14

1

преди 3 години

Далаверата изглеждаше чудесно - забърсват 90% от парите в европейския футбол без каквито и да било усилия,заради някаква измислена лига.С тези огромни пари си купуват по 50-60 и повече елитни футболисти и с тях учасват в националните първенства,турнирите за националните купи и където още си поискат.Печелят всички купи,лъвския пай от реклами и ТВ права и пр и пр.А останалите отбори кротко точат лиги и гледат безнадеждно. Слава богу,номерът на италианските и испански мафиоти не мина

13

Анонимен

преди 3 години

Тази лига ще е провал, защото феновете си казаха думата. Да не говорим, че цикъла е прекалено натоварен и ще има много контузени, спад в играта и накрая на хората пак ще им е по-интересно да си гледат местното първенство. Феновете на Реал трябва да линчуват алчнотто пррассе Перез. Да се научи на счетоводство- оня плаща по 30 милиона на Азар, по 30 милиона на Бейл, по 10 милиона на Марсело и по 10 на Иско, а те не стават дори за Б групата в България. После не му стигали парите...Немам думи.

12

fond

преди 3 години

Настоящата система си работи, но посредствени отбори като Арсенал, Интер и подобни напоследък нищо не правят и искат да си гарантират приходи независимо дали могат да бият Лийдс и Аталанта. Няма лошо, но това вече е 100% бизнес, а не футбол. А футболът е за феновете.

11

Анонимен

преди 3 години

Както се казва някои хора са си направили сметката без кръчмар.Цялата общественост застана на страната на УЕФА.Изглежда че накрая в тази така наречена ЕСЛ ще останат само Реал М и Ювентус.

10

Анонимен

преди 3 години

Абе те американците даже не знаят как се казва играта викат му "сокър", те тръгнали да ми създават лига в европа, да ги *** в алчнягите!

9

Анонимен

преди 3 години

където са намесени американци и има много пари е гарантирана мизерията!

8

Така е

преди 3 години

Щом не са поканили разградските пелета...

7

до Маймуната

преди 3 години

Щеше да ги изпотрепе с 0-10 всеки.Ххахаххаха

6

Вътко

преди 3 години

Яко е как всеки плюе, обяснява те за пари, алчни са и тн. А тя шампионската лига не е за пари, тя е за кеф. Стига глупости, реално просто искат да сменят шефа, нищо друго не се променя. Все едно тези отбори не се класират всяка година за Шампионската, с изключение на 2 английски всички други са там всяка година.

5

Анонимен

преди 3 години

Пълен бойкот на тази лига, да видим дали ще излезе сметката без кръчмаря.

4

MaйMyнaтa

преди 3 години

Уплашия се да не влеэне Левски у супер лигата, че ше ги трепе сичките

3

Чоко

преди 3 години

Американските собственице се опитаха да направят нещо като НБА,НХЛ но не им се получи. А този алчен старец от Реал Мадрид да го ду.ха

2

Анонимен

преди 3 години

Няколко милиардера гризнаха дръвцето

1

Анонимен

преди 3 години

На Перез къщата до тавана да е с пачки пак няма да е доволен. Това е спорт, а в спорта няма предимства. Все е дно Фелбс да плува само в битката за медали. Тези искат футболът да е шоу, а те да са актьори.