33

Доктор Хаус

преди 3 години

Рано или късно ще се признае , че руската ваксина е най-надежна , фактът , че се използва в над 60 страни от повече от 3 милиарда население - за какво говори ! Русофобията е коварна болест ...

32

епидемиолог

преди 3 години

От Файзер и Модерна има повече починали, ама те са дупе и *** с медиите и снасят добре за търговската война и на правителства дори.Защото Фаизър и Модерна се усетиха че и тази глобална шашма няма да е вечна и искат да изтискат максималното. Пък дори и с търговска война срещу други производители.Въпрос с намалена трудност: Бил Гейтс и ваксърите му, за опазване на броя на населението на планетата ли са - или за редуцирането му?

31

Анонимен

преди 3 години

"Моля, публикувайте данните на BBC от днес за Астра Зенека. Фактите са , че до 14 април тормози са получили 168 човека, а 32 са починали."А ти защо не дадеш линк нещо, и защо не кажеш от колко милиона ваксинирани? На сайта на BBC не се споменава изобщо AstraZeneca.Аман от ***.

30

Последни Новини

преди 3 години

Русия как унижи САЩ и НАТО не е истина - оказа се, че повечето военна техника струпана по границата с Украйна са надуваеми гумени имитации! Западните медии мълчат, след като Русия пусна видео как ги надуват като плажни топки!! НАТО се оплаши от гумени имитации, а цялата история паказва, че НАТО няма никакво реално разузнаване...

29

Handel

преди 3 години

До Така ли ?!Защо мислиш че само българските политици и дохтури са продажни и лапат комисионни? А специално за дохтурите отдавна е известно че получават благинки от вносителите на лекарства за да предписват лекарствата им. А сега вече не се делкат "благинки", а много милиони. Специално Астра Зенека със сигурност са разчитали на продажби поне от порядъка на 10 милиарда евро от ЕС и без никакви разходи тъй като те са получили финансиране за разработката на ваксината.

28

До 35

преди 3 години

Ти да не би да си забравил да си вземеш таблетките или си напушени, А?! Учи езици и чети световните новинарски сайтове. А това което е написал 34 е точно.

27

Анонимен

преди 3 години

" Така ли" или " Та Кали" е стадион в Малта, драги ми Смехурко трольчик.

26

Така ли ?!

преди 3 години

Моля , публикувайте данните на BBC от днес за Астра Зенека. Фактите са , че до 14 април тормози са получили 168 човека ,а 32 са починали. Не подценявайте интелекта и знанието на езици на читателите си. И стига с тези агитации. Хората сами ще решат кога и с коя ваксина да се имунизират.

25

Анонимен

преди 3 години

Егати "статията" ! Някоя по-голяма глynocm няма ли да напишете ?!

24

Анонимен

преди 3 години

Значи, до момента в САЩ са ваксинирали 2 787 500 000 човека.--------Първо - може би, имаш предвид 278 Милиона, а не 2 Милиарда и кусур?И второ, каква беше основната ваксина, с която ваксинираха в САЩ?Файзер и Модерна!

23

Анонимен

преди 3 години

Никой не бега към Африка, Индия, Латинска Америка. И там е капитализъм, и там управлява САЩ.Пък никой не бега натам.Афганистан 20 години го управлява САЩ, пък никой не бега към Афганистан.

22

Реалист

преди 3 години

Ваксините са "черешката на тортата". Зад тях стоят сериозни заболявания и вирусно пренесени, ХИВ, Е Ола, Свински грип, Птичи грип, Захар!!, Тютюн, Хлорирана вода и много други които увреждат трайно организмът. Някой иска хората много да не живеят, или е пълен хаос, или е и двете заедно.

21

Анонимен

преди 3 години

Така е! Недейте да мъчите хората с малки числа и вероятности. Тия неща са сложни и се учат само в училище. Не ги учете да сравняват забележително малките рискове, които ежедневно поемат, без да се замислят.Неефективно е и сравнението с автомобилни катастрофи, което е няколко порядъка по-голям риск.Най-ефективното решение е да се предлага само правилната ваксина. И тежките странични случаи при нея да не се разгласяват, дори и да са малко повече.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Вероятноста да умрете от Астра Зенека е 1 на 1 115 000"Значи,до момента в САЩ са ваксинирали 2 787 500 000 човека. Понеже имат 2500 регистрирани като доказано умрели от ваксинирането.

19

Анонимен

преди 3 години

Състезанието беше да се инжектират колкото се може повече хора преди да дойде лятото, защото лятото няма грип.Наесен ще има масов мор на инжектирани, ще умират и от най- леките форми на грип. Естествено, обвиненията ще бъдат към нас - неинжектираните. Лудоста започва след 4-5 месеца.

18

Анонимен

преди 3 години

Абе аз не знам некой да бега в Русия, всички бегат на Запад при цар долар, всеки иска долари, никой не иска рубли!

17

Долу ГЕРБ

преди 3 години

Оставка! Не искаме да живеем по старому!

16

Анонимен

преди 3 години

Официалната статистика за Европа казва - 6,662 умрели и 299,066 с увреждания от инжекциитеЧислата са леко ритуални.

15

Анонимен

преди 3 години

Хората се управляват със страх и блъф.Няма такова нещо като ковид.https://greatreject.org/laboratories-cant-find-covid-19-in-positive-tests/

14

Анонимен

преди 3 години

АстраЗенека е най-сигруната ваксина, но САЩ са прости русофили и за това не я одобриха.