12

Анонимен

преди 3 години

КГБ чипира голяма част он населението и за това сега галсуват за БСП няма друго обяснение.

11

Брад Пит

преди 3 години

До до 10Колега, от къде си сигурен, че е им рано?От години се говори за нано-технологии и колко важна част от живота в бъдещето ще са. Ония разполагат с неограничени ресурси и специалисти за разработката им, нищо чудно вече да са готови.

10

до 10

преди 3 години

Това с чиповете във ваксините, си го пробутаха хората Гейтс, за да осмиват хората които не искат да се ваксинират. Иначе Гейтс винаги е бил за редуциране на населението на Земята. И странно как сега се е загрижил за популацията? Не че чипове вече не се поставят в хора! Който не вярва да провери.Просто за чипове във ваксини още им е рано в технологиите.

9

Анонимен

преди 3 години

Кой нормален човек, който знае че Бил Гейтс и ваксърите му пропагандират от години че населението на Земята непрмено трябва да се редуцира значително, та и създадоха Грета, която забрани на родителите си да имат повече деца- би повярвал че са загрижени за да не стопи бройката на населението?Е, ако сте нормални , си задайте въпроса защо са тия задължителни ваксини? Ако е само за пари-това по-добрия вариант. Ама дали е само това?Или се надяват че населението което е ненужно ще се ваксинира?

8

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДолу Бил Гейтс, да живее Слави Трифонов. Победа, има такъв народда има - малък, но изключително *** народ, щом гласува за чалгари и мутри.

7

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията в България се бави защото производителите на ваксините срещат трудности с кирилизацията на чиповета

6

Анонимен

преди 3 години

Хореографът Мила Искренова е повърхностен и елементарен човек, който за съжаление си фантазира че има чувство за хумор.

5

Анонимен

преди 3 години

До първия последен-долу и на тримата!

4

Анонимен

преди 3 години

Големи простотии , "Били" както го нариш е злодей

3

Анонимен

преди 3 години

Поредния пример че тоя конспирации за чипове и прочие глуп0сти ГИ РАЗПРОСТРАНЯВАТ ВАКСИНИРАЩИТЕ СЕ .Антиваксъра НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА какво има във ваксината КОЯТО ТОЙ НЯМА ДА ИЗПОЛЗВА. А и защо трябва да се обяснява - не искам и толкова . Да слагат каквото си искат там.НО, има една малка подробност. ВАКСЪРИТЕ. Те имат нужда от тези конспирации. Така хем приспиват съмненията си хем и се надъхват да се изкарат герои. Видите ли, НАС не ни е страх....Абе ваксинирайте се, ПО 5 ПЪТИ. Кой ви пречи ?

2

Шушака

преди 3 години

Нищо не разбрах от безмислицата по-горе ( статията на г-жа славова).......

1

Анонимен

преди 3 години

Долу Бил Гейтс, да живее Слави Трифонов. Победа, има такъв народ