163

Милена

преди 3 години

До Анонимен 58Кога съм дошла в София ли? Веднага ти отговарям. От момента от който са ме изписали от Майчин дом-София. След което много дълго време живях в чужбина поради естеството на работа на родителите ми. Зимбабве и ЮАР. Така, че не знам от къде съм.

162

Милена

преди 3 години

Обърнах се към вас с нашият случай, за да ви предпазя.Глобата си е глоба, но преди да осъдят човек, не го намират за връчване на документа.Когато го осъдят, го намират.Целта е вече дължимото да нарасне в пъти..Тези колекторски фирми са собственост на определени хора и те не са случайни.Отказвам да ме рекетират ! Само наложената глоба! Ако това, че искам да сте бдителни и да си търсите правата, ме прави "чалгарка", значи е така.Тези, които ме разбраха, благодаря! На останалите, здраве и разум!

161

Бунгар

преди 3 години

Неможе Парламента да поставя партиите на дъното на политиката. Това го прави народа по време на изборите. Тези от дъното на политиката искат да задават дневния ред на държавното управление.Не става така. Това е Подмяна на изборите, а не Промяна,както се лансира в Парламента.

160

България губи с тези

преди 3 години

Истината е, че тези новоизлюпени партии се съюзиха с ДПС още в началото.. Българино, кога ще разбереш, че трябва да гласуваш, за да не успяват да влизат турците в парламанта?? Сърдите се като ви определят като ***, а се държите точно като такива..Този парламант е срам за България!Такъв цирк и комунистите не правиха в първите години след така наречената демокрация.Аз не желая да ме управляват партии, които са там само заради сеирите, които направиха преди изборите и са малцинство!!!!!

159

Loyko

преди 3 години

До 176 Не разбрал герберстЗвучиш като Вуте. Не искаш на теб да ти е добре,а на другите да им е зле.Кога 3/4 заявиха ,че са против ГЕРБ? Рефереднум ли имаше?По-бедни можем да станем,бъди сигурен.Гласуването показа. Около 50% гласували, над половината са за ГЕРБ.Ако умножим по 2,до 100% се вижда,че Герб печелят над 50% от гласовете,ИТН 34%,БСП 30% и т.н.Разбира се това е теретично,но само за инфо..не съм член на ГЕРБ и не съм обвързан с никоя партия в БГ.

158

няма мърдане

преди 3 години

Отзад на ИТН винаги стои ДПС.

157

Милена

преди 3 години

До Д-Р ПСИХО А ти не го спирай това лекарство, което видно от казаното ти е добре познато. Ако го спреш, ще свалиш розвите очила и ще видиш, че нямаш нищо общо с европеец. Ти си роб и такъв ще си останеш. Голям смях пада като чета простотиите на чалгари срещу чалгари.Ако по тв от време на време показват и за успели млади хора, освен силикон и чалга, може да прогледнете. Промити мозъци на хапчета и други....

156

Милена

преди 3 години

До *** чалгаркоТъпо неграмотно същество, преди да определяш кой какъв е си помисли, че не всички са чалгари. Моят брат има толкова медали, колкото ти не можеш да си представиш. И благодарение на такива като него света е разбрал къде се намира България. И мога да разговарям с човек, който на моите години ръководи фирма, колкото и малка да е...Чалгата се появи в България заради публиката.Търсенето определя. Протестите започнаха от млади и интелигентни хора, но след това се намеси това чудо

155

Адвокат

преди 3 години

До МиленаТова е абсурдната практика.В момента бързат да събират всичко докато не се приеме евентуално нов закон за продажбата на дългове. 1.Глобата от градска мобилност.2.Дълга продаден на колектори, които естествено не ви уведомяват.3.ЧСИ.Глоба-200, 143.00-разноски по изпълнението, чл.81, 24.00 такса по т.26 Тарифата към ЗЧСИОбърнете се към адвокат, защото има нарушения във връчването на поканата и давност. Без ваш подпис не се продава дълг.Мутренска история.Адвокат и през съда.

154

Анонимен

преди 3 години

А ГДЕЙ БЕЛОСЛАФ- ТОА ТИТАН НА ПОЛИТИЧЕСКАТА МИСЪЛ СЕ ИЗПОКРИ И НЕ СЕ ПОЯВИ- ДАВАЙ СЛАВИ ОБЕЩАНОТО- ВЕДНАГА- ОГРОМНИТЕ ЗАПЛАТИ, ПЕНСИИ, СОЦИАЛНИ ПЛАЩАНИЯ....ЧАКАМЕ И ЩЕ МЕТЕМ, АМА ЯКО МЕТЕНЕ ЩЕ ПАДА.

153

Анонимен

преди 3 години

На последните избори отново доказахме, че сме не сме узрели за демокрация. За съжаление, хората гласували за Христо Иванов, Слави Трифонов или Мая, ще го разберат един ден, когато се огледат и се намерят отново обратно в 90-те години. Сега вече крадците и мутрите за в парламента. Честито българи!

152

x

преди 3 години

Мисля че на прекалено много хора са им платили за да пишат в коментарите каквото им кажат...Прекалено явно е ! Само прегледайте няколко страници и ще разберете истината !

151

Абе

преди 3 години

От мен,таржия като Данчо Ментата всяка хула към ГЕРБ е като комплимент !

150

Е

преди 3 години

Разбираемо е да им се е насъбрала злоба, след като толкова години наред само преглъщат загуба след загуба от една и съща политическа сила на изборите ! Много показателен за това е коментар 176 - важното било да се свали ГЕРБ от власт, а какво ще става след това - да мислят други ! Направо се ''успокоих'', че вече го постигнахте, но.... хайде не си присвоявайте гласовете и на негласувалите - тяхното въздържание всъщност е вот и срещу ВАС !

149

Анонимен

преди 3 години

Значи ИТН и ДБ, за да си осигурят избиратели от Зпадна Европа и САЩ са готови да продадат интересите на България на ДПС, браво, първото ми разочарование от вас.Нинова, и ти ли гласува за това ***, кой ще ти даде пък на теб глас от чужбина.

148

Вирус

преди 3 години

Напред България !!!Чалгата - Национален химн.

147

Не разбрал гербераст

преди 3 години

До LoykoЗа вашата токсична хунта гласуваха една четвърт от българите ( включително 90% от ***) ,за останалите ,които предварително заявиха хората ,че ще са против ГЕРБ - три четвърти от българите.Кои са повече ?За мен и всички около мен е по-важно да се изритат от властта герберастите ,пък дали е за добро по-късно ще разберем .По-бедни ние няма да станем ,но калинките със съгурност.

146

Анонимен

преди 3 години

Най-уравновесените политици в този Парламент са тези от ГЕРБ - СДС.Каквото и да казват Цонев и Нинова тя истината се вижда.А Цонев и той като Нинова първо беше в СДС , после в ДПС. Където е далаверата там ги търсете.Хамелеони.

145

гражданин

преди 3 години

Орангутанът Тошко пак се е изказал много, ама много тъппо. Къде да бъде една партия мисля, че го решават избирателите, а не разни недорасли, озлобени *** като него.

144

Анонимен

преди 3 години

Няма по-токсична партия от ДПС.