заплата изпитах чувството, че изминалият ми живот е бил напразно-много труд за жълти стотинки. Дъщеря ми завърши образование, създаде семейство, роди се дете. През годините съм изпращала средно 800 лв.на месец-16 години.Слава Богу и благодаря на чуждата държава!ОбичамБългарияТяНЕеВиновна

77

Анонимен

преди 3 години

Това е безотговорност! Правителството кво ще гепи сега!?...

76

Мунчо

преди 3 години

Всъщност пенсиите на родителите на тези емигранти се плащат от хората който останаха в България.

75

diko

преди 3 години

До mikoНай-добре въобще да престанат да пращат, да не се връщат и да не гласуват за чалгаря.Аха , Значи викаш 100 хил гласа от чужбина ОБЪРНАХА вота на 5 МИЛИОН гласуващи за свободата и демокрацията българи живеещи в България ? Невероятно, нали ?Но , накратко звучи ... Кой ми ссра в гащите ? ... Ааа сигурно са тия дето са гласували в чужбина . Няма да съм АЗ, я .

74

един

преди 3 години

Като не могат, не пращат, но и аз си задавам въпроса, защо е тази надменност как били внасяли пари. Ами то е много лесно - не внасяйте, живейте си живота, както сте си го избрали и моля, не ми натяквайте как вашите пари ни били издържали, защото никъде по света няма държава, издържана от външни пари!