79

Гого

преди 3 години

Е то пък щото Иванов не е кукла на конци на Прокопиев...

78

Добрил

преди 3 години

Същото важи и за Христо Иванов, който пък е кукла на конци на олигарха Иво Прокопиев.

77

Венци

преди 3 години

Малко като "крадецът вика дръжте крадеца" а?

76

SS

преди 3 години

по-добре ББ и ДМитов да спрат да повтарят, че "Демократична България" и герб са близки десни партии. Още по-зле, тъй като ето как една дясна партия показва пръст точно на герб!А марионетката ДМитов е парашутизиран откъм Козяк

75

ПЕНКО

преди 3 години

ПЕСЕН НА СГРАДАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗА ПАРТОКЛАНОВИТЕ МЕ КЕ РЕ ТА УЖ "НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ " : " СБОГОМ ДАНО СТЕ ЩАСТЛИВИ - УТРЕ ДАЛЕЧЕ ОТ МЕЕН - ДРУГ ПАРЛАМЕНТ БЕЗ "ОКОВИ" - ЩЕ СИ ИМАМ АЗ НЯКОЙ ДЕН -НЯКОЙ ДЕН" !?!?!?!?!?

74

Гост

преди 3 години

Пък Христо Иванов е кукла на конци на Маджо и Прокопиев!

73

Анонимен

преди 3 години

до 77И винаги друг да им е виновен т.е. кой ми *** в гащите ! Иначе няма да са ГЕРП !

72

Анонимен

преди 3 години

По-голяма реклама от това гробарите да плюят по някой няма!

71

Анонимен

преди 3 години

Прав е!Трябва ревизия и съд за хунтата!!

70

Менте Промяната

преди 3 години

"Управлението на промяната" на Ристо Маджов - Слави Мултака "приятеля" на боса на мафията през прехода Илия Павлов! Но не само приятели - когато Иван Костов се скара с него, Павлов започна да финансира предаването "Хъшове" завряно в мутренската дискотека "Escape". По това време един от основните "хора" на Костов беше именно сегашната главна муцуна (мутра) до Ристо - генералчо Наско ГНОМА!!! :D Към партиите, които подкрепят "промяната" се нареждат и предложилата Пеевски - комунето Мая и БСП :D

69

Анонимен

преди 3 години

Много ясно ами, как я мислиш ти тая кой да му помага в евентуално правотелство. Ти пък си куклата на Маджо , мислиш, че не се знае ли?

68

Сат Н

преди 3 години

Снимките на "младия" Даниел Митов, които се разпространяват, са отпреди 10-15 г. В момента човекът е на 43, подпухнал и злъчен очилатко. Сменил 3 партии, понастоящем ближе там, където е плюл.

67

Сат Н

преди 3 години

Даниел Митов (цитат от 2007 г.):Борисов е бил член на комунистическата партия, а през 1990 г. е напуснал деполитизиращото се МВР с аргумента, че не иска да изостави БКП. През 90-те години ролята на десницата беше да отстоява ценностите на демокрацията. По това време Бойко Борисов беше бодигард на Тодор Живков. И не на последно място десницата е длъжна да знае истината за миналото. По този повод Борисов се отличи с това, че освети с прожектори паметника на съветската армия, очевидно смятайки го за някаква голяма ценност. Ако мавзолеят не беше разрушен, щеше да освети и него.

66

Сат Н

преди 3 години

ами нали не искахте Борисов, ето предлага друг - млад, образован, интелигентен.------- Митов вече не е млад, а освен това е доказано тьп.

65

xfht

преди 3 години

А Ицо Лодкаря е надуваемата, *** кукла с три дупки за пълнене на Мун.Ча Ушатков и крадеца Прокопиев!!!

64

Анонимен

преди 3 години

Този не ставаискаме реферндум по важните поплитики

63

Сат Н

преди 3 години

Как може да се подигравате на Христо Иванов, че се бил "изкъпал"? Това зрелище на насилие, когато някакви въоръжени пазванти бутат човек в морето, харесва ли ви?

62

Анонимен

преди 3 години

Герберите ги е страх от двама - Христо Иванов и Румен Радев, затова ги подкрепям и двамата, не ме интересува че са на различни позиции за ФАЩ и ***!

61

Анонимен

преди 3 години

А Христо Иванов е?

60

Пепа

преди 3 години

Точно казано"Кукла на конци" или мимистър без гласна буква.