40

ББ

преди 3 години

невижданият позор е,че републиканската партия е зависима и подкрепя...анти америнските на тръмп финансиран от русия и путин...републиканската партия е основен съучастник...зависими от парите на путин,предават Свободните САЩ и ценностите им...невиждан позор в Историята на този Велик Народ!!!

39

ББ

преди 3 години

поредният позорна отчаяният,фалиращ..то не е започнало..ако си мислите че,Народа на САЩ,независимите му Съдебни ще го пропуснат за насърчените убийста от него в Капитолия..жестоко се лъжете..световна обществена тайна е,че тръмп е продукт на мафията и руските служби..троянският кон на русия в Свободните САЩ..стратегията им пропадна,безсилни са..технологично,финансово,мотивационно...милярди по-света виждат грабежите и несправедливостите..мина се всякакви граници,само Свободните Хора решат как ще е

38

sd

преди 3 години

Тръмпугера е фалирал. Дълговете му са повече от 400 милиона долара. Поне 100 милиона са към руски фирми обслужващи Кремъл. Колко са към китайците никой не знае. Не е случайност че оранжевия клоун е кукла на конци и конците ги дърпа кремълското жуже.

37

Анонимен

преди 3 години

TRUMP не допусна война по време на мандата>>>-----За това ли вече не е президент?Бидона си е научил урока явно.

36

Анонимен

преди 3 години

Тръмп трябва да го депортират в Русия да му дойде акъла.

35

Като цяло съгласен

преди 3 години

Америка и Русия трябва да си сътрудничат. Русия е по-близка с Европа и Америка културно от колкото с Китай! Това е истината. ОБАЧЕ, не съм сигурен, че Путин иска това. Той иска разпадане на Запада, разпадане на връзките между Америка и Европа... иска Реванш и действа по книгата на КГБ. И то много успешно! Стимулира вътрешните конфликти, крайни партий и конспирации за да има объркване и липса на вяра в институции. Докато това не се промени как да станеш ортак и да вярваш?

34

Iordan Ivanov

преди 3 години

TRUMP не допусна война по време на мандата>>>

33

Анонимен

преди 3 години

В САЩ отидоха руснаци с $- ли и обеднеха от статуквото което Путин предложи на Тръмп. Сега много руснаци са клошари в САЩ. Без пари , без професия. Да се върна в Русия е същото но в по лошо положение и без комфорт. Това е обичта на Путин към своите

32

Анонимен

преди 3 години

Някои вече в РФ искат разплащането да не е в долари и рубли а в китаиски йоани. Банките са по сигурни а и кредити дават на бедните руснаци в йоани. И повечето са соигурни в китайския модел отколкото в Путинския.

31

Анонимен

преди 3 години

Путин предаде свойте олигарси на Тръмп / останаха парите им в САЩ/. Това иска да каже бившия президент на САЩ. Новия тия игри неможе да ги прави. И Путин с новия не се сработва. А , че китайците са го награбили Путин е болно и на САЩ. Такава плячка /Русия/ не е за изпускане.

30

Хюго Бос

преди 3 години

Е, хубаво е да има разбирателство, ама либерастоболшевиките не искат мир- само войни са им в главите. Дойдоха/ откраднаха властта и веднага себпочна с конфронтация и обвинения в убийства. Гнусна болшевишка работа!

29

Анонимен

преди 3 години

Това, което казва Тръмп , го казва и Кисинджър - най-големият геостратег на САЩ през последните 50 години. Ще припомним, че още Кери, кото беше държабен секретар при Обама, предложи руснаците да направят втори референдум в Крим, въз основа на който САЩ да признаят Крим за руски. А Тръмп каза - Крим е руски,защото там населението говори руски. Само слипи Байдън иска да яде дренки с руската мечка. Тя ще му даде да яде едни такива дренки, че даже казачок ще играе заедно с нея. Има да рипа и да прикляка. Голям цирк ще бъде

28

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Разбирам Путин да купи клошар като Сидеров, но бизнесмен милиардер като Тръмп, няма как да стане! Истината е че семейство Байдън са тежко обвързани с руски олигарски близки до Путин. Това което направи Тръмп през мандата си, беше да се фокусира върху вътрешните проблеми на САЩ, най-вече икономиката, а във външната си политика реално постигна колосални успехи особено в Близкия изток и успя да спре агресията на Путин, която виждаме че сега не случайно се възражда.

27

Ф.С.В.

преди 3 години

Това което Запада направи с Горбачов (го купи) същото направи и Путин с Тръмп!! колелото се върти!!!

26

Байдън Майдън

преди 3 години

Кой е Тръмп ? и Кой е Путин? (питам секретарката си която също страда от деменция)

25

Анонимен

преди 3 години

Тръмп прибра мил.$ от руските олигарси , които си отвориха сметки в САЩ. И в един хубав ден ги натовари на бусове за летището с еднопосочен билет и черен печат в паспортите. Така Тръмп стана симпатичен на Путин. Изпълни му волята. А тия олигарси от по ниско ниво си траят в Русия и тайно си мечтаят да се отърват от властта на Путин. Новия президент няма такъв полезен ход на бизнесмен. С политика да препира пари.

24

А как

преди 3 години

Се мразят помежду си не е истина

23

Анонимен

преди 3 години

Пак думи извадени от умишлено от контекста, Тръмп в нито един момент не е водил проруска политика, напротив спря Северен поток 2, оказа помощ на Украйна и разположи американски войски в Полша.

22

браво Тръмп

преди 3 години

Докато беше президент в Европа беше спокойно.

21

До 2

преди 3 години

И не само това - успя да направи ''невъзможното'', да помири арабите с Израел !