16

Ами да

преди 3 години

Парламента вече успяха ли да си гласуват заплатите и субсидиите! Е, няма да има за увеличение на пенсии и заплати! Използваха ни отново! Кавгите им са само за пред народа, а се обединяват в тяхна си полза!

15

Мръс. Ник

преди 3 години

За хауса в държавата, който предстои със служебното правителство трябва да благодарим на фигуранта. От 4 години говори че в държавата е хаус, правителството не работи и други простотии. Бедна му е фантазията какво предстои, ако той направи кабинет. А той няма друг избор. Продъни ни ушите за служебен кабинет, голям мерак. На Челгаря и на резилдента трябва да кажем: Внимавай какво си пожелаваш!

14

До 2

преди 3 години

Това, което си написал не е вярно!Всяка година на 1 юли пенсиите се актуализират съгласнот. нареченото швейцарско правило! /вече 10 години/!

13

1300

преди 3 години

Мика,Мика да ги осъвремини!Rabitова бе !

12

Щастлив пенсионер

преди 3 години

Моля всяка година осъвременявайте пенсиите с по 50 лв. Бойчето как ни дава по 50 лв?

11

няма угодия

преди 3 години

Сбъдна се мечтата на Руменчо да промени модела и да излъчи служебно правителство.Сега на някои пак не се харесва.

10

до 5

преди 3 години

Така е бате, ама нема кой да произвежда. Ти как го виждаш Бойко да сади пипер? Команчите кога ще произведат нещо друго, освен разходи за бюджета и проблеми? А като нямаш производство, няма пазар и пари. Напълно съм съгласен с теб, но трябва и производство.

9

Анонимен

преди 3 години

А защо не се осъвременяват заедно със заплатите? Какво е по-различно?

8

Анонимен

преди 3 години

А заплатите? И то частния сектор в провинцията? А при криза и безработица пенсиите ще се спират лв, като няма пари от данъци и осигуровки? Щото това не са индивидуални натрупани пари както са в нормалните държави. Тук каквото се събере от данъци, това се раздава.

7

КОФТИ

преди 3 години

Тия мивоци от ПОДКРЕПА и КНСБ , къде се криха 30 г. , и КОЙ ИМ ДАВАШЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЗАПЛАТИ ПРЕЗ ТЕЗИ 30Г. , ЗА ДА СИ ЗАТВАРЯТ УСТЕНЦАТА ?

6

Фактите !

преди 3 години

Пенсиите ще се осъвременяват 2-3 години , след повишението на цените , народа постоянно О-Б-Е-Д-Н-Я-В-А , госпожи и господаРИ !Не е нормално , разходите на едно семейство да са по-големи от ПРИХОДИТЕ ...Не се издържа , аман от ПОДАЯНИТА НА ПРЕМИЕРА , дава ти 50 лева , а ти взема 100 , заради цкока на всичките цени !

5

Да , ама не !

преди 3 години

ПОДКРЕПА и Ка Ни Съ Ибе , си получават и ЗАПЛАТКИ от КАБИНЕТА , затова им угаждат постоянно 30 г. , вече .Та питам , КЪДЕ БЯХА 30Г. ?

4

АЛОООО!

преди 3 години

Какви 50 , какви 120 лева ???Минималните пенсии трябва да са 500 евра , минималните заплати --1300 евра !?Как е в другите държави , нови членки в ЕС като нас :--500 евра , мин. пенсия , и 1200 евра мин. заплати !НЕ НИ БАЛАМОСВАЙТЕ , ОТ ИМЕТО НА КАБИНЕТА С ДРЕБИ СтИНКИ !ИМА ПАРИ , ПО-МАЛКО ЩЕ КРАДЕТЕ , ... И ВИЕ ОТ Ка Ни Съ иБети !МЕРСИ !

3

Анонимен

преди 3 години

До Това е истината,да, бе! и сега партийните представители на олигархията и мафията ще ти направят пенсията два бона! мечтай си, защото като спрат някои добавки, ще ревнеш като бенгалски тигър и срещу тях!

2

Икономист

преди 3 години

Така си е това с инфлацията и пенсиите. Все пак обаче, синдикатите би трябвало да защитават интересите на работещите. Две са възможните ми обяснения за мнението на КТ Подкрепа. Първото е, че в страната вече няма работници, а второто е, че те са вече пенсионери като Борисов и Ананиев ! Честито на политическите некадърни да съставят дори правителство лидери !

1

Това е истината,

преди 3 години

инфлацията изяда пенсиите, вдигат минималните заплати и така убиват пенсионерите! Когато се пенсионирах вземах 1.5 минимални заплати, сега вземам 0.5 минимални заплати, това е пладнешки обир от мутрата, за десет години не е вдигал пенсията нито веднъж, тези 50 лв са парлама.