11

Тарикат"истина&

преди 3 години

Кой затри ТКЗС, кой изкупи заводите и ги наряза за скрап, кой уби селото, все алчни шопи като Иван Костов, който ви кара да скачате като май муни, нали така ви действа, който не скачал бил червен!? Е и като скачахте какво постигнахте, свалихте дъртите червени, за да сложите внуците им да окрадат България. Затриха провинцията и си направиха рай в София, затова селяните се стовариха в София, защото скачахте като май муни! Сега скачайте по Славуца, тогава съвсем ще я овапцате!

10

Анонимен

преди 3 години

А не може ли дошлите от майната си да оставят колите и да ползват градски транспорт? И само столичани с коли? Ето това ще реши проблема с въздуха и задръстванията, 2 в 1!

9

Стар Софиянец

преди 3 години

Миналата седмица "измиха" улицата в центъра на София, където живея. Една водоноска и един маркуч носен от тичащ след водоноската работник понамокрящ улицата където успее. Всеки слаб дъждец щеше да я измие 100 пъти по-добре. Това си е схема за усвояване на средства от мутрите.

8

Преди 89, даже

преди 3 години

в провинцията миеха улиците по два пъти в месеца, след 89-та, не са мити нито веднъж, а мутрата се хвали, че добре се е справял!?

7

ББ

преди 3 години

е ..демек ще продължите да плащате "внос"италиански ***...ама да ви заметем..ще плащате и такса вода...малко повече...не,че ще няма да воните на роби...ама ще вземем малко повече пари...матрял сте бре!!! и ви е малко...скоро и атракции с каляски...влачени от "софиянци в повече"..майнат. ви!

6

Анонимен

преди 3 години

Малий-й-й , требваше да минат 30 години , та да го проумеете ?!Браво на столичната община ! Абе , как "усвояването" на еврофондовете го проумяхте на секундата ?...

5

Щирлиц

преди 3 години

Другарката даскалица явно е забравила как по времето на социализЪма,се миеха улиците.Ако и като даскалица има такава памет....

4

гадняр

преди 3 години

Е, и как мият? С маркуча изместват *** от уличното платно върху тротоарите! Никой не събира и извозва замърсяванията. Т.е. пародия !!!!!

3

Анонимен

преди 3 години

...също и скoтовете да се къпят!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Оставка бе!

1

Анонимен

преди 3 години

МИ ДА ГИ ПРЕМАХНЕ, 10 ГОДИНИ ЗАЩО НЕ ГИ ПРЕМАХНЕ?