120

Анонимен

преди 3 години

Субсидии партийте да си събират от членуващите в тях.Аз не членувам никъде.Защо с моите данъци да спонсорирам тунеядци?Те без това взимат пари от олигарси за да им защитават финансовите интереси.С държавните/на данъкоплатеца/субсидии препират мръсните пари на олигарсите и се обогатяват партиините ръководства.Народът им последна грижа и само по избори.

119

баста

преди 3 години

Сънародниците ни които живеят е чужбина да си гласуват на избори в държавите в които живеят.Премахване на двойното гражданство.Не може хора които не живеят вБългария да определят живота на българите тук. Още по-малко пък тези с турско самосъзнание и двойно гражданство които се изселиха в Турция-това е пряка намеса във вътрешните работи на друга държава.

118

1280

преди 3 години

Истинско забавление за чалга простолюдието. Партиите на промяната само за седмица досег с властта се отказват от исканията за промяна. Започват да излизат зависимостите и отзад надзърта КОЙ? ДПС разбира се. Хахахахаха чалгари и псевдодемократи, това за седем дни само. А сте направили правителство с ДПС, а сме ви измели за секунди, продажници

117

Анонимен

преди 3 години

Нали целият смисъл на проекта ИТН беше мажоритарното гласуване? Сега какво стана - дори те самите го огттеглиха?!?Най-голямата лъжа още преди дори да са предложили правителство, а после? Това ли ще е шоу промяната на България?

116

Хан Ку

преди 3 години

До чалгарАко сега се проведат избори Иматакивалъжци ще са с около 4% Това и без Социологически агенции ми е ясно.

115

Чичо

преди 3 години

Трябва да се ограничат до 2 мандата депутатите и премиера.

114

Леля

преди 3 години

До ЧичоНищо не може да се гарантира, но вероятността да станеш зависим от олигарси (или хора с много пари) е много по-голяма без субсидия. Защо е така няма да ти обяснявам, сам се сети.

113

Чичо

преди 3 години

Някой от депутатите,независимо от коя партия е ,може ли да гарантира,че субсидията от държавата ще има възпиращо действие да не се получават пари от олигарси и групировки за лобиране за техни интереси.

112

no name

преди 3 години

ИТН дават назад с мажоритарния вот, щото няй-накрая някой им обясни какво дърво е това и какво маймуни ще се набутат в НС, ако се гласува по този начин. НО секциите от чужбина са нещо мн.лошо - съзнавате ли колко милиона турци с двойно гражданство не знаещи български език ще гласуват на следващите избори? Ограничения бр.изборни секции за чужбина беше направен именно заради тях. Това в никакъв случай не трябва да се приема от НС, обричат ни да станем турска провинция! И гласуване по пощата - WTF?

111

Анонимен

преди 3 години

Референдумът на Учиндолеца се оказа партенка за да се докопа до парламента.Славчо и сценаристите му излъгаха хората.Поклонник на мутрите беше,кючекчия на Доган ...и такъв си остана.

110

Ами да

преди 3 години

Подкрепихме референдума и каква стана тя! Лъжци, излъгаха хората, а сега ще лапат субсидии! Даже и мажоритарното гласуване отказват! Мошеници, лъжци алчни за власт! А всички говорят в името на народа! Те ще си пълнят гушите, а народа ще чака ли чака, да го оправят! Е, оправиха ни! Съжалявам , че гласувах за реферндума! Слави е най- големия лъжец!

109

Има такива дебили

преди 3 години

Ха-ха, да не са луди да приемат нещо което е в техен ущърб?! Не съм фен на Иво Христов, но в случая за 80-те процента беше прав.

108

Платон

преди 3 години

"Най-тежкото наказание за отказа да управляваш е да бъдеш управляван от някой по-нисък от себе си"

107

Платон

преди 3 години

"Хората, които са прекалено умни за да се занимават с политика, са наказани да бъдат управлявани от ***"

106

Анонимен

преди 3 години

Не са 500 000 избиратели. 2 000 000 са дето подкрепиха онзи прословут реферндум за мажоритарните избори, 120 депутатина и 1 лев. И сега какво? Всичко се оказа дран- паран!

105

Извод

преди 3 години

Видяхме какво - предложение за мЪжоритарно гласуване от ГЕРБ ( партията на истинските мъже в България) и предложенмие за Женчоритарно гласуване , с много турски секции и секции на касапите от кланиците в Германкия, и много секции на миячите на чинии в Англия ! Честито на истинските българи! Време е да направят нещо по въпроса или да си заврат главата пак в г.за !

104

Анонимен

преди 3 години

Ох, как го обичам този аргумент - "аз пращам пари на роднините в България".И? Какво като пращаш пари на роднините в България, когато:а) те ги дават на ало измамнициб) биват ограбвани от роднините на ало измамницитев) се прибирате здравнонеосигурени и се лечите тук, понеже там няма кой да ви обърне внимание

103

Dinosaurus

преди 3 години

"Предложенията на партията включват още създаване на изборен район извън страната, за да могат българите в чужбина да гласуват с преференция и за независим кандидат". A нас, българските данъкоплатци, някой пита ли ни дали сме съгласни ние да формираме бюджета, а гурбетчии и невъзвращенци да се разпореждат с нашите пари? На Слави в незаконния референдум преди 5 години не се говореше за привилегии при гласуване, и то на хора, които не би трябвало даже да имат право на глас поради неуседналост

102

Ванката

преди 3 години

Докато гласуват неграмотни, трайно неработещи и т.н. , нищо няма да се промени. Крайно време е да се сложи образователен и данъчен ценз! - Щом нямаш мозък и не внасяш данъци, да нямаш право да казваш как да се харчат парите на другите. Защото това е функцията на политици и държава - да преразпределят и да харчат парите ни.

101

Анонимен

преди 3 години

Отхвърлиха субсидия от 1 лев , отхвърлиха и мажоритарната система ! Това ли е Промяната ?! ХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХХАХА