10

НационалАнархиста

преди 3 години

Е тогава ще я втасаме,сядаш.и колата определя дали да се включи или не а кой ще я управлява главната мрежа -300те,край на всичко!!!

9

Qanon

преди 3 години

Ааа не! Само не и кола с уиндоус! Ше стане по-зле и от Тесла! По-добре да ползват нещо готово като QNX RTOS например.

8

1234

преди 3 години

това вече не кола а подвижен лаптоп, кйто може да го хакнат, само че няма да загубя файлове а животи... падне ли ми се такава кола, първата ми работа ще е да я тунинговам, сиреч, изваждане всички модули свързани интернет и докладване на гугъл или други... живота е сложен и без да ми го усложняват още. не всичко което измисли човек е полезно нжно и практично. пример, всички телефони и много коли имат гласова команда, е и!?!? никой не го ползва. такива ще са бъдещите коли, с неизползваЕми функци

7

Анонимен

преди 3 години

В един момент всичко ще замре както стана със смартфоните.Всички ще предлагат едно и също.Всички имаме по няколко смартфона и всъщност виждаме как всъщност са едни и същи.

6

Анонимен

преди 3 години

Толкова хубава, че не знаеш кой ще я хакне от далеч и ще те прати я в някое дърво, я в някоя бетона стена.

5

Смехурко

преди 3 години

А аз се чудя що гаджетата все искат тяхното да е програмист или футболист. Тъй като не всички стават за футболисти....

4

Айде

преди 3 години

Тоя спорт отстраняване да се закрие

3

MaйMyнaтa

преди 3 години

Клаус, с кво се натряска бе човек?За толко ли глyпaвили ги мислиш човеците, щото ако е така, то аэ ще си почивам посхоянно вече

2

Ибрям

преди 3 години

Аз си карам каруцата с коньовете и хич няма да им са кача на тия на бракмите

1

Анонимен

преди 3 години

"Той уточнява, че подобно на смартфоните или лаптопите, в бъдеще автомобилите ще се нуждаят често от обновяване на софтуера и от нови функции, свързани със сигурността."Тоест ще са пълни с бъгове, за които ще се чака седмици за отстраняване. И ще са по-лесни за хакване.