79

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

По добре направете представителство на Тесла ... какви са тия глупости ... Ферари е само за нески аутобан , тука не може да се карат подобни коли ...

78

Анонимен

преди 3 години

До ЕдиАко движиш само из София и имаш къща, не ти трябва особено.

77

Ас Пара Ух

преди 3 години

от едно време българите и ромите обичаме конете и клкото повече, по-добре

76

Тарикат

преди 3 години

За ферари пари не давам. Карам си трабанта евтино, икономично. ;-)

75

ТОВА Е КОМУНИЗМА !

преди 3 години

Докато ни управлява Русия , КГБ , Путин , и нашите продажници - русофилите ще бъде така !!!!!!! ЩЕ БЪДЕМ В ПУТИНОВА ЕВРАЗИЯ ! А НАРОДА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА БЯГА ОТ ТУК В ЕВРОПА . НИЕ НЕ СМЕ В ЕВРОПА . НИЕ СМЕ В РУСИЯ !

74

Еди

преди 3 години

Вуйчото на бившия ми шеф има верига ресторанти.Та преди десетина години си бе зел едно ново AMG за 250 к. за да не изостава от конкурентите. Смешното бе , че успя да удари колата дори преди да я застрахова.Идеята ми е , че бе сметнал, че колата му струва амортизация + подръжка 240 лева НА ДЕН. Явно българите сме богат народ щом можем да поддържаме толкова много скъпи коли.

73

Еди

преди 3 години

Ход си аз ис квартала и какво да видя Поше 911 -ценител. Малко по-надолу две Инфинити - джип и седан , загледах се , веднага цъфна една кака на балкона на панелката - селяни.По-натам БМВ X6 , после ретро Шкода от 60-те . Само Тесла не съм виждал, но то няма и зарадни станции.Беден бил народа, беден друг път...

72

Анонимен

преди 3 години

Карам си аз в квартало и гледам в огледалото отзад Порше. Не обичам да бавя хората и аз, газ газ газ. След малко гледам Поршето седи в далечината, закъсало на първия легнал полицай...

71

joe

преди 3 години

Славиту ши ни упрай сига ,за сички ши има по едно с цвят червен.

70

Ф- 1...или ф-2...

преди 3 години

Tакива коли поне в БГ се карат от хора с мисълта, че са по отгоре..Както е в онази поговорка-,,Видяла жабата ,че волът е подкован, че и тя...решила да се подкове....." Нищо лошо.Да си ги шофират, но се изисква и специална подготовка за такива возила...Минава се курс.....

69

АЗ

преди 3 години

"...сред причините за това са липсата на стимули за покупката на нов автомобил у нас, както и липсата на технически прегледи, които да спират от движение някои автомобили."Според мен причината е в липсата на финансови средства. Всеки иска хубава, нова кола, ама колко хора могат ей така да изкарат 50 - 100 и повече хилядарки, за да си я купят, че и да я поддържат. Ама тва им е много трудно да го разберат на политиците и тия псевдоразбирачи.

68

Анонимен

преди 3 години

"Карам висок клас коли от времето когато в София имаше само жигули и лади.<br>Та онези години колите бяха "железни" и в прекия и в преносния смисъл на думата.<br>Сега всичко е пласмаса и бутафория"Демек поредното партийно кмутроподобно ... И като са толкова железни колите от тогава, защо за нищо не стават днес?

67

Анонимен

преди 3 години

Пичове - Приуска хибрид! 4-4.1 на магистралта, ако не го напъваш.АМа батко ви е хитър хитъъъъъъър! Ахаааа!Слагаш му газ - гори по 4.5-5 газ на 100! ТО БЕЗ ПАРИ НАПРАВО Е!

66

Анонимен

преди 3 години

До ПорЦеланЕ какво лошо има, не разбирам?

65

Анонимен

преди 3 години

Айде се изсипаха завистниците!

64

Анонимен

преди 3 години

пътища?

63

Анонимен

преди 3 години

Абе те по нашите пътища Багери едвам се вписват, тия за Ферари се оплакват.

62

ПорЦелан

преди 3 години

Дали ще ги прoдават с LPG? На улица "Оборище" имаше три кабриолета преди години - Форд Мустанг със клапан за зареждане отстрани със газ. Само единият имаше що годе човешки вид, другите два бяха в различен период на полуразпад, но и трите бяха с газова уредба. Виждал съм и Кайен на газ между другото. :) Клошарска работа.

61

Д-р Исня

преди 3 години

Лопа ли Фирарито? Шарнирче? А? Или биалетка?

60

Дидо

преди 3 години

Да, за джипки са "екстра". Той и майстора им, с джипка ги тестваше.