155

Army recruiter

преди 3 години

Като чуя О, Анджелина от подклавията на социалиста, и нали и без това съм в army recruitment-a, веднага сте приети в Украинската армия да се биете за Украина!!You are welcomeМного яко го е измислил Сатанишев нали, а аз винаги имам нужда от повече военни, предния път при завладяването на Иран скинахме хиляди, сега може и повечеОбаче от друга страна това не е като с Иран където наистина се бихме, дори и аз, на мен не ми пука, аз Харесвам Путин и искам срещу вас да го пуснаAngsoc

154

шгш

преди 3 години

Истината , глобално погледнато е , че САЩ добре си вършат работата , когато става дума за дестабилизиране на цели региони, започвайки със санкции, които водят до брожения в засегнатите страни......Примери бол......

153

ББ

преди 3 години

Украйна е Свободна Държава и подобни заплахи и убийства са неприемливи за Свободният Свят,време е Военноморските сили на Армията на САЩ и Съюзници да освободят Черно море от диктатора путин...цивилизацията ни е изправена пред избор...Справедлив и Свободен Свят...или нов СССР насаждащ несправедливости и смърт над невинни човешки същества...въпрос на смелост е...Бог да пази САЩ и Съюзници...света ни не иска да живее като крепостни на путин г-н Президент на САЩ!!!

152

юбералес

преди 3 години

До БобиБоби Сталин е имал четиристотин и пет дивизии от тях триста на немската граница. А началото на програмата на легендарното т-34, го пише на името му.

151

юбералес

преди 3 години

До Анонимен20 000 танка, 10 000 самолета на 250 новосъздадени летища, 60 000 оръдия и 5 милиона души. Всичко прави 300 дивизии. Това беше струпал Сталин на 40 км от границата през май 1941г.

150

Анонимен

преди 3 години

НАТО иска да повтори успехите на Хитлер от 22 юни 1941 година до първата зима.

149

Анонимен

преди 3 години

На 22 юни 1941 година нямаше концентрирани войски на границата, за да не провокират германските фашисти да обвинят Съветския съюз, че се готви за война.

148

Анонимен

преди 3 години

Стара изпипана тактика - говориш че постоянно те заплашват и завладяваш нови територии. Но това няма да е вечно. На всички ще им писне от тази наглост.

147

Анонимен

преди 3 години

До до РеалносттаАхахахахахахахахаххахахаха.В РУСИЯ ли живота има ценнност?АхахахахахаххахахахахахаххахахахахаххахахахаааСИГУРЕН СЪМ, че това НИКОГА няма да посмееш да го кажеш в разговор на живо!

146

до Реалността

преди 3 години

.,..***,разбираме че си заблуден но не вменявай своята заблуда умишлено на останалите.За ценност на живота и дума няма да обелваш,ако сравняваме със западните измислениу ценности.Запознай се с мнооого материали преди да напишеш и ред.Започни от една малка точка...Русия е била и ще бъде империя...запада е гнила комерческа круша.В която живота не струва нито цент.Набий си го у манерката кухъ.Русия е последното убежище на православния свят...и тва си го набиййййй Izmekiar platen

145

Анонимен

преди 3 години

До RrrУтре Россия няма да позволи на България да унищожи Варна, и ще защити народа от софийската хунта.

144

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До RrrЛесно е да се воюва с 4 милионна Грузия.

143

Rrr

преди 3 години

Россия не позволит уничтожить Донбасс, пусть хохлы убирают свои войска от Донбасса.Если полезут на Донбасс будет опреция принкждения к миру, как это было с грузией

142

мазепа

преди 3 години

До Ха-хаУкроармията ще освободи населението на Донбас от руска окупация. Укроармията бомбардира руски РСЗО разположени в жилищни райони и училищни дворове и стрелящи оттам. В освободените от укроармията през 2014г., градове Мариупол, Словянск, Краматорск и пр., местното рускоговорящо население живее нормално и не желае ''руский мир''.

141

Мияч на кенефи

преди 3 години

Русия е единственната геополитическа правилно ориентирана държава.Знаят какво искат другите от нея и какво ще и се случи,знаят как да отговорят и да се защитат.Пък вие си умувайте колкото си сакате.

140

Анонимен

преди 3 години

До Ха-хаДаже и ти не си вярваш.

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 173"Русия да направи един капан или котел на американските смешници и тоя път директно цялата територия и да иска откуп за пленените."Когато реалността е непоносима следват екскурзии в паралелната реалност.Другаре, що не направите една истинска екскурзия в Русия?Или ви е страх от нещо?:)))))

138

Анонимен

преди 3 години

Русия да направи един капан или котел на американските смешници и тоя път директно цялата територия и да иска откуп за пленените.

137

РЕАЛНОСТТА

преди 3 години

Аз да питам русофилите, ама не платените, те си имат причина, а онези глупoватите, полезните идиътс. На какво отнашение се надяват от руснаците при положение, че те не ценят живота на собствения си народ. Това че всеки месец заравят зелени човечета в необозначени гробове и майките им не могат да ги погребат нищо не означава за лудото Путин. Жуков е казал бабите ще народят нови след което е пуснал красноармейците да разминират пътищата с телата си. И вас ще ви пуснат по пързалката няма ядове

136

Анонимен

преди 3 години

онзи чакал отговор хахаха. баластра си пиши не пречиш. Все пак отмениха гейпарада и сега ревеш за внимание. Не случайно в Русия не ви понасят.