43

ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

Системата в МВР е безнадеждно прогнила неефективна дори постове и места се продават особенно в апетитната Гранична полиция и КАТ .През тези досегашни служители на ръководни длъжности саЦветанови и на Г.Костов назначения .

42

гражданин

преди 3 години

Преди години Румъния започна реформа на вътрешното министерство с мащабна чистка каквато е незапомнена досега в България .Над 10000души бяха освободени заради липса на подготовка и професионализъм Такива служителив българското МВР дал бог колкото щеш .

41

"В МВР се

преди 3 години

чувстват най-осезателно и са най-дълбоки....",знаете ли защо Господин Генерал?Защото там е най-силно развито връзкарството,шуробаджанащината,рушветчийството и роднинството!Така е било,така е,и така ще бъде!Още от едно време до ден-днешен там си се назначават цели фамилии или родове-майки,бащи,братя,сестри,близки,роднини,приятели,съседи,любовници?!?И тия наизмислени,скроени или съшити с бели конци-конкурси са лижи да те лажим?!?Всичко е педварително измислено,нагласено,натаманено,кой да спечели?!

40

Ушев

преди 3 години

То положението в милицията е доста зле. Но ако трябва да бъдем честни не само там има нужда от сериозна чистка. Директора на МВР Русе си беше парашутист, млад и без опит- и после някой ще ми обяснява че на тоя дето не е роден в града ми и не мога да го сменя му пука за хората. Все още сме много далеч от думата полиция.

39

8

преди 3 години

Чуйте логика!Този генерал в интервюто каза накрая една величайша мисъл "Колкото се увеличавала разкриваемостта ,толокова и повече се уверичавала и престъпността!?"Боже мили,всичките генерали ли са на това ниво!?Така е-причинатаза увеличаване на престъпността е увеличената разкриваемост!Значи ли , че ако МВР бездейства ,престъпността ще изчезне ?Значи ,според генерала!Да се закрие тогава !

38

Анонимен

преди 3 години

В Армения, преди няколко години, разтуриха цялото им МВР, всичките корумпирани, необразовани, като тук реално и сега са назначени млади кадри с помощ в обучението от трети страни и въвеждането на модерни медоти, практики и тн. Тук сме още по бай Тошово време, генерала ви го каза в прав текст "човек на човека, топлата вода...и тн" и така благодаря за признанието генерале, но това е обществена тайна. По-добре инвестирайте в бункери и за армия е късно вече хаха

37

Родолюбец

преди 3 години

В МВР е пълно с некадърни и мързеливи и егоистични типове ,дошли с връзки!От опит го знам!Хора с такова байганьовско мислене извънредно трудно си намират работа в частния сектор-където се работи здраво!Неотложно трябва да се направи преподбор на състава след 11 год.управление на ГЕРБ!

36

Ще кажа само

преди 3 години

В момента това е Политическа полиция, мене ме изтезаваха за критики срещу Борисов и Гешев!Това в момента е позор!

35

Анонимен

преди 3 години

МВР трябва да се съкрати наполовина

34

ПКП

преди 3 години

Щом дойдат гроб и подменят всички можещи с кадри на Пеевски. Сега почват да риват да няма промени. Е ще има хората на Гешев и ширина вън.

33

Sk

преди 3 години

Че за какво му е на полицая грамотност. Трябва да внася на шефа си хилки

32

Handel

преди 3 години

"Сътресенията ще са дълбоки, а чистки ще има, тъй като в системата, управлявана от ГЕРБ 10 години, дълго са работили хора, които надали ще бъдат оставени на работа, стана ясно думите му."Открихме топлата вода. На всяка цена трябва да оставим преоблечените в полицейски униформи мутри от Делта гард и Боду, както и пусканите от затвора престъпници, на които специално им бе разрещено да станат полицаи и да притежават оръжие (ами престъпник без оръжие е несериозна работа).

31

Анонимен

преди 3 години

До SkАко е грамотен, колкото теб по-добре, че не е станал.

30

Анонимен

преди 3 години

Защо никой от новоизбраните, никой новинарски канал и анализатор не споменава Доган, Гешев и Пеевски? Да не се изпариха?

29

Sk

преди 3 години

Един познат не можа да стане полицай, защото му искали 5000 лв. рушовет

28

Sk

преди 3 години

Защо е блокиран вотът? Защото полицията получава много отрицателен вот нали? Заслужено!

27

Хон Гил Дон

преди 3 години

До Дракона от ШаолинКогато пътуваш от гара Елин Пелин към град Елин Пелин от дясната страна, срещу някакъв склад, има паметник на 5 деца, които си загинаха в поливния канал. Тези деца, ще тежат на съвестта на полицията в Елин Пелин! Защото и там са много работливи, та се скъсваха да глобяват "чужди" коли, когато се появят в града. А местните си карат без книжки по на 14 години, защото няма кой да ги спре, е как, те са братя, сестри, братовчеди, съседи, приятели, все са рода ...

26

Анонимен

преди 3 години

Ало душмана. Нали герб е мафията ? Нали те ме подслушваха за да си набележат жертви ? Нали аз нямам престъпно минало нали не развивам бизнес ? Защо ме подслушваха и защо останах без живот с важен документ ? Точно от данс трябва да почнат разследванията на престъпленията на герб. Нали там са набелязвани жертви? Как герб е давала живото определящи документи на ченгеджийска щерка и как за народа ? Дали не са въвеждали двоен стандарт за живот на неудобните ??? Кога ще се разследва герб ?

25

Дракона от Шаолин

преди 3 години

МВР УВОЛНЕНИЕ И ЗАКРИВАНЕ СИСТЕМАТА НА МВР МАЧКАТ ХОРАТА КАК ИМ СКИМНЕ И ГИ ГЛЕДАХМЕ КАК РИТАТ КЛОШАР И МЛАДИТЕ ХОРА ТО СИ Е НАПРАВО ГАВРА СЪС НАРОДА ДЕМЕК УКАЗВАТ СИЛА БЕЗ СЪПРОТИВА ОТ СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК

24

Дракона от Шаолин

преди 3 години

Чита ви хора във система на МВР НЯМА ВЪВ ЕЛИН ПЕЛИН СА ПОДКУПНИ НА ЛОШ ЧОВЕК ЩЕ ОБСЛУЖАТ ВИНАГИ НА ТАКЪВ СЪС БИСТЪР УМ И СВЕТЛО БЪДЕЩЕ добряга и подреден живот ЩЕ МУ РАЗКАЗВАТ ИГРАТА ВИНАГИ