19

Бай Тошо

преди 3 години

Адвокат Иван Димитров от Разлог е завършил право задочно в прословутия ЮЗУ с дейната помощ на небезизвестния в югозападна България Жлъчката, който ти взема студентската книжка и срещу съответната сума правеше заверките и се нанасяха съответни оценки от изпити.

18

Анонимен

преди 3 години

Ще стане много интересно ако БСП гласува въздържал се при гласуването за ИТН и остави трите партии на пръста на ДПС.

17

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов обърка всичко.Предател.

16

Анонимен

преди 3 години

Слави е вълк в овча кожа, взима щафетата от Бойко, за да продължи да обслужва същата хунта робовладелци, а останалото е театър.

15

333

преди 3 години

Журналистите да разберат дали е верен слухът, че днес по спешност за "консултации" са извикани лидерите на трите опозиционни партии в американското посолство?! От там ще дойде белия пушек ще има ли ново правителство!

14

баба мара

преди 3 години

не сте в позиция да поставяте условия всички заедно срещу герб иначе отивамена нови избори и вие вече ще викате само по улиците

13

Анонимен

преди 3 години

Ами ДБ са сбирщайн от партийки които нямат никакъв шанс по-отделно дори да помиришат парламента.Нагъзиха се на чалгар и дУпЯсЕ.Колкото до подигравките и неуважението към 240те от 45то "народно" събрание-напълно си ги заслужавате.И замерянето с яйца няма да закъснее.

12

Анонимен

преди 3 години

Браво циркът продължава.Подкрепяли ИТН в отказа им да съставят правителство ,ама не безусловно!!!

11

Любов с Реститутка

преди 3 години

ще бъде фатално за Трифонов. Първо плюе на себе си, после на избирателите си, после урежда Костовистката номенклатура на сладки постове

10

Язък

преди 3 години

Те дават подкрепа ама Тошко вече каза че няма да прави правителство.

9

Анонимен

преди 3 години

Интересно какво ще се разберат за позицията по Истанбулската конвенция и някои друго съществени разлики в това което ви налъгаха.

8

пияница мистик

преди 3 години

Човека на Маджо и гея Славуца ще ви оправят, само почакайте малко и ще видите .....Хахахахаха :))) Какъв кеф, че политиката ми е само за занимавка по тези форуми и грам не разчитам на политиците и партиите да ми оправят живота, ами си го оправих сам и сега само седя и гледам сеира на някакви маргинали, дето си мислят, че ще дойде някой и ще им оправи живота и ще им даде европейски заплати. Голям смях ме чака

7

Анонимен

преди 3 години

Каква дясна политика? Дясната политика признава чуждото мнение, а вие сте като турски башибозук.

6

Анонимен

преди 3 години

Десните дават пари на богатите, за да живеят добре и да не са бедни. Богатите запазват парите в банкови сметки за себе си. Резултат: Бедните остават бедни.Левите дават пари на небогатите, за да увеличат потреблението и полезните бизнеси и бизнесмени да получат тези пари чрез купуване на техни полезни стоки. Така се развива полезният бизнес.Паразитният бизнес, живеещ на държавни помощи давани от десните партии, се закрива.

5

истина

преди 3 години

ДБ ще подкрепя партията на ИТН но не безусловно. ДБ подкрепят ДПС.Тъпо, ще подкрепяте нещо, което не знаете какво е. Явно подкрепяте си големите заплати.Няма леви, няма десни. Има злоба и борба за кокала.

4

Анонимен

преди 3 години

ДЕГРАДЕТА ОТ БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯТ РУСКИЯ ЧАЛГА ПРОЕКТ.

3

Анонимен

преди 3 години

"Съдейки по действията на Борисов, лявата партия винаги е била ГЕРБ. Ние сме доказали многократно, че нашата политика е дясна, насочена е към бизнес средата, която после да подобри живота на хората. Нашата политика не е да раздаваме помощи, както го правеше премиерът от джипката. Левите партии раздават помощи, а десните се борят за икономика"Доста точни думи

2

Анонимен

преди 3 години

И какво Ви е удловието кой в коя комисия колко пари ще взема

1

Анонимен

преди 3 години

Сега ще говорят ще умуват.. цялата работа е да се разберат кой колко процента да прибира. Никой не му пука нито за народ, нито за държава.. те децата им отдавна не живеят в България. Всички са в парламента за краденето.. От сега ви казвам, че най-вероятно турците пак ще вземат земеделието и горите. И без това вече са изкупили сигурно 20-30% от земеделските и горски територии.