21

Анонимен

преди 3 години

Нямало такова регламентирано изискване от МЗ и всяка практика си определяла сама своите изисквания за прегледи. Практиката ще си определя сама изисквания , особено такива, които удрят по джоба на пациента ако е частна практика, при положение , че нашите осигуровки ви хранят и за нищо не ставате повечето, ще трябва да имате правила от горе, които да спазвате, телефонисти такива, ще умрат от страх!

20

Лекар

преди 3 години

До ЛекарКолко пъти ще те предупреждавам да не ми крадеш ника!!!Ти не си никакъв "доктор" но надявам се хората вече да са го разбрали по вулгарния език който използваш.Един лекар публично не би го направил а щеше да се изкаже професионално и по темата!!!

19

ББ

преди 3 години

Няма по-благородна професия от лекарската,проблема ,е че търговци представящи се за лекари отказват лечение на деца...ако не им дадат под масата,един подобен в пазарджик гледахме по тв-та с скъпарски автомобил...убил или увредил хиляди човешки животи...за автомобила и пари разбира се...не го виждаме в затвора...в САЩ отдавна да го бяха изпържили на стола...хуманно и справедливо...тук прокурорите им вземат парите и ги обслужват...вместо да ги съдят...е ще им станат съучастници...

18

anonimen

преди 3 години

Мафия в бели престилки!!!Щом настояват за тест,значи имат някаква печалба от това.Или са съдружници във фирмите вносители на тестовете,или прибират пари за да агитират и притискат за тестове.Търгашка мафия в бели престилки!От кога отказа от здравна помощ е с цел опазване на пациента?После ревът ама ЯКО ревът като ги бият!Малко ви е!!Евала на тия дето ви бият!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Абе, вие сте болни мозъци бе, цензурирате най-обикновенни думи, а тоя който трие, децата си студени да ги целува

16

Анонимен

преди 3 години

До 18Милицията също си вършеше работата, но после стана Полиция.Докторите станаха Медици и всичко се скапа.

15

Анонимен

преди 3 години

"Всичко е с цел опазване здравето на пациентите", очевидно този индивид счита отказът от здравна помощ като опазване на здравето на пациентите.Нищо чудно и да е прав, с такива "лекари"...

14

Анонимен

преди 3 години

Едно време докторите лекуваха а не връщаха пациенти.

13

Анонимен

преди 3 години

До ПЛАНдемияВселената, тази планета и обществата на нея са с пирамидална структура. Нагоре по пирамидата такива като Меркел и Бойко искат пари, господарите им искат контрол, какво искат една степен по- нагоре? Искат да не ги виждате! В момента са ужасени, защото скоро ще започнете да ги виждате.Вие сте най- долу, наведени, клекнали или по очи. Станете и те ще паднат.

12

Анонимен

преди 3 години

Това не са лекари!Нито пък са хора...

11

ПЛАНдемия

преди 3 години

Вдигнете се и те ще паднат!

10

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се забрани на личните да връщат пациенти.Все пак ние им плащаме заплатите

9

Анонимен

преди 3 години

"Няма такова регламентирано изискване от Министерството на здравеопазването"Какви сте вие да решавате без официална наредба?! Ако не ви харесва, изчезвайте на опашките пред трудовата борса.

8

Леша

преди 3 години

"Всичко е с цел опазване здравето на пациентите, заяви д-р Михаил Михов"Това е същото като:"Правителството мисли за вас и ще се погрижи за проблема"Чуете ли това - бягайте!

7

Анонимен

преди 3 години

Ей го и с минусите налазиха... Кажете бре, ковиовче стадо, как тоя заразен вирус се крие чак толкова дълбоко в носа? Как така не мога да плюна токсичните капчици или да дъхна със смъртоносния си дъх и да го улови теста? Който всъщност не е тест, и не е подходящ да се ползва като такъв, ама на бас че и това не сте разбрали за година и половина... Щом "докторите" не знаят още за какво става дума... Трагедия!

6

1122

преди 3 години

До krisА ти боб ли искаш да ти хвърлят или пък на карти да ти гледат, за да разберат дали си заразен с вируса?

5

Анонимен

преди 3 години

До krisИ аз се чудя същото... Ама ей го на, останали са явно...

4

kris

преди 3 години

ултра-мега-гига заразен, фърчи във въздуга, полепва по повърхности, ако някой ти дъхне от 2 метра ше те фане, обаче трябва да от бръкнат от носа до гъ+а, за да го ''уловят''? останаха ли овци, дето да вярват на тва?

3

Анонимен

преди 3 години

Според д-р Михов, COVID мерките определено са помогнали за намаляване случаите на грипни и вирусни заболявания.-с 200 починали ден , некадърници такива вие сте за разстрел и за бесилото според мен, във 60 млн. Великобритания ония ден имаше 4 починали срещу 210 в България за бесилото сте ей некадърници долни.

2

Анонимен

преди 3 години

Вирус, толкова заразен, че даже една "маска" не те опазва, и предложиха две... И толкова устойчив, че цяла година поливат с тонове дезинфектант всяка повърхност в магазини и офиси... И толкова неоткриваем, че трябва да завреш пръчка на 10 сантиметра в носа на човек, за да го откриеш... Приказки, истории, легенди... Слушай, народе, утре Шехерезада ще разказва още!