10

Анонимен

преди 3 години

Дрън-дрън...

9

Правителство!

преди 3 години

Редовно, експертно, служебно са все правителства, но много зависи от това какви хора ще участват в едно такова правителство, каква е тяхната подготовка да управляват и какви са техните цели при управлението. Ако това са шоумени, протестъри или отявлени противници на евро-атлантическия път на развитие на България, такова правителство няма бъдеще, дори ако просъществува и една години, защото световните събития вървят в друга посока. Много е важна икономиката...

8

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Интересно защо руснаците струпват войски на собствените си граници, като толкова натовска войска ги пази тия граници!!!..........."Въоръжените сили на Република България се подготвят за участие в най-мащабните за 2021 г. учения Defender Europe 21 и Steadfast Defender -21, които ще се проведат в периода май-юни 2021 г. под ръководството на Командването на Сухопътните войски на САЩ за Европа и Африка и на Щаба на Върховното главно командване на Обединените въоръжени сили на НАТ

7

Анонимен

преди 3 години

Пълен ***. Не знам защо го канят..

6

крепостното робство

преди 3 години

По-зле от т.н. турско робство!

5

Анонимен

преди 3 години

И Орешарски така мисли, а и историята го показа...

4

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджето със златото натежало и Бойко като го дръпнал, му паднало на коляното и го контузило. Затова трябва стабилно правителство с по-дълги крака, за да не стават такива сакатлъци с мебелировката.

3

Анонимен

преди 3 години

Като има служебно правителство и вече морската ни граница ще е защитена, руските атомни подводнци им е спукана работата.

2

Анонимен

преди 3 години

Важното е следващия премиер като си отвори чекмеджето на нощното шкафче там да не блестят кюлчета злато, а четка за зъби, зарядно за телефон и други нормални вещи. Ясно ли е Керемедчиев, агент от ДС такъв.

1

Браво!

преди 3 години

Един от най-умните българи,занимаващи се с политика!